- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Evet evliyim ay pardon bana soruyorsunuz sandim :)Evli misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evliyim ay pardon bana soruyorsunuz sandim :)Evli misiniz?
Anladim. Ikisi çok farklı alanlar. O olmazsa bu olsun diyecek gibi değil cidden. Eşiniz kararı size bırakıp karışmıyorsa anne ve kv önemli değil. İmkanınız varsa bir kpss kursuna yazılın, hem kafanız dağılır hem sınava odaklanirsiniz bir hedef olur. Gene olmazsa o zaman ebeliğe bakarsınız. Şu an gereksiz gibiOzelde yaptim egitim alaninda is bulamayinca hastanede ebe olarak is bulmam daha kolay oldugu icin hastaneye gir diye baski yapiyorlar
Seneye yazilmayi dusunuyorum kpss 2 sene de bir oluyor 2020de varAnladim. Ikisi çok farklı alanlar. O olmazsa bu olsun diyecek gibi değil cidden. Eşiniz kararı size bırakıp karışmıyorsa anne ve kv önemli değil. İmkanınız varsa bir kpss kursuna yazılın, hem kafanız dağılır hem sınava odaklanirsiniz bir hedef olur. Gene olmazsa o zaman ebeliğe bakarsınız. Şu an gereksiz gibi
Her çalışmayan kadın evde oturup kadın programı izlemediği gibi, her çalışan bayanın özgüven sahibi, günceli takip eden, cağı yakalamış olmadığını hatırlatmak isterim... Çalışmıyorum Zira evimde tv bile açılmıyor doğru düzgün. Şuan yurtdışındayim kişisel gelişimle ahlaklı bir durum için ,ve birazdan zeytin ağaçları dikmeye gidicez.. Benim için patron zenginletmekten milyon kat haz verici bir eylem.Universiteden mezun olur olmaz çalışmaya başladım, durumumuz gayet iyiydi ama iş secmedim zorlu işlerde de çalıştım, bir dönem otelde çalıştım cumartesi zaten tam mesai, pazar günü bile cagirabiliyolardi. Herhalde bu işsizlikte direkt şef/müdür vs olarak başlatacak değiller tecrübesiz kişileri. Mantıklı olmak lazım. Universiteden bir kiz arkadasim babasi cok varlikli olmasina ragmen (oto galerileri apartmanlari filan vardi) bir banka subesinde standda tüm gün ayakta durarak kredi karti tanitimi yapti bir sure. Üsenmemeli insan. Bir de sizin mesleginiz varmis size değil ama genel olarak genç kızlara söylemek istediğim şey, iş güç meslek sahibi olmadan evlenmeyin. Evde oturup yemek yapayım kadın programı izleyip çocuk büyüteyim devri geçtiğimiz yüzyılda kaldı. Hem artık ekonomik olarak hayat daha zor hem de dışarda sürekli kendini yenileyen bir dünya var. Çalışarak o hareketli hayatın içinde olarak kendinizi yenileyip çocuklarınız için çok daha yeterli birer anne olabilirsiniz. Ekonomik bağımsızlığın getirdiği özgüven cabası. Şimdi çocuklar da çok akıllı. Onlara ayak uydurmak için enerjik ve dışarıya endeksli bir hayat daha iyi gibi.
Yaşınız fazla yoksa 1 sene boş geçmesinin bir önemi yok, yakın bi arkadaşım tam 4 sene evde oturup kpss çalıştı, ne dışarı çıktı ne alışveriş ne bişey. Şimdi çok güzel bir kurumda üst düzey memur. Belki benim 3 katim maaşı vardır. Bazen ben de keşke diyorum öyle yapsaymışımSeneye yazilmayi dusunuyorum kpss 2 sene de bir oluyor 2020de var
kadın illa çalışacak diye bir kaide yok bence...çalışan bayanların çektikleri sıkıntılar ortada...Evet hep bunlari duymaktan biktim artık gercekten.
Annemle her konusmamizda ayni seyler. Bende istiyorum işe girmek hatta gecen işle alakali bi konu acmistim işte ariyorum ama yok almiyorlar iste cagirmiyorlar ben ne yapayim hem saglik hemde egitim sektorunde diplomam var ve ben en son raddeye gelene kadar sagliktaki isimi yapmak istemiyorum cunku ebeyim ve ozelde calisma sartlari cok agir maddi durumumuzda kotu degil sigortam calisirmis evet ama burdaki ozellerde calisan arkadaslarim paraya çok ihtiyacin yoksa gelme alım var ama sen bilirsin diyor zaten 3 aylik aliyorlar iskur oduyor parani asgari ucret yani bi markete girip calissam ayni parayi alirim nobette olmaz ayrica iskur primini yatirmiyo sadece hastanede muayene olabiliyosun herkese bunu anlatıyorum ama anlamiyolar sadece annem degil kvde diyor arada.
En son az önce konustum annemle yine ayni mevzu. Evde mi oturacan hep falan dedi. En son bende evet evde oturacam calismak istemiyorum hic bisey yapmak istemiyorum sadece evde oturmak istiyorum dedim. Artik benimde psikolojim bozulmaya basladi is yuzunden ama biliyorum ki hastaneye baslasam istemeden calisacagim. Sizce hastaneye baslayayim mi?
Not:1yila yakindir hamile kalmaya calisiyorum ve olmuyor hormonal sorunlar var biraz ve kimseye kendime dahi itiraf edemedigim bisey var yani orda her dakika birinin bebegini kucagima alip kendiminkini alamamak agir gelecek
bekarım ama ailemle evliyimEvli misiniz?
Canim inan evde oturdukca daha da kötü oluyor.sartlari zordur fakat oturup atanmak icin çalışmiyorsan bence işe gir.hem vaktin gecer hem tecrübe olur yillar hizli geçiyor bence dene o tempoya alışınca zaten devami gelirEvet hep bunlari duymaktan biktim artık gercekten.
Annemle her konusmamizda ayni seyler. Bende istiyorum işe girmek hatta gecen işle alakali bi konu acmistim işte ariyorum ama yok almiyorlar iste cagirmiyorlar ben ne yapayim hem saglik hemde egitim sektorunde diplomam var ve ben en son raddeye gelene kadar sagliktaki isimi yapmak istemiyorum cunku ebeyim ve ozelde calisma sartlari cok agir maddi durumumuzda kotu degil sigortam calisirmis evet ama burdaki ozellerde calisan arkadaslarim paraya çok ihtiyacin yoksa gelme alım var ama sen bilirsin diyor zaten 3 aylik aliyorlar iskur oduyor parani asgari ucret yani bi markete girip calissam ayni parayi alirim nobette olmaz ayrica iskur primini yatirmiyo sadece hastanede muayene olabiliyosun herkese bunu anlatıyorum ama anlamiyolar sadece annem degil kvde diyor arada.
En son az önce konustum annemle yine ayni mevzu. Evde mi oturacan hep falan dedi. En son bende evet evde oturacam calismak istemiyorum hic bisey yapmak istemiyorum sadece evde oturmak istiyorum dedim. Artik benimde psikolojim bozulmaya basladi is yuzunden ama biliyorum ki hastaneye baslasam istemeden calisacagim. Sizce hastaneye baslayayim mi?