P pastelize Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2013 42 0 6 İzmir 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi irise #101 bordelaise .!.: maalesef benim de sıkıntım aynısı. burun ucum bi tarafa doğru daha ve o kadar şiş ki o taraftaki deliği bastırıyor burun kanadım katlanmış gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... offf napıcaz yaa senin ne kadar oldu amleiyat olalı?
bordelaise .!.: maalesef benim de sıkıntım aynısı. burun ucum bi tarafa doğru daha ve o kadar şiş ki o taraftaki deliği bastırıyor burun kanadım katlanmış gibi görünüyor Genişletmek için tıkla... offf napıcaz yaa senin ne kadar oldu amleiyat olalı?
bordelaise Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2013 261 9 38 İzmir 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi irise #102 pastelize .!.: offf napıcaz yaa senin ne kadar oldu amleiyat olalı? Genişletmek için tıkla... benim 29 gün oldu çok erken ama doktora gidip sorsam mı sormasam mı bilemiyorum. Bi bakıyorum güzel bi burnum var bi bakıyorum berbat.
pastelize .!.: offf napıcaz yaa senin ne kadar oldu amleiyat olalı? Genişletmek için tıkla... benim 29 gün oldu çok erken ama doktora gidip sorsam mı sormasam mı bilemiyorum. Bi bakıyorum güzel bi burnum var bi bakıyorum berbat.
P pastelize Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2013 42 0 6 İzmir 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi irise #103 bordelaise .!.: benim 29 gün oldu çok erken ama doktora gidip sorsam mı sormasam mı bilemiyorum. Bi bakıyorum güzel bi burnum var bi bakıyorum berbat. Genişletmek için tıkla... benimde 1 ay sonra kontolüm var geçmezse o zamana kadar sorucam mutlaka tabi umarım şişliktr ödemdir yoksa bi daha katlanamam amleiyata
bordelaise .!.: benim 29 gün oldu çok erken ama doktora gidip sorsam mı sormasam mı bilemiyorum. Bi bakıyorum güzel bi burnum var bi bakıyorum berbat. Genişletmek için tıkla... benimde 1 ay sonra kontolüm var geçmezse o zamana kadar sorucam mutlaka tabi umarım şişliktr ödemdir yoksa bi daha katlanamam amleiyata