• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş

Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.

Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Karısına değil de iş arkadaşına karşı mı mahcup hissediyor?

İş arkadaşina mahçup ama 1 yaşındaki çocuğunun anasına mahçup degil öyle mi?

Burdan anlıyoruz nasıl bir karaktere sahip olduğunu.

İnşallah burayı okuyordur arkadaşın. İnşallah karısı öğrenir de boşanma davası açar ve pis donuna kadar herşeyi alır.

Konuyu açan siz!! Sizi de esefle kiniyorum. Adama akil vereceğine açtığın konuya bak.

REZİLLİK diz boyu. Keşke eşini tanisaydim. Nasıl bir cirkefligin içinde olduğunu bir bir anlatırdım.

Karisinin onu aldatması hoşuna gider miydi. Umarım bu yaptiklari burnundan gelir ve karisindan çocuğundan olur inşallah.

İs arkadasına mahcup olması cok yerinde olmuş ,esi zaten bostan korkuluğu .Gitsin yeni sevgilisinin eski sevgilisi arkadaştan helallik istesin .Zira çok vebal altına girmiş ...........Zeka geriligi filan var heralde .:deli::deli:

Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.

Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Sadece iş yerindeki arkadaşına mahçup ve suçlumu hissediyor. Ahlaksız adam madem heyecan arıyorsun boşanda karının onuruyla gururuyla oynama. Ondan sonra kiminle napıyorsan yap. Karısı aynısını kendisine yapsa naparmış acaba. :işsiz:
:sopa:

Konuda neden adamin yakisikli oldugunu vurgulama geregi hissettiniz? Ne alaka yani? Yakisikli olunca hersey serbest mi? Ayrica ben bir erkek arkadasim icin boyle bir konu acacak olsam, eger ki adamdan hoslanmiyorsam yakisikli oldugunu yazmak falan asla aklima gelmez. Haliyle 2. kadinin siz olma ihtimali yuksek.
Bari is arkadasi da gitsin karisiyla gorussun, degis tokus yapsinlar. Boylece arkadasina mahcubiyeti gecer. Ne de olsa adam pzvnk.

Selam arkadaşlar..

Utanmadan bir de buraya konu mu acıyorsunuz

Selam arkadaşlar..

İş arkadasın sevgilin, o kadında sensin

Selam arkadaşlar..

Arkadas sen kendininde bi kadin oldugunu unutuyosun sanirim.sana biri boyle bisey yapsa ne hissediceksen aynilarini soyle o tanidigina.gerisini yazmaya burda kimsenin terbiyesi musade etmez sanirim.

Bu gün evli olduğunu bile bile seninle konuşan kız yarın aynen senin karına yaptığın gibi , gider başkasıylada konuşur. Eğer bir kadın başka bir kadının yuvasını dağıtabilecek kadar karaktersiz ise yarın seninle olan ilişkisinide tek hamlede bitirir. 2 li oynayan kadınlar srnin gibi şerefsiz erkeklerden bile daha tehlikelidir. Sana tavsiyem organınla değil beynin ile hareket etmen. Gerçi alt tarafı erkeksin kan gitmeyince böyle aşağılık durumlara hem kendini hemde aileni düşürebiliyorsun. Sen baba olmaya , evdeki tertemiz karına zerre layık değilsin. Ya karın heyecan arasaydı gidip birileri ile görüşseydi ne yapardın? Ama olur mu vurun kahpeye dimi !!! Şerefsiz dilerim karın herşeyi öğrenir ve bu gün kıymetini bilmediğin o güzel yuvanı kaybedersin. Çünkü sen kendin gibi ahlaksız olan sevgiline denksin. Şerefli haysiyetli yuvasındaki karına değil

Artık erkeklerden daha doğrusu insan sıfatıyla toplum içinde dolasanlardan midem bulandı bu nasıl bir dünya oldu ya böyle ben böyle bir yerde çocuk nasıl büyüyeceğim?herkes riyakar pislik olmuş.evliyken baskasina aşık olmayı ben anlamıyorum çok da büyük konuşuyorum.arkadasiniz evlilik kurumunun önemini ve anlamını kavrayabilmiş olsaydı zaten aşık olamazdı net!!!

Selam arkadaşlar..

Sen gerçekten nasıl bir insansın bide gelip oyle edepsiz biri için buraya konumu açıyorsun yazık ya çok yazık eşine çok üzüldüm bide öyle bir adamdan çocuğu var yazık... Sende kendine gel öyle insanlarla muattap olunmaz bugün arkadaşının arkadaşına yarın sana...!

Oğlu bir yaşında diyosun ve heycanını mı yitirmiş karısına
Aaaaa 2yıl önce çocuk yaparken de heycanı yokmuştur
Vede size de kızdım çok şey söylerdim de banlanmayı istemem
Siz bir bayansınız ve bir başka bayanın aldatılmasına göz yumuyorsunuz eşiniz için de biri aynısını yapsa o kadının yeribde olsanız ne yapardınız

Kk ye bu kadar kadına bide soruyorsunuz adam karısına heycanını yitirmiş iş arkadaşıyla beraber.....

Göster bu mesajı arkadaşına delikanlı adam böyle şeyler yapmaz heycanını yitirip hergece karısıyla aynı yatağa girip gündüz işe gidince de başka kadınla olmaz madem önce boşansaymış sonra etrafında yeni heycan arasaymış yarın ona da heycanı bitecek başkasına gidecek .....

Bu karısını ya da kocasını aldatan arkadaşlar da hep sizi buluyor.
Arkadaşlarınızın dertlerine çare aramaktansa, çevrenizi düzgün insanlardan oluşturmaya gayret edin bence

Back
X