Olabilir çünkü sürekli beni hastaneye yatırın diyip duruyorduDaha önce yine aynı şeyi yapıp da nasıl 1.5 yıl ceza alıp bu kadar kısa sürede çıkabiliyor, aklım almıyor.
Dediğiniz gibi raporlu da olabilir bu adam. İtiraf esnasında sürekli " Komşular görmesin beni" diye tekrarlayıp duruyordu, adam hapiste çürüyecek hala komşular görmesin diyor. Hakikaten raporlu olabilir mi acaba, rapora güvenip, uzun süre hapis yatmayacağını da düşünüp o yüzden komşu derdine de düşmüş olabilir.
Bu adamında bir inancı olduğunu sanmıyorum bencil kadınlar bana gelmedi diyip çocuğa tecavüz eden bir sapığın toplumla ne alakası var konuyu saptırmaDeistim. Ateist,agnostik,deist yani kısacası bazılarının dediği gibi "imansız" bir sürü tanıdığım var fakat bu insanlardan hiçbiri bugüne kadar kimseye iftira atmadı,fesatlık yapmadı,ayrım yapmadı, kadına/çocuğa/kediye/köpeğe tecavüz etmedi. İşinize gelince burası müslümab ülke, %99u müslüman dersiniz ama. %99u müslüman olan ülkede her türlü sapıklığı %1lik kısım mı yapıyor? Cidden bu kadar mantıksız, bu kadar aptal olunmaz. Her şeyi dine bağlayınca ne oluyor? Ayrıca kim ne hakla dini inancı olmayan insanlara sapık muamelesi yapabiliyor!! Ensar vakfında 45 çocuğa sapıklık yapan da mı imansızdı hee! Aaa doğru ya onlar "gerçek müslüman" değil. Burda konuşmamız gereken şey bu insanlardan nasıl kurtuluruz, bu insanların sayısı nasıl azaltılır olmalı. Suçu günahı devamlı devamlı sizden olmayanlara atmakla iş bitmiyor hanımefendiler!!! Biz işte hâlâ bu kafada olduğumuz için bu ülkede sapık böyle çok. ÖNCE KADINLAR AKILLANACAK! KADIN HAKKINI BİLECEK! SONRA KADIN ÇOCUĞUNU EĞİTECEK DOĞRU DÜZGÜN! işte belki o zaman ülkemizdeki sapık sayısı bi miktar azalabilir!!
Bu adamında bir inancı olduğunu sanmıyorum bencil kadınlar bana gelmedi diyip çocuğa tecavüz eden bir sağlığın toplumla ne alakası var konuyu saptırma
Bu adamında bir inancı olduğunu sanmıyorum bencil kadınlar bana gelmedi diyip çocuğa tecavüz eden bir sapığın toplumla ne alakası var konuyu saptırma
Bu adamında bir inancı olduğunu sanmıyorum bencil kadınlar bana gelmedi diyip çocuğa tecavüz eden bir sapığın toplumla ne alakası var konuyu saptırma
Ben benim kv de bin kere söyledim anne çocuklara şeker para verme aileleri verir Yok yazık sevinsinlermiş şekerci teyze diye yolunu gözlüyorlar ama çocuk sapıkta aynı yolla yaklaşınca onu şekerci teyze sanacak almıyor kafasıEtrafta ki sapiklar tukenmez maalesef.
Bu zamanda 2,5 3 yaslarinda ki cocuklarini kapi onune oynamaya birakan anne baba olmaz olsun, cahillik diyecegim cahillik bile degil bu.
Anne olmak ta gerekmiyor bazi duyarliliklar icin, ben 1,5 yasindaki komsu cocugu balkona cikiyor diye annesini uyariyorum kactir. Hani buyuk konusmayayim Allah cocuk bakmanin hakkini verecek insanlara nasip etsin diyorum
Siz cocugunuza sahip cikmazsaniz sadece Allaha emanet yavrularimiz demekle olmuyor bu isler.
Defalarca ablasiyla birlikte adamin evine gitmisler. Kardesleri birlikte de oldurebilirdi. Tehlike bagira cagira geliyorum demis.
Adam hakkinda bisey bile yazmiyorum farkindaysaniz tanimlanacak kelime yok.
