İş arkadaşının amacı

performans değerlemesini resmi olarak değil de laf arasında sormak mantıklı olur.ama anladığım kadarıyla o iş arkadaşı işle ilgili eleştiri yapmamış.kişisel eleştiriler yapmış ve bu adamla diyoloğu düzeltmek lazım gibi.çünkü bu adamın dedikleri yöneytim için önemli olabilir.kişisel ilişkileri iyi kurun.

Yok yok tamamen işle ilgili gözlem yapmış kendine göre.
Molasından müşteriye davranışına kadar.
Zevk için tutmamıştır kullanacaktır bir gün yerini bekliyor.
O nedenle konu sahibi önce davranmalı eline koz almalı.

evet bence de önce davransın

Ben size adamın defterini karıştırdınız filan diye kızamadım çünkü bunu karıştırmak niyetiyle yapmamışsınız belli.Adam yüzünüze farklı notlarına farklı şeyler yansıtmış çok dikkatli olun bunu büyük ihtimal üst yönetim istemiş.Bu adam o kadar akıllı bi adam değil korkmayın akıllı adam işyerindeki ajandaya yazmaz:)) Demek ki unutup atlamaktan korkuyo:))koparıverin notlarını nerden bilecek sizin kopardığınızı kamera filan yoksa.Biraz soğukkanlı olun siz haklı tarafsınız.müdürle de konusu açıldığında adamın goncayla kavga ettiğini işyerinde sizin tasvip etmediğiniz bir olay olduğunu ama karışmadığınızı çok üzüldüğünüzü söyleyin ama konu konuyu açsın şak diye bunu anlatmayın.

Müdür tarafından gizlice görevlendirilmiş olabilir iş yerinin ajanı gibi yani. Düşük bir ihtimal de dikkatlı olun korkutmak istemem sizi ama psikojik açıdan sıkıntılı biri olabilir sizi takıntı yapmıştır not alıyordur gıcık olduğu davranışlarınızı iş dışında davranışlarınzdan tavırlarından da bahsetmiş mi? nebiliym neler görüyoruz duyuyuoruz bu hayatta. Ama bence ilk secenek daha baskın

ve deftere çerçeve içinde “ben gonca ile tartışırken gülümsüyordu” yazmış. En enteresan olan bu bence..
Hem de çerçeve içinde yazmış. En önemli cümle bu demek ki onun için..
Bu önemli bir detay..
Yönetim için yapsaydı hadi diğer yazdıkları neyse de bu cümle çok saçma sapan bir şey..
Ne mana yani? bu ne böyle ilkokul çocuğu gibi.. Sizin de yazdığınız gibi ben de manyak olduğundan ciddi anlamda şüphelendim.

Bana pek basit bir kıskançlık ilerlemenizi istemiyor tarzı bir şeymiş gibi gelmedi bu yüzden.
Ben mi paranoyağım bilmiyorum ama adamın takıntılı bir psikopat olabileceğini düşündüm ve
oldukça korkutucu buldum. Bence okuduğunuzu belli etmeyin mesafeli olun sizle uğraşmasına
neden olabilecek bir tavırda bulunmayın.

Ust birim tarafindan gorevlendirilmis gibi.
Eger oyleyce bu mobing.
Gunluk seklinde herseyi kaydetmesi onu gosteriyor.
Sindirilmis durmayin daha da ezilirsiniz. Gerektiginde hakkinizi arayin ama bagirmadan.
Is yerinde de arkadaslik olmaz. Merhaba merhaba deyin, isinizi yapip cikin. Kimseye ozelinizden bahsedip koz vermeyin.
Siz de ona sordugunuz sorulari, ondan aldiginiz cevaplari herseyi not alin. Adam etegine tas biriktiriyor. Ileride etegindeki taslari dokecek gibi ya da ust birime zaman zaman sizinle ilgili bilgi veriyor unutmamak icin yaziyor gibi. Kesinlikle iyi niyetli degil.

Evet psikopat da olabilir. Burayi kacirmisim. Su cerceve icine almasini. Pek normal degil bu.

