- 10 Ekim 2018
- 1.068
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Hafta sonu da maalesef aşağı yukarı aynı saatler denk gelemeyeceğiz belki 1 2 saat ancaKim olsa akşam evde olmayan, saati belli olmayan kocayı istemez. Bu bakımdan size hak verdim.
Öte yandan da sevmedigi bir işte ömür tüketene kadar en azından istediği işi yapıyor. Benim erkek arkadaşım mekanik işini bırakıp , 25inden sonra tekrar okuyup dünyanın en kadın mesleği olarak görülen işine geçmiş, coook da mutlu. Yaralandığı zaman bile rapor almak istemeyip tam iyileşmeden işe dönmüş, tatil dönüşlerinde 'olsun,ozlemisim' der, odasında kaç tane resim var iş yeriyle ilgili hatiralik:) bana da ilham verdi mesela kendi hayatı ve mutluluğu icin cabalamasi ve iş degistirmesi.
O yüzden eşinizin sevdiği işte calismasina da laf etmek doğru degil. Bu işte mutluysa, daha iyi kazanıyorsa bu güzel birşey.
Öte yandan da böyle evlilik olmaz.
Haftasonu denk gelebiliyor musunuz?
Sadece yaz dönemine özgü bir yoğunluk mu yoksa yılın her ayı mi böyle olacak?
Eşinizin sizi ve çocukları doğru dürüst görmemesi hakkında düşünceleri ve çözüm onerileri neler?
İşten kendi isteğiyle ayrıldı bunu biliyorum öyle bir durum değil bu işten çıkarılmış olsa zaten sorun etmem fakat birden bire işi bırakıp bu işe geçti. En azından çalıştığı yerde saatleri belliydi arada sırada mesai olsa da. Şimdi abuk subuk saatleri var o evde ben değilim, ben evdeyim o değil.Makine üreten bir fabrikanın muhasebecisiyim. Şuan makine sektöründe inanılmaz işler durgun. Eşiniz belki size demiyor ama çalıştığı yerden dahi iş çıkışı yapılmış olabilir çünki ne kadar istemeselerde firma sahipleri bilhassa (makine sektöründe) iş çıkışları yapıyor. Şimdilik ses etmeyin bence.
kres ögretmenligi mi acaba? Nedense merak ettim.Kim olsa akşam evde olmayan, saati belli olmayan kocayı istemez. Bu bakımdan size hak verdim.
Öte yandan da sevmedigi bir işte ömür tüketene kadar en azından istediği işi yapıyor. Benim erkek arkadaşım mekanik işini bırakıp , 25inden sonra tekrar okuyup dünyanın en kadın mesleği olarak görülen işine geçmiş, coook da mutlu. Yaralandığı zaman bile rapor almak istemeyip tam iyileşmeden işe dönmüş, tatil dönüşlerinde 'olsun,ozlemisim' der, odasında kaç tane resim var iş yeriyle ilgili hatiralik:) bana da ilham verdi mesela kendi hayatı ve mutluluğu icin cabalamasi ve iş degistirmesi.
O yüzden eşinizin sevdiği işte calismasina da laf etmek doğru degil. Bu işte mutluysa, daha iyi kazanıyorsa bu güzel birşey.
Öte yandan da böyle evlilik olmaz.
Haftasonu denk gelebiliyor musunuz?
Sadece yaz dönemine özgü bir yoğunluk mu yoksa yılın her ayı mi böyle olacak?
Eşinizin sizi ve çocukları doğru dürüst görmemesi hakkında düşünceleri ve çözüm onerileri neler?
Geç geldiği için sabahları uyuyor oluyor bende zaten erken çıkıyorum 8deE sabahları görüşmüyor musunuz? Hani normal mesaili çalışan eşler kahvaltıda değil akşam yemeğinde görüşüyor, siz de akşam değil sabah görüşün.
Çalışıyorsanız olmaz tabi bu söylediğim.
Eğer evdeyseniz ayak uydurun bence, dünyanın sonu değil yani bu. İnsanların tamamı 8-5 çalışmıyor.
Ve evet çalıştığım için sıkıntı oluyor zaten çalışmıyor olsam bir şekilde görüşürdükE sabahları görüşmüyor musunuz? Hani normal mesaili çalışan eşler kahvaltıda değil akşam yemeğinde görüşüyor, siz de akşam değil sabah görüşün.
Çalışıyorsanız olmaz tabi bu söylediğim.
Eğer evdeyseniz ayak uydurun bence, dünyanın sonu değil yani bu. İnsanların tamamı 8-5 çalışmıyor.
