- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Arkadaşınızın defterini karıştırmanız hiç doğru değil. Bundan müdürünüze, arkadaşınıza ya da başka birine bahsederseniz haklıyken haksız duruma düşersiniz.
Bence iş aramaya başlayın
Neden öyle dediniz?
E yani adam iyi niyetli değil.En iyi ihtimalle uzun vadede ayağınızı kaydırma niyetinde.Orada huzur bulma ihtimaliniz yok bence.Ya bunları yeri gelince kullanacak ya kuyunuzu kazacak ya da yönetimle paylaşacak.Hiçbir şartta uzun vadeli mutlu olma ihtimaliniz yok.
İş yerleri hep böyle iki yüzlü insanlarla dolu bende çalıştığımdan beri fark ediyorum bunu malesef. Bazıları insanlar kendinden başarılı olmasın, kendi yeri sağlam olsun ister, bunun için de başkasının ayağına çelme takar. O kişi siz olmuşsunuz, takmış size kafayı. Sizin tek yapacağınız şey aldırış etmemek bence. Aslında keşke imkan olduğu an o notların fotoğrafını çekseydiniz en ufak olayda elinizde kozunuz olurdu.
Aynı şekilde sizde defterinize o kişiyle ilgili olumsuz notlar düşün ve o notları görmesini sağlayın.bakalim sonra napacak? Keşke resim cekseydiniz elinizde koz olurdu ufak bı olayda bile
Zaten genelde sizin gibiler kıskanılır :) şaşırmayın, adamın hareketlerine karşı dikkatli olun, gelecek her türlü tepkiye hazırlıklı olun. Birde gerçekten merak ettim foto çektiniz mi? Yani bence ne olur ne olmaz, bulunmalı elinizde. Bu arada yukarıdaki üyenin(burcubahar0635) dediğine ben kısmen katılıyorum. Ortamınız bu kadar iki yüzlü insanlarla doluysa mutlu olacağınızı bende sanmıyorum. Tabi yönetim kadronuz nasıl bilemiyorum, kendinizi zaten ispatlamış bir elemansanız kolay kolay ayağınız kaymaz ama yine de dikkatli olun. Tercih sizin tabi, duruma göre hareket edersiniz.çok şaşırdım ama biliyor musunuz her zaman saygılı davrandım kendisine. diyorum ya sorun yaşamamak adına çoğu zaman pasifize ederim kendimi, bazen bildiğimi biliyorsam bile blmiyormuşum da ondan öğrenmişim gibi davranırım.yani demek istediğim hiç gıcık gitmedim.çok şaşkınım
Yönetim tarafından görevlendirilmiş olabilir.
Tabi böyle olması yaptığının doğru olduğunu göstermez.iş yerinde bana böyle bir görev verilse iş tanımım değilse( ik gibi) kesinlikle kabul etmem asli görevimin sekteye uğrayacağını ve iş arkadaşlarımla ekip ruhunu kaybedeceğim için verimin düşeceğini belirtir reddederim.
Amaaa bu kişi işgüzarlık,kıskançlık,ayak kaydırma gibi niyetler ile sizinle ilgili bu notları tutmuşsa hiç öyle niye okudunuz defterini demem iş yerinde özel defter olmaz zira.derhal fotoğraflarını çekin o sayfaların ve üst yönetime bildirin.
Bu şekilde bir davranışın affı yok.yönetim de yaptırsa bunun adı mobbingdir.
Siz o yazılanlardan sonra işe motive olabiliyor musunuz?
Zaten genelde sizin gibiler kıskanılır :) şaşırmayın, adamın hareketlerine karşı dikkatli olun, gelecek her türlü tepkiye hazırlıklı olun. Birde gerçekten merak ettim foto çektiniz mi? Yani bence ne olur ne olmaz, bulunmalı elinizde. Bu arada yukarıdaki üyenin(burcubahar0635) dediğine ben kısmen katılıyorum. Ortamınız bu kadar iki yüzlü insanlarla doluysa mutlu olacağınızı bende sanmıyorum. Tabi yönetim kadronuz nasıl bilemiyorum, kendinizi zaten ispatlamış bir elemansanız kolay kolay ayağınız kaymaz ama yine de dikkatli olun. Tercih sizin tabi, duruma göre hareket edersiniz.
Ya ben anlamadım manyak mı bu şahıs neden not almış ki. Tövbeler tövbesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?