irise Burun Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun canım çok güzel son hali herşey normale döndümü yoksa hala rahatsızlık veren bir durum varmı burnunla ilgili( estetik açıdan yada sağlık açısından yani)

canim tesekkur ederim,

bazen geceleri nefes almakta zorlaniyorum agzimdan nefes alarak uyaniyorum falan, ama sanirim normaldir. doktor zaten demisti bi sure nefes sikintisi cekersin diye.

ameliyattan once nefesle ilgili bir problemim yoktu. 1 - 2 ay daha gecsin eger hala burnum tikaniyo gibi hissedersem sorucam doktoruma.
bunun disinda hala birazcik uyusma var ucunda bide alnima dogru olan kismi agriyo bazen..

tabi daha 2 aylik sadece, iyilesmesi cok uzun bir ameliyat oldugu icin takmiyorum bunlari :)

estetik acidanda bazen bi uyaniyorum burnum sismis 2 kati olmus :) ya da ucu top gibi buyumus sonra aksama dogru geciyor :)

boyle iste :) hepinize sevgiler

ben 13 gün önce ameliyat oldum,burnumda şişlikler canımı sıktığı için internete verdm kendimi acaba herkes benm gibi oldu mu diye her bulduğum fotoya bakıyorum.senn fotoların çok güzel görünüyo güle güle kullan.acaba benm de öle olur mu,bu aralar moralim çok bozuk

canım daha ameliyatın çok yeni.
hemen süper bir burun bekleme derim.
6 aydan önce şişlikler tamamen inmiyor.
sen kime oldun ameliyatı?
foton var mı?

irisecim burnun gerçekten güzel olmuş.
dahada güzelleşecek zaten.

veli beyin yaptığı burunların gerçekten estetikli olduğu anlaşılmıyor.

güle güle kullan

canım daha ameliyatın çok yeni.
hemen süper bir burun bekleme derim.
6 aydan önce şişlikler tamamen inmiyor.
sen kime oldun ameliyatı?
foton var mı?

prof.dr.deniz işcen e oldum,aslında morluk ve şişlik kalmadı hiç yüzümde.burnumun yanları çok hafif şiş sadece.ama burnumun iki tarafı eşit şişmediği için yamuk gibi görünüyo.fotom yok çekilmek de istemedm bu şekilde.ama okulum var bi iki gün içinde okula gitmem gerekicek artık makyaj hilelerine başvurmayı düşünüyorum:44:

Oyamuklukla benimde başım dertte iki tataf eşit değil bu gün 20 gün oldu inşallah geçer
:84:

kızlar sanırım hiç araştırmıyorsunuz estetik olan burun ince ve kalın deri olmasına karşın iyileşme süreci değişiyor en az 3 aydan önce kesinlikle bir sonuç beklemeyin ayrıca kalın derili burunlarda 6 ay bile yeterli olmayabiliyor...

canım sorum olcak bende estetık yaptırdım ama gece yan yatmaya korkuyorum yamulacak diye sen nasıl yatıyosun:))))))))

kizlar, doktorum Veli Aslan, Bogazici tip merkezi.

bende 5 gun kadar yan yatmadim, sonra da korka korka yatmaya basladim sanki burnumyamulupdusucekmis gibi geliyodu

ama alisiyosun iste zamanla :)

hepinize cok gecmis olsun, sevgiler

Fotoğraflarında çok güzel görünüyorsun.Bizimle paylaştığın için teşekkürler.Fikir edinmemizde çok etkili oluyor.geçmiş olsun..

çok güzel olmuş doğal duruyor önden profilden çok yakışmış güle güle kullan...

kizlar, doktorum Veli Aslan, Bogazici tip merkezi.

bende 5 gun kadar yan yatmadim, sonra da korka korka yatmaya basladim sanki burnumyamulupdusucekmis gibi geliyodu

ama alisiyosun iste zamanla :)

hepinize cok gecmis olsun, sevgiler

Burnunuz yüzünüzle çok uyumlu olmuş çok güzel görünüyorsunuz.ameliyattan sonra tampon kullandılar mı?Bir de nefes alamama gibi bir problem yaşadınız mı? Ben de Veli beye amliyat olmayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.

cok tesekkur ederim canim, evet tampon kullaniyor Veli bey ameliyatlarinda,
tampon varken nefes alirsin falan diyorlar, ama ben hic alamadim acikcasi, cunku icinde kuruyan kanla tikanmis oluyorlar.

ameliyattan sonra 5. gunde tamponlar cikti, sonra rahat nefes almaya basladim. ama hani rahat derken , super degil yani cunku 1-2 ay oyle super nefes alamiyosun, burnun biraz tikali gibi oluyor içinde yaralar oldugu icin falan :)

simdi 5 ay oldu, artik bir sorunum kalmadi nefesle ilgili :)

hepinize cok gecmis olsun

sevgiler

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.bu doktora nasıl karar verdiniz benim iyice kafam karıştı.yakup avşar ,teoman doğan gibi doktorların tampon kullanmadıklarını okudum bu acıyı venefes alma problemini aza indiriyormuş.yani siz nasıl karar kıldınız veli beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…