kızlar kendime ait hiç bi zamanım yok saatler nasıl geçiyor günler nasıl geçiyor bilmıyorum. okadar yorgunumkii napıcam bilmiyorumm hiç bişey yapmadan 10 gün uyuyasım varr.arada birde sorunlar çıkıyor gönül yorgunluğu giriyorr,dayanılmaz hale geliyorum
yokmu enerjimi toplucak hayatımı güzelleştircek tavsiyeleriniz. bir kahve yapıp içerken bile dünyanın en mutlu insanı olan ben şimdi hiç bişeyden mutlu olamıyorumm:(
annem bakıyor bebeğime evimide topluyor sağolsun ama olmuyo aksam eve gttıgımde sofra hazırla eşimd eyardım edıyor tabi ama arta kalan zamanım bebeğime yetmiyornuş gbi hissediyorum bebeğim 6 aylıkbebeğin kaç aylık, yardımcı olacak kimse yok mu, eşin hiç yardımcı olmuyor mu, yani mükemmel olmaya çalışma derim yoksa tükenirsin hasta olursun, bazı şeylerde olduğu kadar oluversin, kasma yani
yaa çok zor yorgunluugumu uyuyup atma şansım bile yok uykum bile bebeğime bağlızor bir dönem bu canım yaaa ilk evlendiğim yıllarda yorgunluktan aglıyordum resmen ben böylemi yaşayacam diye ,
ama çok şükür geçti kızım büyüdü düzenımız yerine oturdu
kızlar kendime ait hiç bi zamanım yok saatler nasıl geçiyor günler nasıl geçiyor bilmıyorum. okadar yorgunumkii napıcam bilmiyorumm hiç bişey yapmadan 10 gün uyuyasım varr.arada birde sorunlar çıkıyor gönül yorgunluğu giriyorr,dayanılmaz hale geliyorum
yokmu enerjimi toplucak hayatımı güzelleştircek tavsiyeleriniz. bir kahve yapıp içerken bile dünyanın en mutlu insanı olan ben şimdi hiç bişeyden mutlu olamıyorumm:(
seninde zormuş bizim gbi kaç tane daha kadın vardır işte bize enerji lazım bişeyler lazımsen mi ben mi benim 2 çocuğum var okul çağındalar ..hergün 6 buçukta evden çıkıyorum akşam altı buçukta dönüyorum yemeği hazırla ödevleri yaptır çamaşır at as vs derken bir bakıyorum saat 11 olmuş 12den önce asla yatamıyorum..dün nasıl olduysa saat 10da uyumuşum sızmışım daha doğrusu kendimi bugün prenses gibi hissediyorum valla..
eşimde yardımcı oluyor ama ben mi yetiştiremiyorum anlamadım ki
napıcaz peki bizz yaaSabah 7:30 evden çıkıyorum akşam 19:30 'da evde oluyorum.
Yoruluyorum hatta enerjim kalmıyor gerçekten.
Okul,ev,iş,eş,çocuk .
Tatile çıkseninde zormuş bizim gbi kaç tane daha kadın vardır işte bize enerji lazım bişeyler lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?