iş bebek ev eş çoook yoruldum kızlarrr

Simdilik öyle canım zaman geçtikçe sana olan bağımlılığı azalacak daha rahat edeceksin
bana çok bağımlılığı yok cnm emmiyo mama yıyo ben onunlayım hep gündöz özluyorum dye akşam ona yapışık yaşıyorum bır dk yanından ayrılmak ıstemıyorum bılmuyorum bu ruh halim niye

Ben henüz sütten kesmedim :) ama akıllanıyorlar ve bireyselleşmeye başlıyorlar. İki gündür sabahları peşimize düşmüyor bizi uğurluyor :)Tabi bizde abi faktörü de var. Ama ilk çocuk gerçekten zorluyor insanı.

Aglama krızlerıne gırıyorum ben , donup donup kocama sarıp ona kusuyorum. Sen benı rahatlatmıyorsun dıye Yaklasık 2-3 ayda bır eror verıyorum

bende uyumadım kıyamam ona neden agrıdı karnı

benim oğlum alerjik astım toz bir ilaç kullanıyorduk onunda üretimi durmuş ve yerine aynı denklikle başka bir ilaç verdiler sanırım oda dokundu ishal ve karın ağrısı yaptı

annem bakıyor bebeğime evimide topluyor sağolsun ama olmuyo aksam eve gttıgımde sofra hazırla eşimd eyardım edıyor tabi ama arta kalan zamanım bebeğime yetmiyornuş gbi hissediyorum bebeğim 6 aylık
Bence gayet vaktin olabilir...evde birisinin olup işleri kolaylaştırması nasıl güzeldir bilirim...sizin buraz ruhunuzu dinlendirmeye ihtiyacınız var kendinizle ilgilenmeye bebeğiniz küçük hissettikleriniz normal...bi aktivite bulhn kendinize arada bir bebeğinizi bırakıp bi başınıza bişeyler yapın...

cnm zaten hafta içi bebeğim annemle e ehliyet derslerine gdyorum haftasonuda annemle birde keyfii işler için bebeğimi bırkamam haklısın ruhum yorgun aslında cok yorgun

cnm zaten hafta içi bebeğim annemle e ehliyet derslerine gdyorum haftasonuda annemle birde keyfii işler için bebeğimi bırkamam haklısın ruhum yorgun aslında cok yorgun
Sürekli değil arada bir...ruh yorgunluğu beden yorgunluğundan daha zordur...grip olmuşsun farzet...grip olduğumuzda çare arar tedavi için yardım alırız fakat ruh hastalıkları bizi daha çok yorduğu halde önemsemeyiz....bu keyfi bir durum değil aslında...bi terapistten bile yardım isteyebilirsin...

çok mukemmel olur ama maddı durumumuz yeterli deil 1 yıl kadar cok ksııtlı canım devlet hastanesindekilerde terapi deil zaten ilaç yaz gönder öyle istemıyorum bılmıyorum mutsuzum

çok mukemmel olur ama maddı durumumuz yeterli deil 1 yıl kadar cok ksııtlı canım devlet hastanesindekilerde terapi deil zaten ilaç yaz gönder öyle istemıyorum bılmıyorum mutsuzum
Biliyorum ben lohusa sorunları yaşarken gitmiştim devlet bir işe yaramıyor....

O halde zamansızlık yorgunluktan çok nasıl mutlu olabilirim e odaklanmalısın....eşinin zamanı varsa ona bırakabilirsin....6 ay çok küçük babaya bırakma fikri biraz tedirgin edebilir ama bi kaç saat öyle güzel udare ediyorlar ki....hem baba çocuk ilişkisi için de çok faydası olur

cnm okadar vaktim yokkı işte hafta içi çalışıyorum hafta sonu ehliyet derslerine gdyorum dahada çocugumu bırakmam beni onunla geçirdiğim vakit yormuyo sadece bunaldım dışarda gezip tozan bırı deilim tek basıma hiç sevmem gezmek benı dhada yorar enerjim yok :S

ehliyet dersi nasıl gidiyor bende sınavı geçtim direksiyona bi türlü başlayamadım hava şartlarından dolayı

Biraz da su oluyor sanırım; simdi evleniyoruz evi sık sıkıdım dosuyoruz, sonra çocuk oluyor, bu sefer eşyalara kiyamama durumu da oluyor. Aslında kisa süre sonra çocuk olacaği belli olduğu için en az eşya ile döşeşek keşke.

Benim de ikizler yolda. Bir de birinci sinifa giden oğlum var. Kendimi şimdiden telkin etmeye çalışıyorum. Temizliği takma, bebekler mutlu olsun diye.

Küçük bebekli anneler temizliği düzeni o kadar takmayin. Yapsanız da iki gün sonra aynı olacak zaten. Çocuklar anasınıfına başlayınca her şey düzene girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…