• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın karısı

Ben olsam kadini evime cagrir aksam yemeginde misafir eder ve yakisikli kocami gösterirdim:KK70:. Bir yuvanin yikilmasini izleyemem..ben bütün erkek arkadaslarimin esleri veya kiz arkadaslari ile hususi tanisirim böyle seyler olmasin diye. Tanistiktan sonra genelde sorun olmuyor
Çok mantıklı bencede böyle yapılmalı gayet pozitiv yapıcı bir hareket
+1

İhtiyaçlı biriyse tehdit et korkut yeter. Bir yanlışını daha görürsem affetmem de.
İnsanlar ne kadar kalpsiz ya gitmiş yetiştirmiş.
Siz iş dışında sohbet muhabbet edermiydiniz?
İster istemez iş dışında da konuşuyoruz ama günlük havadan sudan konular. Asla özel bişey konuşmam kimseyle gereksiz sohbete girmem zaten.

İşimle ilgili kafam karışık, ofis mi desem oda mı desem ne desem bilemiyorum bana akıl verin diye bir şey danışmadım. Sallama geldiysem beni sallamayın hanımefendi. Burada, şu kurumda çalışıyorum deme lüksüm yok. Bir çok okul yöneticilerine araç sağlıyor, hatta ben hiç görmedim diyenler olmuş. Ben meb'in dahi sağladığına şahit oldum. Ama içiniz rahat olsun, bizim şirket de (kar amacı güttüğü için) sağlamıyor. İş arkadaşım eşine hali hazırda yalan söylemiş. Öyle bir şey yok zaten. İşimle ilgili tekrar açıklama yapıyorum. Öğretmenim ve idareciyim. Evet toplantılarımız da olur eğitimlerimiz de olur. Ancak, yazarken işime değil konuya odaklanarak yazdığımdan dolayı toplantı dedim. eğitimlere değil toplantılara iş arkadaşımla birlikte gitmek durumunda kalıyoruz. Sizin nezdinizde işimle ilgili sorulara cevap vermiş olduğumu düşüyorum
İdarecisiniz zaten çaycıyı çıkarmak cok zor olmaz sizin için.Amirleriniz çaycıyı size tercih edecek değillerdir.Bence çaycıyı şikayet edecekseniz diger idareci arkadaşınızı da şikayet edin.Yalancı birinin eğitimci olması sağlıklı değil

Personel Şube Müdürüyle görüştüm akabinde Il Emniyet Müdürüne görüşe çıktım ancak bana verdiği cevap söyleriz bir daha yapmaz oldu
İl emniyet müdürü sizi nerdeyse zehirlemeye çalışan biri için böyle dedi :KK57: çok tuhaf gerçekten böyle bir konu nasıl bu şekilde kapatılır,siz nasıl izin verdiniz.Ya ciddi birşey olsaydı size ben olsam peşini bırakmazdım böyle bir olayın.

Ben olsam evime davet ederdim. Evet sizin hic ama hic sucunuz yok ama iyi niyetle bir adim atardim kesin. Illa konusnak zorunda degilsiniz bu konuyu. Havadan sudan da olsa cagirirdim. Cayci ablanin da ........

İdarecisiniz zaten çaycıyı çıkarmak cok zor olmaz sizin için.Amirleriniz çaycıyı size tercih edecek değillerdir.Bence çaycıyı şikayet edecekseniz diger idareci arkadaşınızı da şikayet edin.Yalancı birinin eğitimci olması sağlıklı değil
Bence de zor olmaz. Haklısınız ama bunun için ona bir şey yapmazlar

Arkadaşın eşi iş yerine gelip çaycıyı sıkıştırmış olabilir.

Suçlu olan iş arkadaşınız. Dürüst olsaydi başına bunlar gelmezdi. Sonradan ortaya çıkınca aldatma var gibi duruyor. Sanirim o kadın başlığı açsa herkes "eşiniz sizi aldatmış" yazardı.

Yerinizde olsam kesinlikle bu konuya girmezdim. Uzak dururdum. Siz bir de ağlamaları filan dinlemişsiniz. Özel hayatları onları ilgilendirir. Kadın size sorarsa durumu açıklayın, onun dışında hiçbir şekilde adım atmayın. Bu adamla da araniza olabildiğince mesafe koyun. Dürüst biri değil.

Karısı huzursuz ise adam işten ayrılsın. Yuva neden üstüne iftira atılan kadının sorunu oluyor. Bu kadının haysiyeti onuru serefi neden umurlarında değil.
Çok teşekkür ederim. Ben karışmıcam. Eğer karısını yanıma getirirse durumu anlatırım. Ama daha fazlasını yapamam. Çok rahatsızsa işten ayrılsın

İl emniyet müdürü sizi nerdeyse zehirlemeye çalışan biri için böyle dedi :KK57: çok tuhaf gerçekten böyle bir konu nasıl bu şekilde kapatılır,siz nasıl izin verdiniz.Ya ciddi birşey olsaydı size ben olsam peşini bırakmazdım böyle bir olayın.
Ankaraya Emniyet Genel Müdürlügüne görüşe çıktım dedim yapamıyorum ben artık böyle böyle oldu, 4 ay kalmis şarkınin bitmesine sık dişini dediler.Görev yaptığım ile döndüğümde il Emniyet Müdürünü şikayet ettiğim için üstüne moBing uyguladılar.

Arkadaşın eşi iş yerine gelip çaycıyı sıkıştırmış olabilir.

Suçlu olan iş arkadaşınız. Dürüst olsaydi başına bunlar gelmezdi. Sonradan ortaya çıkınca aldatma var gibi duruyor. Sanirim o kadın başlığı açsa herkes "eşiniz sizi aldatmış" yazardı.

Yerinizde olsam kesinlikle bu konuya girmezdim. Uzak dururdum. Siz bir de ağlamaları filan dinlemişsiniz. Özel hayatları onları ilgilendirir. Kadın size sorarsa durumu açıklayın, onun dışında hiçbir şekilde adım atmayın. Bu adamla da araniza olabildiğince mesafe koyun. Dürüst biri değil.
Akşam akşam sinirlerim bozulmuştu. Ama iyi ki burası var. Hem sakinleştim hem de ne yapacağım kafamda oturdu

Ankaraya Emniyet Genel Müdürlügüne görüşe çıktım dedim yapamıyorum ben artık böyle böyle oldu, 4 ay kalmis şarkınin bitmesine sık dişini dediler.Görev yaptığım ile döndüğümde il Emniyet Müdürünü şikayet ettiğim için üstüne moBing uyguladılar.
Başka bir ülkede olsa o zehir koyanı hapse atarlardı. Ne demek bir daha yapmaz sık dişini demek. Gerçekten çok üzücü

Peki sonra ne yaptınız ne zaman oldu bu olay? Bu yazdıklarınız bir ülke gerçeği ne yazık ki. Arkan varsa istediğini yaparsın ve senden hesap sorulmaz bile. Yine verilmiş sadakaniz varmış fark edilmiş. Sağlığınıza zararı oldu mu peki?

Şaka gibi gerçekten.Sanki kadın çok nüfuslu biri nerdeyse siz suçlu çıkmışsınız şu hale bak.Allahtan ciddi birşey olmamış size büyük geçmiş olsun..

Sirkilasyonlar başlayınca isim falan verirsen iftira atılır tek başına yasiyorsun altından kalkamazsın dediler yani korkuyordum ben çalıştığım insanlardan o yüzden hep derim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Back
X