- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Yok yok tamamen işle ilgili gözlem yapmış kendine göre.performans değerlemesini resmi olarak değil de laf arasında sormak mantıklı olur.ama anladığım kadarıyla o iş arkadaşı işle ilgili eleştiri yapmamış.kişisel eleştiriler yapmış ve bu adamla diyoloğu düzeltmek lazım gibi.çünkü bu adamın dedikleri yöneytim için önemli olabilir.kişisel ilişkileri iyi kurun.
evet bence de önce davransınYok yok tamamen işle ilgili gözlem yapmış kendine göre.
Molasından müşteriye davranışına kadar.
Zevk için tutmamıştır kullanacaktır bir gün yerini bekliyor.
O nedenle konu sahibi önce davranmalı eline koz almalı.
Evet psikopat da olabilir. Burayi kacirmisim. Su cerceve icine almasini. Pek normal degil bu.ve deftere çerçeve içinde “ben gonca ile tartışırken gülümsüyordu” yazmış. En enteresan olan bu bence..
Hem de çerçeve içinde yazmış. En önemli cümle bu demek ki onun için..
Bu önemli bir detay..
Yönetim için yapsaydı hadi diğer yazdıkları neyse de bu cümle çok saçma sapan bir şey..
Ne mana yani? bu ne böyle ilkokul çocuğu gibi.. Sizin de yazdığınız gibi ben de manyak olduğundan ciddi anlamda şüphelendim.
Bana pek basit bir kıskançlık ilerlemenizi istemiyor tarzı bir şeymiş gibi gelmedi bu yüzden.
Ben mi paranoyağım bilmiyorum ama adamın takıntılı bir psikopat olabileceğini düşündüm ve
oldukça korkutucu buldum.Bence okuduğunuzu belli etmeyin mesafeli olun sizle uğraşmasına
neden olabilecek bir tavırda bulunmayın.
Evet ben de öyle anlamıştım.
Sizin gibi ben de merkezden uzak projelerde çalıştım yıllarca.son yıllarda ise yönetici olarak. Şirket merkezine geçmeniz bir bakıma avantajlı olmuş .
Şirketin biraz iç yapısını bilsem daha net konuşurum.
Yani ekibinizin başında müdür var sanırım,onu es geçip başka birime sorun bildirmeniz yanlış olur.önce onunla konuşun derim.
saklayınŞirket yapısı, bir genel müdür var; o genel müdüre bağlı birim müdürleri ve müdürlere bağlı bizler.yani bunu hemen müdürüme söylemeli miyim yoksa saklamalı mıyım sizce
Söylemelisin bence.Şirket yapısı, bir genel müdür var; o genel müdüre bağlı birim müdürleri ve müdürlere bağlı bizler.yani bunu hemen müdürüme söylemeli miyim yoksa saklamalı mıyım sizce
Saklamak büyük hata olur.saklayın
milletin özel defterleri karıştırılmaz bence.haklı iken haksız duruma düşürür bu durum adamı.akıllı davranmak gerekSaklamak büyük hata olur.
Takıntılı biriyse kızın başına iş getirebilir
Sırf söyledi diye kafayı daha çok takma ihtimali nedeniyle yazdınız sanıyorum ama bunu da yönetim düşünsün.yok öyle.korku ile yaşamak daha kötü.
Takıntılı değil de işgüzar ya da yönetimden görevlendirilmişse de şirketin ve o kişinin yapısını anlayıp karar verir.
Müdür tarafından gizlice görevlendirilmiş olabilir iş yerinin ajanı gibi yani. Düşük bir ihtimal de dikkatlı olun korkutmak istemem sizi ama psikojik açıdan sıkıntılı biri olabilir sizi takıntı yapmıştır not alıyordur gıcık olduğu davranışlarınızı iş dışında davranışlarınzdan tavırlarından da bahsetmiş mi? nebiliym neler görüyoruz duyuyuoruz bu hayatta. Ama bence ilk secenek daha baskın
milletin özel defterleri karıştırılmaz bence.haklı iken haksız duruma düşürür bu durum adamı.akıllı davranmak gerek
ve deftere çerçeve içinde “ben gonca ile tartışırken gülümsüyordu” yazmış. En enteresan olan bu bence..
Hem de çerçeve içinde yazmış. En önemli cümle bu demek ki onun için..
Bu önemli bir detay..
Yönetim için yapsaydı hadi diğer yazdıkları neyse de bu cümle çok saçma sapan bir şey..
Ne mana yani? bu ne böyle ilkokul çocuğu gibi.. Sizin de yazdığınız gibi ben de manyak olduğundan ciddi anlamda şüphelendim.
Bana pek basit bir kıskançlık ilerlemenizi istemiyor tarzı bir şeymiş gibi gelmedi bu yüzden.
Ben mi paranoyağım bilmiyorum ama adamın takıntılı bir psikopat olabileceğini düşündüm ve
oldukça korkutucu buldum.Bence okuduğunuzu belli etmeyin mesafeli olun sizle uğraşmasına
neden olabilecek bir tavırda bulunmayın.
o adam kendini öyle savunacak.öyle ya da böyle ben kimsenin hiçbişiyine bakmam o yokken.hala özel defter diyorsunuz yahu.. ben özel mözel defter karıştırmadım diyorum, eğitim önemliydi ve notlar ne kadar eksiksizse o kadar faydalı olacak konu bu.. o yazıların görülmesi tesadüf diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?