Ama lutfen anneler su cocuklariniza sahip cikin yahu
Deistim. Ateist,agnostik,deist yani kısacası bazılarının dediği gibi "imansız" bir sürü tanıdığım var fakat bu insanlardan hiçbiri bugüne kadar kimseye iftira atmadı,fesatlık yapmadı,ayrım yapmadı, kadına/çocuğa/kediye/köpeğe tecavüz etmedi. İşinize gelince burası müslümab ülke, %99u müslüman dersiniz ama. %99u müslüman olan ülkede her türlü sapıklığı %1lik kısım mı yapıyor? Cidden bu kadar mantıksız, bu kadar aptal olunmaz. Her şeyi dine bağlayınca ne oluyor? Ayrıca kim ne hakla dini inancı olmayan insanlara sapık muamelesi yapabiliyor!! Ensar vakfında 45 çocuğa sapıklık yapan da mı imansızdı hee! Aaa doğru ya onlar "gerçek müslüman" değil. Burda konuşmamız gereken şey bu insanlardan nasıl kurtuluruz, bu insanların sayısı nasıl azaltılır olmalı. Suçu günahı devamlı devamlı sizden olmayanlara atmakla iş bitmiyor hanımefendiler!!! Biz işte hâlâ bu kafada olduğumuz için bu ülkede sapık böyle çok. ÖNCE KADINLAR AKILLANACAK! KADIN HAKKINI BİLECEK! SONRA KADIN ÇOCUĞUNU EĞİTECEK DOĞRU DÜZGÜN! işte belki o zaman ülkemizdeki sapık sayısı bi miktar azalabilir!!
Hiçbir ateist böyle yapmadi" diyerek sen de genelleme yapmışsın. İster ateist olsun ister dindar olsun böyle insanlar her grupta var.Deistim. Ateist,agnostik,deist yani kısacası bazılarının dediği gibi "imansız" bir sürü tanıdığım var fakat bu insanlardan hiçbiri bugüne kadar kimseye iftira atmadı,fesatlık yapmadı,ayrım yapmadı, kadına/çocuğa/kediye/köpeğe tecavüz etmedi. İşinize gelince burası müslümab ülke, %99u müslüman dersiniz ama. %99u müslüman olan ülkede her türlü sapıklığı %1lik kısım mı yapıyor? Cidden bu kadar mantıksız, bu kadar aptal olunmaz. Her şeyi dine bağlayınca ne oluyor? Ayrıca kim ne hakla dini inancı olmayan insanlara sapık muamelesi yapabiliyor!! Ensar vakfında 45 çocuğa sapıklık yapan da mı imansızdı hee! Aaa doğru ya onlar "gerçek müslüman" değil. Burda konuşmamız gereken şey bu insanlardan nasıl kurtuluruz, bu insanların sayısı nasıl azaltılır olmalı. Suçu günahı devamlı devamlı sizden olmayanlara atmakla iş bitmiyor hanımefendiler!!! Biz işte hâlâ bu kafada olduğumuz için bu ülkede sapık böyle çok. ÖNCE KADINLAR AKILLANACAK! KADIN HAKKINI BİLECEK! SONRA KADIN ÇOCUĞUNU EĞİTECEK DOĞRU DÜZGÜN! işte belki o zaman ülkemizdeki sapık sayısı bi miktar azalabilir!!
Polemik yasak yurt dışında hiç mi Yok adam kendi kızına tecavüz edip çocukları vardı he herşey toplumsal bende yüzeyindeyim sen değişesin mükemmelsin doğru son cevabım güle güleToplumla ne alakası varmış. İşte siz bu kadar yüzeysel bi insan olduğunuz için anlamazsınız. Araştırın bakayım 2016 yılı türkiyesinde kaç tane ÇOCUK GELİN var. Kaç tane KIZ ÇOCUĞU okula gönderilmiyor. İşte bunlar hep toplum!!! Ve o lanet olası zihniyeti!!
çok enteresan pedofili deyince sanıyorlar ki 2*3 yaşındaki çocuklar giriyor sadece 16-17 yşındaki genç kızlar da çocuktur
Bakınız az önceki yoruma polemiğe hele sizle hiç girmem byeTacizin tecavüzün toplumla, kültürle alakası yoksa neyle alakası var söyler misiniz , şalgamla mı?
Baskıcı , cinselliğin tabu olduğu toplumlarda tecavüz daha yaygın, bu kadar. Bilmiyorsanız açıp okuyun 4678643 tane Ortadoğu vs Avrupa sosyolojik araştırması var.
Hiçbir ateist böyle yapmadi" diyerek sen de genelleme yapmışsın. İster ateist olsun ister dindar olsun böyle insanlar her grupta var.
Polemik yasak yurt dışında hiç mi Yok adam kendi kızına tecavüz edip çocukları vardı he herşey toplumsal bende yüzeyindeyim sen değişesin mükemmelsin doğru son cevabım güle güle
Bu konu bile nasil dönmüş dolasmis dine gelmis bilmiyorum ama çıkıp çıkıp %99 u musluman ulke diyenlere sormazlar mi bunca adi suçu kalan %1 mi isliyor diye.
Musluman degilim ve hayatim boyunca hicbir suc islemedim, sakiz bile calmadim. ustelik ne allah korkum var ne ahiret. yani bu dunyada ne yasarsam yanima kâr kalacağını düşünüyorum. bir sorun kendinize insan hicbir bedeli olmadan neden iyilik yapar? insan hicbir cezasi olmadigi halde neden kotuluk yapmayi aklina bile getirmez.
