Irmak'lar ölmesin ..

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deistim. Ateist,agnostik,deist yani kısacası bazılarının dediği gibi "imansız" bir sürü tanıdığım var fakat bu insanlardan hiçbiri bugüne kadar kimseye iftira atmadı,fesatlık yapmadı,ayrım yapmadı, kadına/çocuğa/kediye/köpeğe tecavüz etmedi. İşinize gelince burası müslümab ülke, %99u müslüman dersiniz ama. %99u müslüman olan ülkede her türlü sapıklığı %1lik kısım mı yapıyor? Cidden bu kadar mantıksız, bu kadar aptal olunmaz. Her şeyi dine bağlayınca ne oluyor? Ayrıca kim ne hakla dini inancı olmayan insanlara sapık muamelesi yapabiliyor!! Ensar vakfında 45 çocuğa sapıklık yapan da mı imansızdı hee! Aaa doğru ya onlar "gerçek müslüman" değil. Burda konuşmamız gereken şey bu insanlardan nasıl kurtuluruz, bu insanların sayısı nasıl azaltılır olmalı. Suçu günahı devamlı devamlı sizden olmayanlara atmakla iş bitmiyor hanımefendiler!!! Biz işte hâlâ bu kafada olduğumuz için bu ülkede sapık böyle çok. ÖNCE KADINLAR AKILLANACAK! KADIN HAKKINI BİLECEK! SONRA KADIN ÇOCUĞUNU EĞİTECEK DOĞRU DÜZGÜN! işte belki o zaman ülkemizdeki sapık sayısı bi miktar azalabilir!!
 
Olabilir çünkü sürekli beni hastaneye yatırın diyip duruyordu
Herşeye aklı eriyor onun
Deli de olsa topluma salmasın devlet adam kadınlar bana gelmedi diye yaptığını hak görüyor
 
Bu adamında bir inancı olduğunu sanmıyorum bencil kadınlar bana gelmedi diyip çocuğa tecavüz eden bir sapığın toplumla ne alakası var konuyu saptırma
 
Bu adamında bir inancı olduğunu sanmıyorum bencil kadınlar bana gelmedi diyip çocuğa tecavüz eden bir sağlığın toplumla ne alakası var konuyu saptırma

Tuhaf mısınız ne misiniz ya!! Hâla inançlı olduğunu düşünmüyorum diyo!! Aartık dayanamıyorum ve diyorum ne anlayışı kıt ne bağnaz ne kot kafalı insanlarsınız ya. Hala inanç diyip duruyor bıktık artık sizden! Burda bi sapıktan bahsesiyoruz konuyu inanca imana imansızlığa bağlayan sizsiniz bu kadar mı basit be!!! Camide tacize uğrayan çocuk videolarını görmediniz mi hiç!! Ensar vakfı?? Kendi kardşeine tecavüz eden imam?? ŞUNU ARTIK ANLAYIN BU BİR SAPIKLIK,SAPKINLIK. BUNUN DİNSİZLİKLE,İMAN EKSİKLİĞİ İLE ALAKASI YOK. MÜSLÜMAN YA DA HRİSTİYAN OLUP DA ÇOCUKLARA/KADINLARA TECAVÜZ EDENLER DE VAR ATEİST OLMASINA RAĞMEN(!!!) DOĞRU DÜZGÜN BİR İNSAN OLAN DA. BUNU ANLAMAMAK İÇİN NİYE DİRETİYOSUNUZZZ
 
Bu adamında bir inancı olduğunu sanmıyorum bencil kadınlar bana gelmedi diyip çocuğa tecavüz eden bir sapığın toplumla ne alakası var konuyu saptırma


Toplumla ne alakası varmış. İşte siz bu kadar yüzeysel bi insan olduğunuz için anlamazsınız. Araştırın bakayım 2016 yılı türkiyesinde kaç tane ÇOCUK GELİN var. Kaç tane KIZ ÇOCUĞU okula gönderilmiyor. İşte bunlar hep toplum!!! Ve o lanet olası zihniyeti!!
 
Bu adamında bir inancı olduğunu sanmıyorum bencil kadınlar bana gelmedi diyip çocuğa tecavüz eden bir sapığın toplumla ne alakası var konuyu saptırma

Tacizin tecavüzün toplumla, kültürle alakası yoksa neyle alakası var söyler misiniz , şalgamla mı?

Baskıcı , cinselliğin tabu olduğu toplumlarda tecavüz daha yaygın, bu kadar. Bilmiyorsanız açıp okuyun 4678643 tane Ortadoğu vs Avrupa sosyolojik araştırması var.
 
Ben benim kv de bin kere söyledim anne çocuklara şeker para verme aileleri verir Yok yazık sevinsinlermiş şekerci teyze diye yolunu gözlüyorlar ama çocuk sapıkta aynı yolla yaklaşınca onu şekerci teyze sanacak almıyor kafası
Benim annem 19 yaşında gelmiş biz olmuşuz o zamanlarda çocuk kaçırma olayları çoktu dışarda da hep başımızı beklerdi
Kimseden bişey almayın derdi çünkü küçük şeylere zaafımız olupta kandırılmayalım diye
Küçük ama insanın temelini atıyor o zaman tecavüzcüden kurtulursun sonrada kimse sana rüşvetle iş yaptıramaz kızında olunca üç beş hediyeye kanmazsın tok gönül ayrı bişey annem okumamış ama cidden çocuk yetişme konusunda uzmanmış Can'ım annem
 

Her kelimenize katılıyorum ağzınıza sağlık. Ama bunların kitlesi o kadar gerizekalı ki bir sapkınlık olduğunda "bize iftira attılar" kılıfına sığınılıyor hemen. Yani güya ateistler , paralelciler bilmem neler Müslüman kisvesine bürünerek iftira atıyorlar bunlara. Ve hedef kitle de inanıyor hemen. Ölüyoruz cehaletten haberimiz yok burnumuza kadar bokun içindeyiz.
 
