İŞ BEĞENMEYEN KOCAM

Hafta sonu da maalesef aşağı yukarı aynı saatler denk gelemeyeceğiz belki 1 2 saat anca

İşten kendi isteğiyle ayrıldı bunu biliyorum öyle bir durum değil bu işten çıkarılmış olsa zaten sorun etmem fakat birden bire işi bırakıp bu işe geçti. En azından çalıştığı yerde saatleri belliydi arada sırada mesai olsa da. Şimdi abuk subuk saatleri var o evde ben değilim, ben evdeyim o değil.

E sabahları görüşmüyor musunuz? Hani normal mesaili çalışan eşler kahvaltıda değil akşam yemeğinde görüşüyor, siz de akşam değil sabah görüşün.
Çalışıyorsanız olmaz tabi bu söylediğim.
Eğer evdeyseniz ayak uydurun bence, dünyanın sonu değil yani bu. İnsanların tamamı 8-5 çalışmıyor.

kres ögretmenligi mi acaba? Nedense merak ettim.

Geç geldiği için sabahları uyuyor oluyor bende zaten erken çıkıyorum 8de

Ve evet çalıştığım için sıkıntı oluyor zaten çalışmıyor olsam bir şekilde görüşürdük

Bunu sizin kadar o da problem yapmalı aslında, kendi düşünemiyorsa heralde beni görmemek için böyle bi işe girdiğini düşünürdüm ya da ben işten çıkardım öylece geçindirsin o zaman bi zahmet evi

Kuryeler güzel de kazanıyor .
İşsizliğin bilmem kaç milyona dayandığı bir dönemde yapacak birsey yok malesef .

Çok zor bir iş yapıyorlar. Sağ salim , dikkatle çalışsın hepsi.

Kazanç miktarlarını bilmiyorum ancak böyle bir durumda , ben en çok can güvenliği ve yorgunluğu için endişe ederdim.

Kadın mesleği nedir merak ettim
Bence değil, mesleklerin cinsiyetleştirilmesine , kadın işi - erkek işi kavramlarina karşıyım.
Ama genel olarak kadın mesleği olarak görülen bir iş olduğu için öyle söyledim. Kreş ogretmeni^^
kres ögretmenligi mi acaba? Nedense merak ettim.
Bak kadın mesleği denince nasıl bilindi^^
Hem de 2-3 yaş grubu^^
Hafta sonu da maalesef aşağı yukarı aynı saatler denk gelemeyeceğiz belki 1 2 saat anca
Peki bu kadar görüşememenizle ilgili ne diyor? Bir planı var mı?yoksa ona göre her şey normal ve güzel mi?

Adamın bulduğu işi siz beğenmediniz sanırım. Mecbursa ne yapsın,el mahkum devam eder,gönlüne göre iş bulunca ayrılır. Para kazanmak zor,yapacak bir şey yok maalesef bir süre katlanın görüşmemeye.

Belki bedenen yorulmuştur hakikaten yorucu sitresli bir iş çünki o sebepten ara vermek istemiştir. Fakat sizde kendi açınızdan haklısınız.

Çok zor bir iş yapıyorlar. Sağ salim , dikkatle çalışsın hepsi.

Kazanç miktarlarını bilmiyorum ancak böyle bir durumda , ben en çok can güvenliği ve yorgunluğu için endişe ederdim.
Malesef her meslekte tehlike var, kolay iş yok.

Doktorlar bile görevleri basında öldürülüyor, madenciler göçük altında kalıyor , öğretmen görevi basında darp ediliyor.

Can güvenliğinin yüzde yüz sağlandığı bir meslek yok.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Herkes normal karşılamış ama elden geldiğince eşler evde bir arada bulunabilcek saatlere göre çalışmalı diye düşünüyorum... Haklı buldum sizi. Ben de yıllardır yalnız kaldım iş güç yüzünden yani çok da normal değil yıprandım ... Yalnız kalmak için evlenmiyoruz

Bir süre bende kuryelik yaptım dediğiniz gibi saatleri 12-1’e kadar sürüyordu hadi yazın neyse ama kışın hiç çekilmiyor. Millet sıcacık evinde otururken titreye titreye gece ayazında paket götürüyorsun ya da havuz başında sere serpe güneşlenenlere yemek götürüyorsun. Evli birisi için devamlı yapılacak bir iş değil part time ya da sezonluk güzel oluyor. T…l’da ise V…o’ya geçmeyi deneyebilir belki,onun saatleri daha iyi. Ama sevmediği bir işte çalışsa bu sefer bunun olumsuzluklarını size yansıtabilir bu da kötü…

İş beğenmeyen diye okuyunca çalışmayan, tembel koca sandım.
Önceki işi mesai saatleri belli, saatleri daha düzenli bir işmiş.
Şimdi tam tersi.
Bırakın biraz çalışsın, gecenin o saatlerine kadar dışarıda olup sosyal hayattan uzak kalınca kendisi şikayet edecektir büyük ihtimalle.
Sizde arada görememekten yakınınca eski işine dönmek isteyebilir.
Adam çok sıkılmış biraz es vermiş, O sürede de ekmeğinin peşinde yinede.
Bırakın kendisi fark etsin kararının doğru yada yanlış olduğunu.

Umarım dediğiniz gibi olur sesimi çıkarmayacağım kendisi söylenenen kadar bakalımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…