benimde oyle kemer yok sadece ucu dusuk ama insan takinti yapinca degistirmek istiyor
ama bazilarin 2 3 revizyon gecirdigini duyunca insan korkuyor
bazi doktorlar kendi yaptigi ameliyatin revizyonuna az bir ucret aliyorlarmis
ama benim yurt disindan gelmem en az 2000 3000 tl yani busuru masraf birde bunun manevi durumu var o stresi tekrar yasamak var
tesekkurler kizlarvalla bende o gunler nasi gecti diye dusunuyorum.. :) nasi agliyodum burda
simdi cok mutuyum vallaonumuzdeki ay turkiyeye gelip bi kontrole gidicem Veli bey e :)
opucukler hepinize :)
Selam kizlar,
forumu takip edenler bilir ameliyat sonrasi neler cektigimi yuzumle :)
ama iste sabrin sonu selamet!
2 aylik fotolarim :)
hepinize sevgiler
slm cnm bende 24 gün önce estetik ameliyat oldum ve şu anda burun ucumda sola doğru şişlik var ve bu yüzden hafif eğri duruyor. doktorum 3 ay oraya bastır dedi ama orası inmeyecek yamuk kalcak diye korkuyorum eğrilikten dolayı burun deliklerimde farklı duruyor. aynı şeyleri sende yaşamışsın şu an burnun nasıl düzeldi mi? bir de arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersen çok sevinirim...=)
bendede aynı sorun var şu anda 15 gün oldu amleiyat olalı. sağ taraf daha şiş duruyo bnmde eğri yamuk görünüyo burun deliklerim eşit değil ne zman düzelecek bu durum merak ediyorum bende sabırsızlanıyorum ve korkuyorum...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?