Hiçbir ateist böyle yapmadi" diyerek sen de genelleme yapmışsın. İster ateist olsun ister dindar olsun böyle insanlar her grupta var.
 
Polemik yasak yurt dışında hiç mi Yok adam kendi kızına tecavüz edip çocukları vardı he herşey toplumsal bende yüzeyindeyim sen değişesin mükemmelsin doğru son cevabım güle güle
 
çok enteresan pedofili deyince sanıyorlar ki 2*3 yaşındaki çocuklar giriyor sadece 16-17 yşındaki genç kızlar da çocuktur

Şu Aleyna mesela. Poposu açık şortla beachte konserini gördüm dün. Bu kız daha 16 yaşında ve koskoca adamların salyaları akıyor izlerken.
 
Bakınız az önceki yoruma polemiğe hele sizle hiç girmem bye
 
Hiçbir ateist böyle yapmadi" diyerek sen de genelleme yapmışsın. İster ateist olsun ister dindar olsun böyle insanlar her grupta var.

Vallahi başka bir konuda üşenmemiş googlelamıştım ama şu an yapamayacağım. Evet bu haberlerde hiç atesit görmüyoruz hep hacı, hoca, Kuran kursu öğretmeni, dindar tipler.
 
Polemik yasak yurt dışında hiç mi Yok adam kendi kızına tecavüz edip çocukları vardı he herşey toplumsal bende yüzeyindeyim sen değişesin mükemmelsin doğru son cevabım güle güle

Ya darılmayın ama buna da hastayım bundan başka kılıfınız yok. "Ama yurt dışında da oluyor" Yurt dışında bir oluyorsa bizde bin oluyor hanımefendi. Lütfen artık şunun arkasına saklanmayın.
 

İnsanda vicdan ve merhamet olması yeter. Bir dine sığınmaya gerek yok. Dine sığınanları görüyoruz işte. N.Ç' ye anal yolla tecavüz eden muhtar " günaha girdim şeytana uydum namazımı kılıp tövbe edeceğim" demişti çocuğa.
 
Polemik yasak yurt dışında hiç mi Yok adam kendi kızına tecavüz edip çocukları vardı he herşey toplumsal bende yüzeyindeyim sen değişesin mükemmelsin doğru son cevabım güle güle

Polemik molemik yok olanı söylüyorum. Peki bak bakalım o kötülemeye çalıştığınız ülkelerse bu olaylar ne sıklıkla yaşanıyor? Bir de bakın bakalım bizim ülkemizde ne sıklıklıkla oluyor. Siirtte kızın biri şantaja uğrar, tehdit edilir. Gider kendi öz kuzenlerini (3-4) yaşlarında tecavüz etmeleri için oğlanlara verir. Kayseride çocuklar bayrmda şeker toplamaya gider başlarına gelmeyen kalmaz. Başka bi şehirde yine yüzlerce,binlerce çocuk tanıdığı/tanımadığı biri tarafından tacize uğrar haberimiz bile olmaz. 15 yaşındaki kız evlendirilir haberimiz olmaz. Ne zamab ki kız doğum yapar ve hayatını kaybeder işte o zaman haberimiz olur. Adamın biri şüphelidir. Komşuları adamı savunur. O öyle şey yapmaz diye. Sonra gerçekler ortaya bir bir çıkar. Adam kendi yeğenine sapıklık yapıp 1 byçuk yıl yatar çıkar sonra aynı pisliği Irmağa yapar hatta öldürüp gömer. ne sıklıkla oluyormuş böyle pislikler araştırın isterseniz he?? Son cevabım: güle güle!
 
Vallahi başka bir konuda üşenmemiş googlelamıştım ama şu an yapamayacağım. Evet bu haberlerde hiç atesit görmüyoruz hep hacı, hoca, Kuran kursu öğretmeni, dindar tipler.
Onlar yapınca yankı uyandırıyor. Ayrıca irmakin katili hacı hoca değil ki. Sıradan bi insan. Musluman kimlikte yazınca musluman olunmuyor. Ateist olunca da toplumsal bir farkındalık kazanilmadigi gibi. Kazanılmış olsaydı böyle olaylar ateistligin yogun olduğu ülkelerde azalirdi değil mi...Amacınızın din üzerinden tartışma çıkarmak olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden uzatmicam.
 
evet Baybysi bir zümre var her konuda böyleler he de geç
 

Psikopatlar her toplumda var. Kendi öz kızına tecavüz eden ve bodrumda hapseden adamlar da var okuyoruz , izliyoruz. Ama çocuk gelinler, tecavüz, tecavüze verilen ödül gibi indirimler, pedofili, Hüseyin Üzmez ve Ensar vakaları, hayvanlara şiddet ve tecavüz -ki bu da benim için çok önemli bir mesele- yaşlılara eziyet, tecavüz bizim leş Ortadoğu ülkemizden başka yerde yok !
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…