- 2 Ağustos 2013
- 843
- 1.308
- 313
- Konu Sahibi incognitoyum
-
Böyle bi haltı yiyor eşine karşı mahçup ve suçluluk hisseymiyorda, arkadaşına karşı mı mahçup ve suçluluk hissediyor. Ne tuhaf insanlar var şaşmamak elde değil en büyük mahçubiyeti suçluluğu çocuğuna bakarak yaşaması lazım....Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.
Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Bende kendisi diye düşündüm, akıllı olan bi insan sen ne halt yiyorsun der burda gelip normalmiş gibi yazıp fikir almak istemez. Vicdanmı rahatlamaya çalışılıyorUlan hanzoya bak ya. İş arkadaşına karşı mı suçlu hissediyomuş? Karısı nolmuş!?
Bence o arkadaşında sensin. Bir kadın bu olayı hiç bişey yokmuş gibi böyle gayet içine sinmiş bi şekilde anlatamaz.
Karisina karşı suçlu ve mahçup hissetmiyor da iş arkadaşına karşı mu mahçup hissediyor? Karısının çöp kadar değeri yok demek ki adamın gözünde. O zaman ne halt yemeğe evliliğini sürdürüyormuş? Boşansın sonra ne b*k yerse yesin. Sizde kusura bakmayın ama, şuan da karısını aldatan bir adamın konusunu açmak yerine adama yardımcı olma fikir verme konusu açıyorsunuz. Ne diyelim yani?Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.
Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Eş kişisi mahcup olunacaklar listesinde kaçıncı sırada acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?