- 3 Kasım 2015
- 535
- 658
- 33
- Konu Sahibi ferayfusun87
Hayır, bayan ve erkek ilişkisinde mesafeyi vurgulamak istedim ben. Karşındaki erkek, sen bayansın. Ve evet, ister kabul et ister etme bayan daha ağır davranmalı. Bir erkek bağırdığında kaba oluyor, kadın bağırdığında dikkat çeken. Pozitif ayreımcılıkta dibine kadar kullandığımız şeyler bunlar. 'Ayy adama bak, bir kadına bağırmış' desem 'evet yaa' derdin. 31 yaşındasın, yıllarca çalışma tecrüben var, ama bu normlar konusunda eksik olmadığın anlamına gelmez. O zaman bir kere daha sana ayıp ve yazık, bu yaşta bu davranış, bu tecrübe ile bu üslup. :) Yorumundan fakrettim ki ben veya ben gibi düşünenler sana bir şey anlatamayız. Sen arkanda dağ ile yürüyüp, arkandaki dağı görmüyorsun, millete üstünde gölgen var diyorsun." yenisin bayansın "
31 yaşındayım ondan 6 yaş büyüğüm . Daha önce başka kurumdaydım yıllardır çalışıyorum.
Bir de bayan olmak 2. Sınıf insan olmak mı ? Erkekleri pohpohlamalı mıyız bu yüzden?
Bu bir tecrübedir anlayabilene, iş hayatının geri kalanının daha iyi geçmesini dilerim..