• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşının Terbiyesizliği :(((

Sizin ilk baştaki tavrınız asla hoş değil
Öyle davranırsanız tabi tepki verir o şekilde
Arkadaşınıza asla öyle demeye hakkınız yok
Ben de kamuda çalışıyorum
Arkadaş elinde tel ben almam bile öğlen dışında elime ...
Ama bişey de diyemem
Banane
Napıosa yapsın
Çalışmasa da çalışmasın
Allah’ından bulsun :))

konunun tamamını okumadım. adam mı konu sahibine bırak da gel diyormuş?
edit: şimdi anladım demek istediğinizi. zaten arkadaş o telefonu bırak burayla ilgilen diyerek ilk yanlışı yapmış. bir işyerinde böyle bir konuşma tarzı olmamalı. ama adamın bu söze tepkisi de doğrudur diyemeyeceğim yani. bu şekilde değil ama, iş ortamına uygun bir tavırla tepkisini koyabilirdi.

:KK200:

Merhabalar.Burada herkes üslup üslup demiş.Ancak bence hanimefendi normalde nazik biri.Anladigim kadariyla is arkadasi seslendigini duydugu halde cevap vermemis.Boyle bir durumda herkes sinirlenir.Esinize arkadaslariniza cocuklariniza "Sana sesleniyorum.Niye cevap vermiyosun" diye
cok kez kizmissinizdir.
Bir de ís hayatinda hep üsslup üslup deniyor.Bir kisinin is yapacagi yoksa nazik olsan da yapmaz zaten.
Size tavsiyem o kisiyle mesafenizi koruyun isi halletmeye calisin ancak amire soylemeyin cunku amirler kendilerine sorun getirilmesinden hoslanmaz

Sizin ona üslubunuz onun da size bağırması olmamış. İsmiyle de hitap edebilirsiniz ama emri vaki amirler bile konuşsa kulağa hoş gelmiyor. Bir süre mesafeli olun kendiliğinden çözülür bence. Sonuçta iş hayatı profesyonel olmayı gerektiriyor. Beraber çalışacaksınız illa ki konuşacaksınız. Benim de iş hayatında bağıra çağıra tartıştığım oldu ama ikimiz de işimizi yaptık sonrasında ve iş konuşmaya devam ettik bir süre sonra.

Back
X