Eşimle bir süre önce boşanmanın eşiğinden döndük ve çok şükür şuan aramız eskisinden daha iyi fakat bu seferde iş beğenmemeye başladı. Tembel değildi önceden hiç ama şimdi yaptığı işi yapmak istemiyor makine imalatı yapıyor, fabrika tarzı istemiyorum dedi halbuki yıllardır bu mesleği yapıyordu. Son zamanlarda popüler olan kurye mesleğine geçmek istediğini bir süre bu işi yapmak istediğini söyledi. Hiç içime sinmedi ve karşı olmama rağmen başladı.
Şimdi gelelim asıl sorunuma iş değiştirdi tamam evet bu beni ilgilendirmemeli mutlu olduğu işi yapmalı ama 1 haftadır evde göremiyorum neredeyse. 2 3 gibi gidip 12 1 gibi geliyor bende çalıştığım için o saatlerde evde de olamıyorum dönüş saatinde de uyumuş oluyorum sosyal hayatımız kalmadı adamı sadece yatakta görüyorum neredeyse.
Ne demeliyim nasıl konuşmalıyım? Bi öneri verin lütfen çünkü sinirlenmemek için kendimi zor tutuyorum ve yeni düzelen aramızı bozmak istemiyorum.
Kuryeler güzel de kazanıyor .
İşsizliğin bilmem kaç milyona dayandığı bir dönemde yapacak birsey yok malesef .
Bence değil, mesleklerin cinsiyetleştirilmesine , kadın işi - erkek işi kavramlarina karşıyım.Kadın mesleği nedir merak ettim
Bak kadın mesleği denince nasıl bilindi^^kres ögretmenligi mi acaba? Nedense merak ettim.
Peki bu kadar görüşememenizle ilgili ne diyor? Bir planı var mı?yoksa ona göre her şey normal ve güzel mi?Hafta sonu da maalesef aşağı yukarı aynı saatler denk gelemeyeceğiz belki 1 2 saat anca
Belki bedenen yorulmuştur hakikaten yorucu sitresli bir iş çünki o sebepten ara vermek istemiştir. Fakat sizde kendi açınızdan haklısınız.İşten kendi isteğiyle ayrıldı bunu biliyorum öyle bir durum değil bu işten çıkarılmış olsa zaten sorun etmem fakat birden bire işi bırakıp bu işe geçti. En azından çalıştığı yerde saatleri belliydi arada sırada mesai olsa da. Şimdi abuk subuk saatleri var o evde ben değilim, ben evdeyim o değil.
ahahah yani inanıyor musunuz gercektenGeçen bir video denk geldi o kuryelerden mi oldu eşiniz
aylık kazancımız 84.000 diyordu
eğer ondansa dikkat edin
bizde parayı bulan erkek değişir
Daha 1 hafta olmuş ya biraz sakin mi olsanız acaba?karşı komşumun eşi 6 yıldır farklı ilde çalışıyor senede 2..3 ay geliyor sadeceDemek istediğim önceki yaptığı işi beğenmiyordu başlık bu yüzden böyle
Malesef her meslekte tehlike var, kolay iş yok.Çok zor bir iş yapıyorlar. Sağ salim , dikkatle çalışsın hepsi.
Kazanç miktarlarını bilmiyorum ancak böyle bir durumda , ben en çok can güvenliği ve yorgunluğu için endişe ederdim.
Evet o da ayrı bir sorun benim için sürekli motor kullanması bundan da korkuyorumÇok zor bir iş yapıyorlar. Sağ salim , dikkatle çalışsın hepsi.
Kazanç miktarlarını bilmiyorum ancak böyle bir durumda , ben en çok can güvenliği ve yorgunluğu için endişe ederdim.
Umarım dediğiniz gibi olur sesimi çıkarmayacağım kendisi söylenenen kadar bakalımm.İş beğenmeyen diye okuyunca çalışmayan, tembel koca sandım.
Önceki işi mesai saatleri belli, saatleri daha düzenli bir işmiş.
Şimdi tam tersi.
Bırakın biraz çalışsın, gecenin o saatlerine kadar dışarıda olup sosyal hayattan uzak kalınca kendisi şikayet edecektir büyük ihtimalle.
Sizde arada görememekten yakınınca eski işine dönmek isteyebilir.
Adam çok sıkılmış biraz es vermiş, O sürede de ekmeğinin peşinde yinede.
Bırakın kendisi fark etsin kararının doğru yada yanlış olduğunu.
Gercekten o videodaki ironiyi anlamadiniz mi?Geçen bir video denk geldi o kuryelerden mi oldu eşiniz
aylık kazancımız 84.000 diyordu
eğer ondansa dikkat edin
bizde parayı bulan erkek değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?