İş Arkadaşlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sonbaharsonuyok

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.221
814
323
kızlar çok zor zamanlar geçirdim destek de alıyorum ama onca büyük dersin yanında iş arkadaşlarımın yaptıklarını daha çok kafaya takıyorum .
Güleryüzlü ve Çalışkan biriyim ama bu iş yerine geldiğimden beri birkaç kişi ile sorun yaşadım . Öncelikle aram iyiydi samimi oldum vs sonra bir baktım en ufak bir olayda saldırıya geçiyor açığımı arıyorlar . Baktım olmayacak kaçmaya başladım ama bitmedi bir türlü . Üzerime düşen her görevi yapıyorum geçen gün de bir aksaklık oldu hemen saldırdılar . Zaten zor bir zamandan geçtiğim için içim daraldı gecelerce uyuyamadım kafaya takıyorum düşün düşün hastalandım ne olur söyleyin bana ne yapabilirim rahatlamak nefes almak istiyorum ben de . Psikolog ile diğer büyük travmaları aşmaya çalışıyoruz öyle olunca sıra gelmiyor resmen . Ben sorun olmasın istiyorum ama hiç durmuyorlar hep alttan alıyorum bir ömür aynı yerde olacağım sonuçta

Ben de öyle. Bu işyerindeki insanlar neden işlerine bakmazlar neden bizimle uğraşırlar anlamıyorum. İş yeri değilde sanki mahalle

Ben de öyle. Bu işyerindeki insanlar neden işlerine bakmazlar neden bizimle uğraşırlar anlamıyorum. İş yeri değilde sanki mahalle
Ne yapsam sorun oluyor her adımımda başka başka nedenler arıyorlar insan taşıyamıyor artık eve bir geliyorum mutsuzluk içinde halbuki o kasar büyük dertlerim var ki Ama aklım hep iş yerinde insanlar nasıl bu kadar bencil olur nasıl bu kadar anlayışsız ne geçecek ellerine

O kadar haklısın ki.
Öyle denemeliydi.
Saygısızlığın hesabını vermeli ayrıca o gün dediği söz konusunda da ne desen boş.....

Geçmiş konularımda da konuşmuştuk sizinle aklımdan bir saniye bile çıkmıyor tabiki bunladar etkilenmemim nedeni başka büyük sorunlar ama istifa edip evde yaşamak istiyorum özel sektör olsa durmam da

ne yapıyolar tam olarak? yani siz ofise gidin. işinizi yapın çıkın. neye takıyosunuz bu kadar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X