çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.bu doktora nasıl karar verdiniz benim iyice kafam karıştı.yakup avşar ,teoman doğan gibi doktorların tampon kullanmadıklarını okudum bu acıyı venefes alma problemini aza indiriyormuş.yani siz nasıl karar kıldınız veli beye
beni arkadas olarak ekleyen arkadaslara tesekur ederim sizin sayenizde veli beyi buldum
burunlarin guzel olmasi icin illada 10000 tl vermek gerekmiyormus
ne kadar istediler ve bu tasarım için nasıl resim atıyoruz nereye atıyoruzben yurt disindayim oyuzden gorusmeye gidemedim mayisda gidi olmayi dusunuyorum bana tasarim gondermislerdi ben cok begendim
2000 tl bogaz ici tip web sitesine emaille birlikte resmini gonderiyorsun cok cabuk cevap veriyorlar
sizde dusununuyormusunuz ona yaptiran cok arkadas var onlardan daha detayli bilgi alabilirsiniz
istanbulda oturmak buyuk sans doktorla yuz yuze gorusmek cok daha iyi imkanim olsa bende isterdim
hangi doktorlari dusunuyorsun
benimde cok begendigim doktorlar vardi ama cok yuksek fiyat verdiler
baris cakir cok pahali degil 5500 tl ama yakup avsar 10000 obur doktoru bilmiyorum
imkanin varsa yakup avsar iyi bir doktor sanirim ama pahali
evet bende onun burnunu sevmisdim cok hos olmus ama onceki burnudu cok kotu degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?