İş arkadaşının amacı

İş giriş saatlerimiz normal saatinde herkes kapıdan giriyor,bununla ilgili elektronik bir takip yok.Ama bu tip cinsiyetler mutlaka takip ediyor olmalı.hayır bunları yazan tip haftada mutlaka 1-2 yarım saat geç gelen tip o da ayrı konu.

Değil mi, iş yapışım hakkında aldığı salak notları geçtim normalde takmıcam o kadar ama kişisel notlar ortamdaki lafım sözüm gülüşümün not eedilmesi falan .bunlar yöneticiye sunulacak şeyler değil yani.neyi amaçlıyor bunlarla manyak
Durduk yere hınç yapan erkek.bir de iş hayatında kadınlar tehlikelidir derler,görüyorsunuz..

Bu dediğinizi tam anlamadım açıkçası.yani resmi bir kurum değiliz güvenlik soruşturması tam olarak nedir bilmiyorum.öncrsinde sıkıntılı bir durum olmuş olması gerekmez mi?bir de 8 ay oldu,biraz geç değil mi böyle bişey için

Bizim böyle bir iş arkadaşımız vardı kadın ve yaşı da epey büyüktü istisnasız her şeyi not alırdı yazardı. Bir gün kurumdan ondan yaşça epey küçük erkek çalışan normal sohbet esnasında ona şaka yollu bir şeyler demiş bu da tutanak tutmuş vermiş müdüre herkes ona istisnasız çok güldü çünkü gerçekten çok basit bir şeyi büyütmüş ciddiye bile almadılar onu aklıma direkt o geldi.. belki sizin iş arkadası da her şeyi yazan not alan biridir.

Ben yaptıgınızın yanlış oldugunu düşünmüyorum insan not alırken geç kaldımı yanındankinden notlarını kontrol etmek ister ayrıca iş arkadaşınız olsa da olmasa da soracaktınız sizinkisi çok kötü bir tesadüf olmuş. Ben adamın üstten görevlendirildiğini ya da soruşturma felan oldugunu düşünmüyorum. Aldıgı notların hepsi kişisel birabir ikizizin arasında geçen seyler. Hatta başkasıyla tartışırken bile size dikkat edip kendi kafasından bir seneryo kurgulamış. Ben olsam o notları gördüğüm an foto çekip üstlerime bildiririrdim. Adamla kesinlikle yalnız kalmamaya çalışırdım. Çünkü yazdıkları normal düşünce yapısına sahip birinden çıkacak fikirler değil. Ben hakkınızda soruşturma ve ya inceleme oldugunu düşünmüyorum tamamen iş arkadaşınızın psikolojisinden dogan bit iş güzarlık bence.

Adam takıntılı ve tehlikeli biri bence. Hangi normal insan tartışırken güldü diye not alır. Dikkatli olun.

fatih sizin üstünüz mü anlamadım yani sizin hakkınızda karar verecek kişi o mu ya da karar verecek kişileri etkileyebilir mi? bana yaptıkları çok çocukça geldi açıkçası ben olsam mesafeli olur umursamazdım.

Psikopat midir nedir

Defterde sizden başka kimseler için not almamış degil mi?

Ileride herhangi bir şey olduğunda bunları kullanmak için not alıyordur dicem ama çok basit ve ucuz mevzular bunlar. Yöneticiye anlatsa güler. Bilemedim

Bence takıntılı bir tip. Aklınca sizi tanımaya çalışıyor, belki de sizden önce gelenler için de aynısını yapmıştır.

toscanatoscana 8 senedir aynı bankada farklı birimlerde çalışıyorum. Bu tarz çok insanla çalıştım, hatta ilk çalıştığım yerdeki insanların hepsi böyleydi. Şimdi farkediyorum ki ben onlara koz vermişim. Eski müdürüm aynı sizin anlattığınız gibiydi, gün içinde kaç kere wc ye gittiğimi bile izlemiş, bugün çok wc ye gidiyorsun hasta mısın demişti mesela.Neler neler...Ben onun taktığı şeyleri bildiğim için o kendini haksız çıkarıp gidene kadar sabrettim, asla koz vermedim, arkadaşları da uyardım. Çünkü hep aynı davranışları yapıyordu takıktı. Bir şey mi istedi mesela, o an 10 kişiyle uğraşıyor olsan da ona cevap vereceksin. Asla özel konuşma yapmayacaksın, kahve bile almaya gitmeyeceksin. Çalışma arkadaşının yanına gidip sohbet edip gülmeyeceksin. Neler neler...Askeri düzen gibiydi. Şükür gitti, yeni yöneticim şeker gibi tam tersi biri.

Her işyerinde var böyle tipler, başka iş bulsanız da orda farkıl olacağının garantisi yok, ayrıca o kişi de oranın sahibi değil. Yarın bakarsınız siz devam edersiniz o ayrılır. Kendinizi yöneticilerinize iyi tanıtın, işinizi iyi yapın, kendinizi gösterin.

Öncelikle arkadaşınızın defterini karıştırmanız yanlış olmuş. Ondan izin almadığınız sürece notlarına da bakma hakkınız yok(gelince söyleyecektim demeyin, geldiğinde izin isteyerek almalıydınız.). Siz işinize odaklanın sadece. Siz işinizi düzgün yaptığınız sürece kimse size bir şey yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…