- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Pembepusula
Bu il dışı toplantılara çaycı arkadaşı da mı götürüyorsunuz da birlikte yediğiniz yemeğe kadar biliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu il dışı toplantılara çaycı arkadaşı da mı götürüyorsunuz da birlikte yediğiniz yemeğe kadar biliyor![]()
o kadın o dönem sözü geçen bir cemaate üyeydi bir şey yapamadım ama kimsesizlerin kimsesi Allah var.hiç bir kiafetimi getiremedim.çok ağır bir ilaç kullanmışlar.böyle oldu işteŞaka gibi gerçekten.Sanki kadın çok nüfuslu biri nerdeyse siz suçlu çıkmışsınız şu hale bak.Allahtan ciddi birşey olmamış size büyük geçmiş olsun..
Başkaları ne der diye düşünmedim. Ama düşünmeliymişim. Burada çok açıklama yapamıyorum ama inanın ikimizin sorumluluğunda ortak çalışmalarımız var. Siz ince düşünüyorsunuz ama ben kendimi kadın onu erkek olarak görmedim. İş arkadaşı neticede ikimiz de ekmeğimizin derdindeyiz dedim. Ne bileyim böyle şimdi kendimi suçlu hissettim Kadınım kim ne der diye bu kadar diken üstünde yaşamak zorunda olmak istemiyorumBen ingilizce öğretmeniyim,uzulerek söylemeliyim ki istemeden de olsa hatalı taraflarnz var.İs arkadaşı olmanız karşı cinsten evli 1 insanla bu kadar samimiyet asla gerektirmez.Turkiyede yasyoruz ve bazı konularda cok dikkatli olmalyz.Hic bi ogretmen istek dışı il dışına gonderilmezz.hadi gittinz okulda baska bayan yetkili yok mu hep beraber taklyorsunuz gidecegnz kisiyi secebilmelisiniz.Ben erkek olan zümremle asla seyahate çıkmazdım.Okul islerini gorusmek icin bi yerde yemek yemenize gerek yok zira idareciler zaten derse girmedkleri icin okulda bol bol zaman bulup islerini halledeblrler.Hepsini gectim adamla niye okula.beraber gidiyorsunuz.Bi bayann niye arabası olur ki zaten rahat rahat kimseyle muhattap olmadan işine gitsn gelsn diye.Ben arabama asla yalnzken baska bir erkek ogrtmn arkadaşımı almam.siz normal dusunsenz başkaları düşünmez ki düşünmemişler de zaten.Aynı seklde arkadasnz da tuhaf tum bunları esinden neden saklamış kadn yanls anlamakta gayet haklı.
Hocam aman dikkat edin.İnsanlar asla bu konularda masum düşünmezler.Sizin adnza üzüldüm ins bunu atlatr tekrar yasamazsnz.Çaycnn üstüne vazife degil evet ona agznn payını verin.Diger konularda ise iş size düşüyor.Ne demişler it ile dalasacagina çalıyı dolaş.Başkaları ne der diye düşünmedim. Ama düşünmeliymişim. Burada çok açıklama yapamıyorum ama inanın ikimizin sorumluluğunda ortak çalışmalarımız var. Siz ince düşünüyorsunuz ama ben kendimi kadın onu erkek olarak görmedim. İş arkadaşı neticede ikimiz de ekmeğimizin derdindeyiz dedim. Ne bileyim böyle şimdi kendimi suçlu hissettim Kadınım kim ne der diye bu kadar diken üstünde yaşamak zorunda olmak istemiyorum
Hususi olarak onunla içmiyorum. Ama onunla da denk geliyor. Zaten çalışırken 3 sigara içerim. Biri sabah biri yemekten sonra biri de işten çıkmadan. Hiç sanmam bana bir şey hissettiğini. Kimsenin kalbinin içini bilemem ama ben hiçbir şeyine şahit olmadım. Allah korusunPeki molalarda birlikte sigara içiyor musunuz? Bunu da çaycı mı uydurmuş yoksa?
Adam size bişeyler hissediyor olmasın? Karısı belki başka şeyler de biliyordur. Adam size sadece bu kadarını anlatmış.
Dimi bir de kadının günahını almak var. Ne bileyim belki kadın çaycıya iftira atıyordur. Pazartesi çıkacak ortayaKadina bir sey ispatlamak zorunda degilsiniz, onun kiskancligi ve ayni zamanda eşinin problemi bu. Yalan soylemeseydi bunlar da olmazdi.
Ayrica kadinin kiskancligini goz onunde bulundurursak cayciyi sıkıstırıp agzindan iki laf alip ustunu kendi tamamlayip eşini denemiş olmasi da muhtemel.
Boyle olmuştur demiyorum ama kadini kovdurtmaya caliscam demissiniz, boyle bir ihtimalin oldugunu da goz onunde bulundurun derim ben.
Çok teşekkür ederim sağolunHocam aman dikkat edin.İnsanlar asla bu konularda masum düşünmezler.Sizin adnza üzüldüm ins bunu atlatr tekrar yasamazsnz.Çaycnn üstüne vazife degil evet ona agznn payını verin.Diger konularda ise iş size düşüyor.Ne demişler it ile dalasacagina çalıyı dolaş.
Ki bence cayci gozumuzde canlandigi gibi dedikoducu biri degil kadinin parmagi var bu iste. Az onceki arkadasin da dedigi gibi cayci sizin adamla il disi seyahatinizde yemegi birlikte yediginizi nerden bilebilirDimi bir de kadının günahını almak var. Ne bileyim belki kadın çaycıya iftira atıyordur. Pazartesi çıkacak ortaya
Niye öyle ler çoğu çayı tabağı kafamızda atar gibi hele bide kadından çay getirmek bile istemiyorlar. Oranın gorunmeyen yoneticisi gibi.Öyle ya valla iş yerinde çoğunun tafrasindan geçilmiyor. Bizim eski okuldan biri vardı çayı getirdi bardaklarla ama masaya bir koyuşu var sanki kafamiza çalar gibi acayip yani. Herkes ekmeğinin derdinde ama seviyeli olmak zor değil.