Beni kötülükten uzak tutan sey cehennemde yanma korkusu degil, hislerim, yuregim, beynimse vicdansiz mi oluyorum ben? aksine beni iyilige tesvik eden tek sey kendi bireysel ahlakim, bisey yaparken bunu yaparsam cehenneme giderim diye degil, bunu yaparsam biri zarar gorur diye ciziyorum sinirlarimi. ama hayatini ve hislerini sadece odul-ceza sistemine gore yasayan biri bunu anlayamiyor iste goruyoruz orneklerini. hatta yaparim tovbe eder kurtaririm diye dusunuyorlar, ben biliyorum ki birinin hakkini yersem, birinin canina ya da malina zarar verirsem bunu geri alamam...
Polemik yasak yurt dışında hiç mi Yok adam kendi kızına tecavüz edip çocukları vardı he herşey toplumsal bende yüzeyindeyim sen değişesin mükemmelsin doğru son cevabım güle güle
Onlar yapınca yankı uyandırıyor. Ayrıca irmakin katili hacı hoca değil ki. Sıradan bi insan. Musluman kimlikte yazınca musluman olunmuyor. Ateist olunca da toplumsal bir farkındalık kazanilmadigi gibi. Kazanılmış olsaydı böyle olaylar ateistligin yogun olduğu ülkelerde azalirdi değil mi...Amacınızın din üzerinden tartışma çıkarmak olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden uzatmicam.Vallahi başka bir konuda üşenmemiş googlelamıştım ama şu an yapamayacağım. Evet bu haberlerde hiç atesit görmüyoruz hep hacı, hoca, Kuran kursu öğretmeni, dindar tipler.
Polemik molemik yok olanı söylüyorum. Peki bak bakalım o kötülemeye çalıştığınız ülkelerse bu olaylar ne sıklıkla yaşanıyor? Bir de bakın bakalım bizim ülkemizde ne sıklıklıkla oluyor. Siirtte kızın biri şantaja uğrar, tehdit edilir. Gider kendi öz kuzenlerini (3-4) yaşlarında tecavüz etmeleri için oğlanlara verir. Kayseride çocuklar bayrmda şeker toplamaya gider başlarına gelmeyen kalmaz. Başka bi şehirde yine yüzlerce,binlerce çocuk tanıdığı/tanımadığı biri tarafından tacize uğrar haberimiz bile olmaz. 15 yaşındaki kız evlendirilir haberimiz olmaz. Ne zamab ki kız doğum yapar ve hayatını kaybeder işte o zaman haberimiz olur. Adamın biri şüphelidir. Komşuları adamı savunur. O öyle şey yapmaz diye. Sonra gerçekler ortaya bir bir çıkar. Adam kendi yeğenine sapıklık yapıp 1 byçuk yıl yatar çıkar sonra aynı pisliği Irmağa yapar hatta öldürüp gömer. ne sıklıkla oluyormuş böyle pislikler araştırın isterseniz he?? Son cevabım: güle güle!
evet Baybysi bir zümre var her konuda böyleler he de geçOnlar yapınca yankı uyandırıyor. Ayrıca irmakin katili hacı hoca değil ki. Sıradan bi insan. Musluman kimlikte yazınca musluman olunmuyor. Ateist olunca da toplumsal bir farkındalık kazanilmadigi gibi. Kazanılmış olsaydı böyle olaylar ateistligin yogun olduğu ülkelerde azalirdi değil mi...Amacınızın din üzerinden tartışma çıkarmak olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden uzatmicam.
Polemik molemik yok olanı söylüyorum. Peki bak bakalım o kötülemeye çalıştığınız ülkelerse bu olaylar ne sıklıkla yaşanıyor? Bir de bakın bakalım bizim ülkemizde ne sıklıklıkla oluyor. Siirtte kızın biri şantaja uğrar, tehdit edilir. Gider kendi öz kuzenlerini (3-4) yaşlarında tecavüz etmeleri için oğlanlara verir. Kayseride çocuklar bayrmda şeker toplamaya gider başlarına gelmeyen kalmaz. Başka bi şehirde yine yüzlerce,binlerce çocuk tanıdığı/tanımadığı biri tarafından tacize uğrar haberimiz bile olmaz. 15 yaşındaki kız evlendirilir haberimiz olmaz. Ne zamab ki kız doğum yapar ve hayatını kaybeder işte o zaman haberimiz olur. Adamın biri şüphelidir. Komşuları adamı savunur. O öyle şey yapmaz diye. Sonra gerçekler ortaya bir bir çıkar. Adam kendi yeğenine sapıklık yapıp 1 byçuk yıl yatar çıkar sonra aynı pisliği Irmağa yapar hatta öldürüp gömer. ne sıklıkla oluyormuş böyle pislikler araştırın isterseniz he?? Son cevabım: güle güle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?