İş Arkadaşım

Aynen canım bence de en doğrusu bu herşeyi geçtim gün içinde seni arayıp konuşması bile saçmalık. Beklemiş işte senden bi hoşgörü bi samimiyet ayrı bişeyler beklemiş göremeyince de küsmüş
 
Boşver ya anan değil baban değil şimdi olmasa ileride bir sorun çıkacaktı illa ki. Değmez üzülme
 
Çok yerinde bir tespit.Kiminle istiyorsa onunla samimi olsun.Bir de utanmadan insanı aptal yerine koyuyorlar.Önce zarf atmış bakalım hemen atlayacakmisiniz diye şimdide sen yanlış anladın ayağına yatıyor.En iyisini yapmışsınız.
 
Evli bir adamla iş dışında birebirde kahve içmek gayet normal, anormal olan gösterilen ısrarcı tavır. Geçiştirmeye devam edin bence. Açıkça söylerseniz sen yanlış anladına bağlayarak sizi suçlu çıkartması yüksek ihtimal
 
Ne kadar yerinde davranmissiniz, ben olsam beceremezdim hem bir araya gelip hem cizgiyi korumayi. Onun beklentisi farkli oldugu icin artik sizi anlamis ve uzaklasmis. Ben yaptiklarinizfa hic bir kezbanlik gormedim, sahsen kendim daha kezban olurdum :)
 
bacım sen Kezban ol bence adam yoksa seni yasak aşkın içine sürükleyecek kanma bunlara doğru yoldasın devam et
 
Ortak tanıdığımız arkadaşlarımızla gitmeyi kabul etmeyen adam tanışmadığım eşiyle gitmeyi kabul eder mi, zannetmem:)
Gitmeyin hatta mesafeyi artırın.iş arkadaşları dışarıda buluşamaz mı?Bir kahve içemez mi diyen olabilir ama insanın fikirleri kötü ise hiç birşey yapılmaz.
 
Benim ev erkek iş arkadaşlarım var kahve içtiğim
Ama bu tamamen karakter meselesi
Yani eşiminde evli kadın arkadaşları var kahve içtiği
Güveniyorsam sorun etmem
Bir dahakine eşi de gelir
Hep beraber içersiniz
Ama siz o iyi niyeti alamadıysanız muhabbeti kesin derim.
 
Yalnız olması için ısrar etmesi, siz kahveye arkadaşlarla beraber davet ettiğiniz halde kabul etmeyip üzerine de tavırlı durması niyetini çok net gösteriyor.
 
ne münasebet ya. iş yerinde içilir kahve onu anlarımda evli adamla dışarda kahve içmekte ne alaka?

doğru yoldasınız hatta ben sert çıkardım ki bana bu teklifi 1den fazla yapamazdı snırım
 
Estağfirullah:) benim bi özelliğim var, çok iyi insan idare ederim, ama bazen idare etmek değil kapıyı vurup çıkmak gerekiyor ben de onda zorlanıyorum. Neyse öğrencez:)
 
Arkadaşım harbiden kezbansın ha, ben olsam adama direk şunu söylerdim,soguk yapmak yerine,sizin niyetiniz belli,ama siz evlisiniz ve asla böyle bir daveti bir daha yapmayın diye sert bir dille uyarıldım.
 
Karısıyla bir gün dışarıda kahve içmemiştir garanti. Adamın niyeti bozuk siz daha yanlış mı anlıyorum diyorsunuz.
 
Arkadaşım harbiden kezbansın ha, ben olsam adama direk şunu söylerdim,soguk yapmak yerine,sizin niyetiniz belli,ama siz evlisiniz ve asla böyle bir daveti bir daha yapmayın diye sert bir dille uyarıldım.

Karısıyla bir gün dışarıda kahve içmemiştir garanti. Adamın niyeti bozuk siz daha yanlış mı anlıyorum diyorsunuz.

Niyetini açıkça söylemeyen ve karakter olarak tanıdığım güvendiğim bir insan söz konusu, tabi ki önce acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünürüm. Bazı üyeler de sanki adam sevişme teklif etmiş de ben tepki vermemişim gibi davranıyor
 
Karakter olarak tanıyıp güveniyorsanız neyi soruyorsunuz o zaman
 
fesat ol boşver. bence doğru degil adimin yaptigi. yarin oburgun bi problem çıkar senin basına kalır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…