Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende hergun yarım saat yürüyorum tabi otobüs falan kullanmıyorum.bazen hava soğuk olduğunda zorlanıyorum.genel olarak yürümeyi seven biri değilim bana eziyet gibi geliyor.
Yarim saat yürüyüş ve 20 dk otobus bana fazla gelmedi, dizlerinize kadar kara batmiyorsaniz yuruyebilirsiniz aslinda.
Yagmur yagiyorsa semsiyenizi alirsiniz.
Otobus saatleri sıkıntılı ise, gec geliyor vs demissiniz, ustunuze soylersiniz, bazen aksama olabilir şu şu durumdan diye.
Hem spor da olur bu yürüyüş.
Neyse, karar verecek olan sizsiniz, hakkınizda hayırlısı olsun.
Yarım saat her gün yürünmez, spor değil bu sonuçta yorgun argın işe gidip geleceksiniz. Yaşınızı bilmemekle birlikte ben bu performansları 20’lerimde bıraktım şahsen. Bunun karı var yağmuru var, hava zaten saçma sapan erken kararıp geç aydınlanıyor yani siz gözünüze kestirebiliyorsanız çekilir yoksa zorlar.
Merhaba arkadaşlar bi iş buldum kendi alanımla ilgili ama daha önce deneyimim olmayan bi iş. Fakat oturduğum yerden işe gitmek için önce yarım saat durağa yürümem gerekiyor ordan otobüse binip 20 dk gitmem gerekiyor sizce bu ne kadar mümkün ben mi olmaz diye düşünüyorum ? Çok hevesli değilim iş için fakat ulaşım zaten başlı başına bir sorun eşimde hallederiz falan diyor ama altımda araba olmadığı sürece bana pek olacak gibi gelmiyor başka çözüm yolum yok çünkü. Kar da yağmur da kışın her sabah nasıl yürüyeceğim sizin fikirlerinizi merak ettim
Çekmeköyden kağıthaneye işe gidiyorum toplam 1 saat 40 dk sürüyor. 20 dk yürüme yolu 3 kere indi bindi( bazen 4 kere ).
O yüzden yolunuz bana imkansız gelmedi.
Ben tükendim tabi ocağı bekliyorum iyileştirme güzel olmazsa direk çıkacağım dayanamıyorum artık
Başka hiç ulaşım yok mu yarım saatlik yürüme yoluna. Korsan taksi falan gibi bişi ayarlasaniz. Dönerken yürümek zor olmaz ama sabah zor gerçekten. Elektrikli scooter veya 3 tekerlekli elektrikli motor falan gibi seçenekleri düşünmez misiniz? Ben bir ara elektrikli scooter düşündüm servise baya yürüme vardı. Bir ev vardı yani onu tutsam çok yürüyecektim sonra evden vazgeçtim
Merhaba arkadaşlar bi iş buldum kendi alanımla ilgili ama daha önce deneyimim olmayan bi iş. Fakat oturduğum yerden işe gitmek için önce yarım saat durağa yürümem gerekiyor ordan otobüse binip 20 dk gitmem gerekiyor sizce bu ne kadar mümkün ben mi olmaz diye düşünüyorum ? Çok hevesli değilim iş için fakat ulaşım zaten başlı başına bir sorun eşimde hallederiz falan diyor ama altımda araba olmadığı sürece bana pek olacak gibi gelmiyor başka çözüm yolum yok çünkü. Kar da yağmur da kışın her sabah nasıl yürüyeceğim sizin fikirlerinizi merak ettim
Çok soğuk bir yerde değilim ama otobüslerimiz gereken saatinde gelmiyor evden otobüs şu saatte gelecekmiş diye çıksam bile durağa tam 20 dk sonra geldiği oluyor o yüzden kafam karıştı nasıl olacak diye