irise Burun Estetiği Ameliyatı

...............

Son düzenleme:

tşk edrm cnm cvp için inş şanslı kısımdan olurum ben de...
okul durumum olduğu için önemli bu durm benim için olmasa pek sorun değildi...

harika olmuş cnm çok beğendim gerçekten

cok tesekkur ederim kizlar hepinize :)

ahaha simardim valla :) surekli elimde ayna geziyorum kendini begenmisin teki oldum ciktim

eheheh :) esim de guluyor hallerime, "napicaz biz seninle" diyor

ehehe

gozlerimi sormus bir arkadas, valla 1.5 ay surdu o kanlar gozumun icinde.. azala azala gecti iste..

Visine deninen damla pek bir ise yaramadi bende acikcasi. hatta gittigim bi goz doktoru visine yi kullanirsan 30 gunde kullanmazsan 1 ayda iyilesirsin diye dalga gecti

haha ha:) kendini beğenmiş olmak güzeldir bence , ee beğenelim yani kendimizi o kadar uğraş verdik , hak ediyoruz :)

bende aynaya bakmalar yenı yenı başladı bır ay sonra ıyıcene abartırım heralde 36 günlük resımlerımı ekledim bende :)

aneemmm ne şirinin sen öyle burnunda çok hoş olmuş maşallah

irise,
Çok geçmiş olsun.Burnun güzel ve doğal olmuş.Yüzüne de çok yakışmış.Eski hali nasıldı?

Canimm cok guzel olmussun cok sevindim iyilesmene.
Ya benm buaralar karar evrmem gerkeiyor narkozdan cok korkuyorum.
voyle duman gibi bisey gelip bayiliosunya cok korkuyorum siz neyaptiniz o an?
Nasil rahatlattiniz kendinizi? kanatlarında daraltıldımı acaba?

Acaba farkli bir anestezimiydı veya farketmedinmi sen.Ben baska bir ameliyat olmustum damardan vermislerdi bole duman gibi bisey oldu aniden uyudum cok korkmustum.

süpperrr olmuss resmen bebek gibi olmussun yaaa burun varya en önemlisi harıka yanıı.pekı bır soruuu:)) burun deliklerinde daraltma yaptılarmı kesi yanıı bana yapılcakmıss bıras endıselendım cunku asimetrı olmasından korkuorumm

tesekkurler cnm ^^

yok burun deliklerimde bisi yapmadilar.

ama forumda var bi kac arkadas yapilan, burun deliklerinde daraltma yapan arkadaslar diye bir baslik acarsan belki yardimci olabilirler :)

sevgiler

çok kötü bir burnum yok ama ben yinede prenses burnu istiyorum çok güzel olmuş eğer o resimdeki sensen

Son düzenleme:
çok kötü bir burnum yok ama ben yinede prenses burnu istiyorum çok güzel olmuş eğer o resimdeki sensen

irisecim gerçekten öok güzel.ama önceki halide çok önemli mümkünse onuda görebilirmiyiz.yaklaşık 6 aydır araştırmadığım doktor kalmadı.ya kötü olursa sonradan tedavisi çok zor.benim burnumda görüntü olarak zaten çok ssorun yok sağ iç kısımda kemik var ama sonuçta küçük düzeltmlerde gerekiyor tabiiki.onun için bana çok iyi he estetik kısmında hemde sağlık açısından bunu çok iyi bilen doktor lazım.nerdeyde oluyordum bu ayın 30 unda ama direkten döndüm.6000 tlye.ve internetten kurclarken yotrumları herkes ço köü yorumlar yapmış ve ameliyatı 4 gün kala iptal ettim.bana çok acil doktorun ismini ve fiyat konusunda bilgi verirmisnben ankatrada oturuyorum.

kızlar bende veli beyin hastasıyım ayrıca memnunm iltifatlar fln fln arttı baya tabi işin bu kısmı önemli değil ayrıca sağlık olarak sıkıntım yok ve 2. ayımı doldurmama 9 gün kaldı neyse asıl bilgileri vermek istiyorum

hastane : boğaz içi tıp merkezi-istanbul
doktor : veli arslan

yaş itibari ile tecrübeli güler yüzlü güven veren bir doktor açıkcası bana her gittiğimde umut veren beni sakinleştiren doktorum oldu şayet iyileşme sürecide uzun biliyorsunuzdur

hastaneye gidip direk olarak görüşüp fiyat almanıza yararınıza ama 2000 ile 2500 arası değişiyor birazda sizin burun yapınıza ya da doktorun görüşüne göre oluyor.. açıkcası ben bu fiyata daha güzel yapmış veya yapacak olan bir doktor görmedim sorularınız varsa ben de yardımcı olabilirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…