- 10 Ekim 2018
- 1.069
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Geçen bir video denk geldi o kuryelerden mi oldu eşiniz
aylık kazancımız 84.000 diyordu
eğer ondansa dikkat edin
bizde parayı bulan erkek değişir
Demek istediğim önceki yaptığı işi beğenmiyordu başlık bu yüzden böyleHerkes mutlu olduğu işi yapmalı.
Eğer o işte mutluysa bırakın mutlu olsun, işi bırakırsa kendi bıraksın.
Ayrıca iş beğenmeyen bir eş göremiyorum ortada, sizden başka.
Kuryeler gece 12’ye kadar ne dağıtıyorlar ayol?
Ooo zormuş gerçekten.Market ve yemek siparişleri.
Bizim iş yeri 7 /24 açık mesela . (Lokanta)Market ve yemek siparişleri.
Kadın mesleği nedir merak ettimKim olsa akşam evde olmayan, saati belli olmayan kocayı istemez. Bu bakımdan size hak verdim.
Öte yandan da sevmedigi bir işte ömür tüketene kadar en azından istediği işi yapıyor. Benim erkek arkadaşım mekanik işini bırakıp , 25inden sonra tekrar okuyup dünyanın en kadın mesleği olarak görülen işine geçmiş, coook da mutlu. Yaralandığı zaman bile rapor almak istemeyip tam iyileşmeden işe dönmüş, tatil dönüşlerinde 'olsun,ozlemisim' der, odasında kaç tane resim var iş yeriyle ilgili hatiralik:) bana da ilham verdi mesela kendi hayatı ve mutluluğu icin cabalamasi ve iş degistirmesi.
O yüzden eşinizin sevdiği işte calismasina da laf etmek doğru degil. Bu işte mutluysa, daha iyi kazanıyorsa bu güzel birşey.
Öte yandan da böyle evlilik olmaz.
Haftasonu denk gelebiliyor musunuz?
Sadece yaz dönemine özgü bir yoğunluk mu yoksa yılın her ayı mi böyle olacak?
Eşinizin sizi ve çocukları doğru dürüst görmemesi hakkında düşünceleri ve çözüm onerileri neler?
Bizim iş yeri 7 /24 açık mesela .
24 saat çalışıyor kuryeler (vardiyalı)
Kuryeler güzel de kazanıyor .Evet haklısınız , özel kurye hizmetleri de var. İlaç , evrak , kan taşıyanlar da var.
Konu sahibinin eşi yeni iş değişikliği yaptığı için ; son dönemde sayıları artan uygulamalara bağlı, market ve yemek siparişlerinde çalışma ihtimali geldi öncelikle aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?