iş bebek ev eş çoook yoruldum kızlarrr

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar kendime ait hiç bi zamanım yok saatler nasıl geçiyor günler nasıl geçiyor bilmıyorum. okadar yorgunumkii napıcam bilmiyorumm hiç bişey yapmadan 10 gün uyuyasım varr.arada birde sorunlar çıkıyor gönül yorgunluğu giriyorr,dayanılmaz hale geliyorum
yokmu enerjimi toplucak hayatımı güzelleştircek tavsiyeleriniz. bir kahve yapıp içerken bile dünyanın en mutlu insanı olan ben şimdi hiç bişeyden mutlu olamıyorumm:(

bebeğin kaç aylık, yardımcı olacak kimse yok mu, eşin hiç yardımcı olmuyor mu, yani mükemmel olmaya çalışma derim yoksa tükenirsin hasta olursun, bazı şeylerde olduğu kadar oluversin, kasma yani

zor bir dönem bu canım yaaa ilk evlendiğim yıllarda yorgunluktan aglıyordum resmen ben böylemi yaşayacam diye ,

ama çok şükür geçti kızım büyüdü düzenımız yerine oturdu

bebeğin kaç aylık, yardımcı olacak kimse yok mu, eşin hiç yardımcı olmuyor mu, yani mükemmel olmaya çalışma derim yoksa tükenirsin hasta olursun, bazı şeylerde olduğu kadar oluversin, kasma yani
annem bakıyor bebeğime evimide topluyor sağolsun ama olmuyo aksam eve gttıgımde sofra hazırla eşimd eyardım edıyor tabi ama arta kalan zamanım bebeğime yetmiyornuş gbi hissediyorum bebeğim 6 aylık

zor bir dönem bu canım yaaa ilk evlendiğim yıllarda yorgunluktan aglıyordum resmen ben böylemi yaşayacam diye ,

ama çok şükür geçti kızım büyüdü düzenımız yerine oturdu
yaa çok zor yorgunluugumu uyuyup atma şansım bile yok uykum bile bebeğime bağlı

sen mi ben mi benim 2 çocuğum var okul çağındalar ..hergün 6 buçukta evden çıkıyorum akşam altı buçukta dönüyorum yemeği hazırla ödevleri yaptır çamaşır at as vs derken bir bakıyorum saat 11 olmuş 12den önce asla yatamıyorum..dün nasıl olduysa saat 10da uyumuşum sızmışım daha doğrusu kendimi bugün prenses gibi hissediyorum valla..
eşimde yardımcı oluyor ama ben mi yetiştiremiyorum anlamadım ki

seninde zormuş bizim gbi kaç tane daha kadın vardır işte bize enerji lazım bişeyler lazım

İşte tamda dediğin gibi yap...
Temizlik temizlik nereye kadar yahu...hiçbirşey benden önemli değil...
Bebeğimi yedirir,altını temizler yatırırdım..telefonun ve zilin fişini çekip cup yatağa...isterse evde pislikten timsah çıksın...
Belli bir dönem böyle geçiyor...sonra herşey rayına oturur...imkanın yok ve yardımcı alamıyorsan salla gitsin...bebeğin ve sen en önemlisin şuanda...

Ikı yaşından sonra bayağı düzene giriyor. Benim de iki çocuğum var çalışma saatlerim az ama ben bile çok yoruluyorum. Allah yardımcımız olsun.

benimde şikayetlerim başlar bebek doğunca:)
ama tatlı bir şikayet bunlar yahu:)

elinizdeki nimetlerin farkına vararak belki kendinizi sakinleştirebilirsiniz, bebeğinize anneniz bakıyor, eviniz toplanıyor, muhtemelen yemek de yapılıyordur, eşiniz de yardımcı, sağlığınız da yerindeyse bence şükür size iyi gelecektir.
yanında yardım edecek kimsesi olmayan, kreş arayan, bakıcıyla idare etmeye çalışan, akşam 7 de eve gelip çocuk bacaklarına dolanırken yemek hazırlamak zorunda olanlar var. (şekil 1 a :))
kolaylıklar dilerim

Valla aynı dertten muzdaribim :) 2.5 aylıktı oğlum işe başladığım zaman, şimdi 6 aylık oldu. Alıştım sanki, gitgide daha az dinlenme ihtiyacı hissediyorum :))) Bir yerde sistem çökerse o zaman ne halt ederim hiç bir fikrim yok. :)

Ise kacta gidiyorsun kacta donuyorsun tatillerin ne zaman bir duzen disiplin olursa daha iyi olur ben mesela ertesi gunun yemegini aksamdan yarim saat icinde yapiyorum iki oğun yiyoruz

aynı dertteyim 22 aylık bebeğim var işle ev arası 1 saat sabah 6 da kalkıyorum akşam 19:30 gibi oluyorum yemek yap çamaşır as çocuğu uyut masa topla derken saat 11 oluyor hafta sonu zaten koştur koştur işten gel temizlik yap acayip yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi tabi işimde zor muhasebeciyim sürekli hesap kitap

Kıııız o da bişey mi ben yıl başı sabahı eşim çocuğu yanımdan aldı ve fazladan bi saat uyudum da dünyam bi başka aydınlandı uzaylılar falan geldi sandım
Oğlum 19 aylık olmak üzere. Hala emiyo. Gündüz kreşte olduğu için akşam ve gece memeye yapışık bi halde. Ben 8:00-17:00 Çalışıyorum. Ama aylardır kesintisiz olarak 4 saat uyumadığıma yemin edebilirim. Evin her türlü işi bende. Çamaşırı bulaşığı ütüsü yemeği düzeni küçük alışverişi ıvırı zıvırı. zira eşim yorucu bi işte çalışıyo (!!!)
Bide bu kadar şeyin içinde adama da vakit ayırmalı. Bazen aaaay yangın var diye bağırıp kaçasım geliyo.

Ama çok şükür oğlucum var, iyi ki var. Bi kaç seneye kalmaz kesintisiz uyumalarım başlar diye düşünüyorum. Ya da yaşlanınca uyurum ben de napim ayol

benide en çok sıkan şey yemek derdi herşeyimi nerdeyse düdüklüde yapıyorum patates yemeğimi bile başına gidip gelmeyim diye ama çeşit olarak yetersizim ve pratik tariflere ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…