irise Burun Estetiği Ameliyatı

canim valla, burun estetik fiyatlarini arastirirken bu forumu buldum, sonra Veli Bey icin digerlerine gore daha uygun bir fiyat gorunce "allah allah neden boyle ucuz" diye supheye dustum.

sonra gene bu forumda Veli bey e ameliyat olan insanlarla konustum, kimse sikayetci degildi, bende oyle karar verdim.

canim bence en guzeli, bu bahsettigin doktorlardan ve Veli bey den on gorusme icin randevu alman, on gorusme icin para almiyorlar.

o gorusmede sana anlatirlar nasil ameliyat yaptiklarini falan, en cok icine sinen hangisiyse ona ol derim.

cunku mesela bende ameliyatimdan sonra ogrendim, bazi doktorlar boyle farkli bir maske kullaniyorlar ameliyat sonrasi morluklar icin, ve yuzunde morarma falan cok azaliyomus.. yani iyi arastir derim :)

sevgiler

burnunu beğendim şekil olarak benm burnumun patlatılmş haline benziyo şişliklerim inince aynı şekli almasının umuyorum..fotoğrflarınızda çok başarılı güle güle kullanın=))

beni arkadas olarak ekleyen arkadaslara tesekur ederim sizin sayenizde veli beyi buldum
burunlarin guzel olmasi icin illada 10000 tl vermek gerekmiyormus

ben yurt disindayim oyuzden gorusmeye gidemedim mayisda gidi olmayi dusunuyorum bana tasarim gondermislerdi ben cok begendim

baris cakir cok pahali degil 5500 tl ama yakup avsar 10000 obur doktoru bilmiyorum
imkanin varsa yakup avsar iyi bir doktor sanirim ama pahali

benimde oyle kemer yok sadece ucu dusuk ama insan takinti yapinca degistirmek istiyor
ama bazilarin 2 3 revizyon gecirdigini duyunca insan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…