Şirket yapısı, bir genel müdür var; o genel müdüre bağlı birim müdürleri ve müdürlere bağlı bizler.yani bunu hemen müdürüme söylemeli miyim yoksa saklamalı mıyım sizce

Şirket yapısı, bir genel müdür var; o genel müdüre bağlı birim müdürleri ve müdürlere bağlı bizler.yani bunu hemen müdürüme söylemeli miyim yoksa saklamalı mıyım sizce
Söylemelisin bence.
Yukarıdaki arkadaşın yazdığı da doğru iş harici başka bir takıntı hali de olabilir bu kişinin.
Her şekilde müdürünüz bilmeli.
Ekibini koruyup kollayan biri midir müdürünüz,tüm ekibe eşit mesafede durabiliyor mu?
Ben böyle bir durumun olduğunu ve bana söylenmediğini duysam ilk tepkim önce bana gelmemen hataydı şeklinde olur.
Bırakın o çözsün konuyu.dürüstçe anlatın çok rahatsız olduğunuzu söyleyin ,anlamlandıramadığınızı belirtin.
Bunun bir şikayet değil bilgilendirme olduğunu da belirtin.

Saklamak büyük hata olur.
Takıntılı biriyse kızın başına iş getirebilir
Sırf söyledi diye kafayı daha çok takma ihtimali nedeniyle yazdınız sanıyorum ama bunu da yönetim düşünsün.yok öyle.korku ile yaşamak daha kötü.
Takıntılı değil de işgüzar ya da yönetimden görevlendirilmişse de şirketin ve o kişinin yapısını anlayıp karar verir.

Kesinlikle yöneticinle konuşmalısın. Tabi yöneticin bu durumda objektif olabilecek biri ise. Tabi öncesinde o defterin fotoğrafını çekmeyi atlama.

milletin özel defterleri karıştırılmaz bence.haklı iken haksız duruma düşürür bu durum adamı.akıllı davranmak gerek

ben kendisinin dediğim dedik bir tip oldugunu farkettiğim için genelde karşı karşıya gelmemek adına he he diyorum öyle miydi ok diyorum. gıcık olacagı bir durum inanın yok benim açımdan. milletle arası genelde iyi gibi görünüyor ama kendisi 3 yıldır orada.öyle çeşitli milletle samimiyet kurana kadar ne badireler atlattı kendisi biliyor tabi..
iş dışından bahsetmemiş, yani henüz, çünkü iş dışı diyalogumuz yok.işyeri sınırları içinde çeşitli konuları genelde işle alakalı sordugum sorular başta olmak üzere not almış.inanır mısınız başlangıçta ekipçe benim eksiklerimi farketmek için not aldıgını düşünmüştüm iyi niyetle yani .ta ki benim başkalarıyla olan birkaç diyaloğumu ve gülümsüyordu notunu görene kadar..

milletin özel defterleri karıştırılmaz bence.haklı iken haksız duruma düşürür bu durum adamı.akıllı davranmak gerek

hala özel defter diyorsunuz yahu.. ben özel mözel defter karıştırmadım diyorum, eğitim önemliydi ve notlar ne kadar eksiksizse o kadar faydalı olacak konu bu.. o yazıların görülmesi tesadüf diyorum

Komik adammis.
Bilmem kimle kavga edince güldü nedir yani?
Objektiflik neeeerde. Is alakasi nerde..
Kime ispat edebilir o anda güldügünü?
Gülsen bile neye ne icin güldügünü nerden bilecek?
Bunu sana karsi kullanamaz bile. Kullansa bile akli selim insan bu kisiye güler.

Korkacak birsey yok. Okumamis gibi devam edin. Ama o kisiyle set cekin araniza.
Isinizi yapip gelin gidin.
Birseycik olmaz da..icinizi ferah tutun.
Valla ben kendim hakkinda bunlari okusam orda bi kahkaha patlatirdim herhalde

konuşun diyen arkadaşlara soruyorum daha yeni gelmiş birime, milletin defterini karıştırmış sonra şikayet edecek.bana akıllıca gelmedi.oraya yazmış ama pekala kişisel bilgisayarına da yazabilirdi.o zaman şikayet edebilecek miydi.işyerinde sorun çıkaran değil huzur verebilen olmalı.tutun ki adamın yağtığı kötülük de yok.neyi şikayet edeeceksin.muhtemelen yönetimle de arası iyidir.o yüzden en iyisi susmak ence
bence herkes işine baksın.

Manyak yahu.. hayır bir de yalan yani.. hadi diyelim ki gülümsemiş olayım belki telefonuma o an birşey geldi ona güldüm?ben senin salak tartışmana niye kulak kesileyim hasta mıdır nedir.. yok asla belli etmeyeceğim ama aklından neler geçiyor keşke bilseydim

hala özel defter diyorsunuz yahu.. ben özel mözel defter karıştırmadım diyorum, eğitim önemliydi ve notlar ne kadar eksiksizse o kadar faydalı olacak konu bu.. o yazıların görülmesi tesadüf diyorum
o adam kendini öyle savunacak.öyle ya da böyle ben kimsenin hiçbişiyine bakmam o yokken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…