bana çok bağımlılığı yok cnm emmiyo mama yıyo ben onunlayım hep gündöz özluyorum dye akşam ona yapışık yaşıyorum bır dk yanından ayrılmak ıstemıyorum bılmuyorum bu ruh halim niyeSimdilik öyle canım zaman geçtikçe sana olan bağımlılığı azalacak daha rahat edeceksin
bende uyumadım kıyamam ona neden agrıdı karnıhiç uyumadan işe geldim bütün gece karnı ağrıdı
Ben henüz sütten kesmedim :) ama akıllanıyorlar ve bireyselleşmeye başlıyorlar. İki gündür sabahları peşimize düşmüyor bizi uğurluyor :)Tabi bizde abi faktörü de var. Ama ilk çocuk gerçekten zorluyor insanı.Gerçekten düzene giriyor mu? Bende bazen bu günler hiç geçmeyecek gibi hissedip üzülüyorum.. Memeden kesmeyle bir alakası var mı acaba? Bu çok düşkün sabaha kadar ya yapışığız ya da uyumuyor.. Lütfen aydınlatın..
Aglama krızlerıne gırıyorum ben , donup donup kocama sarıp ona kusuyorum. Sen benı rahatlatmıyorsun dıyeValla aynı dertten muzdaribim :) 2.5 aylıktı oğlum işe başladığım zaman, şimdi 6 aylık oldu. Alıştım sanki, gitgide daha az dinlenme ihtiyacı hissediyorum :))) Bir yerde sistem çökerse o zaman ne halt ederim hiç bir fikrim yok. :)
bende uyumadım kıyamam ona neden agrıdı karnı
Bence gayet vaktin olabilir...evde birisinin olup işleri kolaylaştırması nasıl güzeldir bilirim...sizin buraz ruhunuzu dinlendirmeye ihtiyacınız var kendinizle ilgilenmeye bebeğiniz küçük hissettikleriniz normal...bi aktivite bulhn kendinize arada bir bebeğinizi bırakıp bi başınıza bişeyler yapın...annem bakıyor bebeğime evimide topluyor sağolsun ama olmuyo aksam eve gttıgımde sofra hazırla eşimd eyardım edıyor tabi ama arta kalan zamanım bebeğime yetmiyornuş gbi hissediyorum bebeğim 6 aylık
cnm zaten hafta içi bebeğim annemle e ehliyet derslerine gdyorum haftasonuda annemle birde keyfii işler için bebeğimi bırkamam haklısın ruhum yorgun aslında cok yorgunBence gayet vaktin olabilir...evde birisinin olup işleri kolaylaştırması nasıl güzeldir bilirim...sizin buraz ruhunuzu dinlendirmeye ihtiyacınız var kendinizle ilgilenmeye bebeğiniz küçük hissettikleriniz normal...bi aktivite bulhn kendinize arada bir bebeğinizi bırakıp bi başınıza bişeyler yapın...
ooy kıyamam yaabenim oğlum alerjik astım toz bir ilaç kullanıyorduk onunda üretimi durmuş ve yerine aynı denklikle başka bir ilaç verdiler sanırım oda dokundu ishal ve karın ağrısı yaptı
Sürekli değil arada bir...ruh yorgunluğu beden yorgunluğundan daha zordur...grip olmuşsun farzet...grip olduğumuzda çare arar tedavi için yardım alırız fakat ruh hastalıkları bizi daha çok yorduğu halde önemsemeyiz....bu keyfi bir durum değil aslında...bi terapistten bile yardım isteyebilirsin...cnm zaten hafta içi bebeğim annemle e ehliyet derslerine gdyorum haftasonuda annemle birde keyfii işler için bebeğimi bırkamam haklısın ruhum yorgun aslında cok yorgun
çok mukemmel olur ama maddı durumumuz yeterli deil 1 yıl kadar cok ksııtlı canım devlet hastanesindekilerde terapi deil zaten ilaç yaz gönder öyle istemıyorum bılmıyorum mutsuzumSürekli değil arada bir...ruh yorgunluğu beden yorgunluğundan daha zordur...grip olmuşsun farzet...grip olduğumuzda çare arar tedavi için yardım alırız fakat ruh hastalıkları bizi daha çok yorduğu halde önemsemeyiz....bu keyfi bir durum değil aslında...bi terapistten bile yardım isteyebilirsin...
Biliyorum ben lohusa sorunları yaşarken gitmiştim devlet bir işe yaramıyor....çok mukemmel olur ama maddı durumumuz yeterli deil 1 yıl kadar cok ksııtlı canım devlet hastanesindekilerde terapi deil zaten ilaç yaz gönder öyle istemıyorum bılmıyorum mutsuzum
cnm okadar vaktim yokkı işte hafta içi çalışıyorum hafta sonu ehliyet derslerine gdyorum dahada çocugumu bırakmam beni onunla geçirdiğim vakit yormuyo sadece bunaldım dışarda gezip tozan bırı deilim tek basıma hiç sevmem gezmek benı dhada yorar enerjim yok :SBiliyorum ben lohusa sorunları yaşarken gitmiştim devlet bir işe yaramıyor....
O halde zamansızlık yorgunluktan çok nasıl mutlu olabilirim e odaklanmalısın....eşinin zamanı varsa ona bırakabilirsin....6 ay çok küçük babaya bırakma fikri biraz tedirgin edebilir ama bi kaç saat öyle güzel udare ediyorlar ki....hem baba çocuk ilişkisi için de çok faydası olur
cnm okadar vaktim yokkı işte hafta içi çalışıyorum hafta sonu ehliyet derslerine gdyorum dahada çocugumu bırakmam beni onunla geçirdiğim vakit yormuyo sadece bunaldım dışarda gezip tozan bırı deilim tek basıma hiç sevmem gezmek benı dhada yorar enerjim yok :S
cnm iyi gdyor bende sınavı gectım dıreksıyona gdyorum idare eder korkuyorum ben çok :)ehliyet dersi nasıl gidiyor bende sınavı geçtim direksiyona bi türlü başlayamadım hava şartlarından dolayı
cnm iyi gdyor bende sınavı gectım dıreksıyona gdyorum idare eder korkuyorum ben çok :)
ay yok kız sen otomtk alcaksın bıde hiç zor deil direksıyonu kullancaksın süper kolay bence :) zor olan vıteesilk defa oturacağım bende bacaklarım titriyor çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?