İş Arkadaşım

Hayır hisleriniz doğru. Fesatlanmak değil bu. Adam evli olduğu halde ısrarla yalnız kahve içelim diyorsa niyeti arkadaşlık değildir bence.
Şöyle bir şey olsa, mesela işten çıkarken denk gelsek ve ay çok yorulduk hadi bi kahve içelim dese tamam ama böyle özel buluşma ayarlar tarzda olunca rahatsız oldum

Evli bir erkekle tabi ki içebilirsiniz ancak bu adam bu konuda çok emrivaki yapıyor gibi yani adam farklı düşünüyor olabilir ,niyeti tuhaf gibi geldi . Asıl o kezban ki trip atıyor anlamsız yere .
Kesinlikle, bir arkadaş daha var mesela ofise giriyor direkt ona selam veriyor beni görmezden geliyor resmen, bakıyorum selam vermek için ama yok

Yok ben hiç umursamıyorum zaten ama sağolsun kendimi de kötü hissettiriyor

Bilemiyorum tavrı nasıldı.Kasi gözü oynayan tipler vardır oyle miydi.Ama ısrarı pek hoş değil .Hem akşam belli bir saatten sonra aramak kabaliktir.
Yani her akşam değil tabi ama aradığı zaman çok önemli bişey söylememsi ve bekar bir kızı geç saatte araması hoş gelmiyor

Açıkça söyleyin evli adamlarla dışarda başbaşa görüşmüyorum diye olsun bitsin. Sizden yüz bulmuş. Çok net olun hayır deyin bitsin gitsin.
Bir kere daha ısrar etseydi zaten diyecektim, ben seni kırmadan anlatmaya çalıştım ama ben evli erkek arkadaşlarla dışarda bire bir görüşmüyorum, bu seninle alakalı değil, benim prensibim yanlış anlama diyecektim. Benim tavrımı anladı sanırım, triplerine bakılırsa

Kesinlikle, ben de bunu düşünüyorum, beraber gitme teklifine karşı çıkması en son konuşmamızdaydı, orda ben de uyandım zaten

Eşim içse hoşlanmazdim.
İş yerinde kahve icsin ,yemek yesin grupla, yukselen arkadaşına çiçek göndersin ( sadece kendisi bile gönderebilir), zerre takılmam. Ama bu durumdan hoşlanmazdim.

Bilemiyorum tavrı nasıldı.Kasi gözü oynayan tipler vardır oyle miydi.Ama ısrarı pek hoş değil .Hem akşam belli bir saatten sonra aramak kabaliktir.
Ya işin ilginç tarafı çok düzgün profili olan, işyerinde işiyle ilgili çok hassas ve saygı duyulan birisi, bizim muhaebbetimiz de zaten işle ilgili gelişmişti yeni geldiğimde ona soruyordum vs. Çok samimi bir arkadaşıma bahsettim üstü kapalı baya şaşırdı nasıl olur ondan hiç beklemem tarzında

Gerçekten tatsızlık olmasın diye açıkça bozmak istemedim, ben ima edeyim o anlasın istedim ama anlamamakta ısrar etti, çok ilginç gerçekten, kendini neden bu duruma düşürüyorsun yani
Bir de ne bekliyosun, evli çoluklu çocuklu adamsın, afedersin ama gül gibi kızım seninle ne işim olur benim, sanki bayılıyodum evli adamla gönül eğlendireyim diye. Bu erkeklerin özgüveni

Adamın niyeti farklı gibi açıkcası neden sürekli yalnız buluşmak istiyor

Ya bu kezbanı kim çıkardı yaaa hakkaten ne yapsak acaba kezbanlık mı diye düşünüyoruz . Yazık valla . Konuya gelince haklısınız konu sahibi adamın içi fesat sizin değil. Evli erkekler kudurdu ya valla kudurdu . Bu kadar olmaz.

Yemin ediyorum son yıllarda hep evli erkeklerle uğraşıyorum, ben mi bişeyi yanlış yapıp bu adamları çekiyorum yoksa bunlarda artık ahlak namına bir şey kalmadı mı bilmiyorum

Yemin ediyorum son yıllarda hep evli erkeklerle uğraşıyorum, ben mi bişeyi yanlış yapıp bu adamları çekiyorum yoksa bunlarda artık ahlak namına bir şey kalmadı mı bilmiyorum
Bence şuan özellikle 27 28 yaş üstü tüm kadınlar bundan şikayetçi diye düşünüyorum. Çevreemde gördüğüm üzere böyle diyebilirim.

İşle ilgili muhatap olmak zorunda değilseniz açıkça seninle görüşmek istemiyorum diyebilirsiniz.Eger görüşme mecburiyetiniz varsa iş dışında kesinlikle muhatap olmayın.Selam vermiyor mu siz de vermeyin,olur olmaz saatte telefon mu ediyor kesinlikle açmayın.Neden cevap vermedin diye sorarsa prensip olarak 7'den sonra acil olmadığı sürece gelen çağrılara bakmıyorum dersiniz.Kirici olmadan malesef bu tipler yerini de haddini de bilmiyorlar.Sanirim sıcakkanlı ve enerjisi yüksek birisiniz bu ilgisini çekmiş olabilir.Arkadasca yaklasiminizi yanlış yorumlamış.

Ne umdum ne buldum diye düşünmüş olmalı ki sana karşı olan tavrını değiştirmiş. Tipik türk erkeği istemediği bişey olunca kızlardan çok trip atıp karşı tarafı üzmek isterler.. Çok samimiyetsiz

Ben samimiyeti içtenliği seviyorum gerçekten ama değer verdiğim herkese böyleyim. Biraz daha ısrarcı olsaydı arama ve görüşme talebinde açıkça söyleyecektim zaten ama şu an pasif agresif tepki gösteriyor bana:) neyse umursamıyorum onu, diğer arkadaşla extra samimiyet gösterilerine girip bana bak ben herkesle böyleyim sen yanlış anlıyorsun demeye çalışıyor bence ama yemiyorum

Ya gerçekten değer de verdiğim birisiydi, arkadaşlığımızı kaybettiğime üzülüyorum, erkeklerin güzel giden bir arkadaşlığı hemen bana burdan ekmek çıkar mı düşüncesiyle mahvetmesi canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…