- 2 Eylül 2017
- 105
- 162
- 53
- Konu Sahibi incognitoyum
-
Söyle arkadaşına, kendi karısıda eski sevgilisiyle geçen gün çarşıda karşılaşmış kahve içmişler.
Acaba kendisinin bu durumdan haberi var mı ?
Yaaa canım bu işler böyle, vururken vurulursun
Görüşülen kız hakkında buraya yazıp ortalığı karıştırmak istemiyorum..
Ama herkes ne yazmak istediğimi anladı diye düşünüyorum..
Anlayanlar beğendi bile..
Sendende bahsetmek isterdim, sende yukarıdaki yazımı oku
İroni yapıyorum hanemefendi.Şakaaaa. Emin misiniz?
Banada öyle geldi nabız yokluyor bence çünkü aklı selim olan her insan böyle iğrenç bir konu hakkında bize danışacağına arkadaşına bunun yanlış olduğunu söylerdi.Senmisin o whatsappden konuştugu kiz?
Bende kendisi diye düşündüm, akıllı olan bi insan sen ne halt yiyorsun der burda gelip normalmiş gibi yazıp fikir almak istemez. Vicdanmı rahatlamaya çalışılıyor
İroni yapıyorum hanemefendi.
Birine birşey yaparken salak sanıyorlar ya...
Asıl salak kendileri..
Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.
Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Kendisidir belki :) yoksa bu kadar rahat anlatması pek normal değil.Ayrica ben sizin yerinizde olsam buraya konu acmadan once arkadasinizin esine durumu anlatirdim...
Bana da oyle geliyor acaba hakkimda ne düsüsünüyorlar diyee nabiz yokluyor sankiKendisidir belki :) yoksa bu kadar rahat anlatması pek normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?