irise Burun Estetiği Ameliyatı

bazi doktorlar kendi yaptigi ameliyatin revizyonuna az bir ucret aliyorlarmis
ama benim yurt disindan gelmem en az 2000 3000 tl yani busuru masraf birde bunun manevi durumu var o stresi tekrar yasamak var

bazi doktorlar kendi yaptigi ameliyatin revizyonuna az bir ucret aliyorlarmis
ama benim yurt disindan gelmem en az 2000 3000 tl yani busuru masraf birde bunun manevi durumu var o stresi tekrar yasamak var

ücretsiz yapıyor ama hastane masrafı kişiden alınıyor ben maddi yönden bakıyorum manevi olarak hiç tereddüt etmem eger gerekiyosa o streside çekerim sorun degil benim için neyse ben çıkıyorum çoçuklarım kalktı iyi günler dilerim herşey gönlünüz istedigi gibi olur

burnun değil de yüzün çok sevimli ya çok hoşuma gittin çok tatlısın sapık gibi gözükmüyim böyle söyledim diye haha :18: çok değişik bi simân var dikkatimi çekti öyle yazıyim dedim

ayyyyyyyyyyy bebek gibi olmuşsun bayıldımmm valla yaş olarak daha 15 yaşında gibisin tam lolita olmuşsun o sabrı ben de gösterebilsem ...merak ettim eski halini beni ekleyebilirmisin canım ...ayrıca benim daha 25. gün hala çok şiş foto koymuştum ama olumsuz yorumlar canımı sıktı tamamen düzelince koycam :)

Merhaba

Tüm konularınıza bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

çok beğendim çok yakışmış yüzüne kavisi kalkıklığı süper güle güle kullan

minik fotografta mükemmel duruyor burnun, tam idealimde ki burun. daha büyük halini ya da başka fotograflarını görmem mümkün mü acaba irise? yeni üye oldugum için hiçbirşeyi göremiyorum:/ bir de ne kadar ödedin ameliyata?

slm kızlar hepinize. bende aranıza yenikatıldım. bende burun estetiği yaptırmak istiyorum. önerdiğiniz doktor kim bide sizin ameliyat aşağı yukarı kaca maal oldu? lutfen yardımmm

evet ben de ameliyatından memnun olanlardan bilgi istiyorum. ikinci ameliyat olmaya cesaretim yok, burnum da doğal olsun istiyorum. doktorunuz kim, tavsiye eder misiniz gerçekten

tesekkurler kizlar valla bende o gunler nasi gecti diye dusunuyorum.. :) nasi agliyodum burda

simdi cok mutuyum valla onumuzdeki ay turkiyeye gelip bi kontrole gidicem Veli bey e :)

opucukler hepinize :)

slm cnm bende 24 gün önce estetik ameliyat oldum ve şu anda burun ucumda sola doğru şişlik var ve bu yüzden hafif eğri duruyor. doktorum 3 ay oraya bastır dedi ama orası inmeyecek yamuk kalcak diye korkuyorum eğrilikten dolayı burun deliklerimde farklı duruyor. aynı şeyleri sende yaşamışsın şu an burnun nasıl düzeldi mi? bir de arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersen çok sevinirim...=)

bendede aynı sorun var şu anda 15 gün oldu amleiyat olalı. sağ taraf daha şiş duruyo bnmde eğri yamuk görünüyo burun deliklerim eşit değil ne zman düzelecek bu durum merak ediyorum bende sabırsızlanıyorum ve korkuyorum...(

maalesef benim de sıkıntım aynısı. burun ucum bi tarafa doğru daha ve o kadar şiş ki o taraftaki deliği bastırıyor burun kanadım katlanmış gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…