- 12 Ekim 2015
- 171
- 35
- 18
- Konu Sahibi outofthewoods
Herkese merhaba. 20 yaşındayım ve üniversiteye gidiyorum ve hayata alışmak için çalışmak istiyorum ama yapamıyorum. 15 yaşındayken konfeksiyona gitmiştim bir gün çalışmaya ve hayatımın en kötü gününü geçirmiştim. Bütün gün ayaktaydım ve zaten ilk defa yaptığım bisey olduğu için becerememiştim yapamayınca her seferinde daha da azarladılar,küçük düşürdüler, üniversite okuyacağım demiştim orda bi kız dalga geçmişti. O gün ezikliğimden yemek bile yememiştim dakika başı saate bakıp ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sırf ordaki insanlar yüzünden (ırkçılık olarak algılamayın lütfen psikolojik bişey) koyu tenli insanlara sürekli mesafeli yaklaşmaya başladım. O günden sonra ailem benim çok hassas olduğumu ikinci defa gidersem alışacağımı söylediler. Denemek için başka bi yere bu sefer tanıdıkla gitmeye çalıştım gidemedim kapıdan girdiğim anda ağlamaya başladım ve eve koştum. O makine sesleri onların gülüşleri hala kabus gibi rüyama giriyo hala. Kime sorsam iş hayatı böyledir gerekirse küfür bile ederler ne bekliyosun diyo ama ben dayanamam ki böyle şeylere. Nolur yardımcı olun iş hayatı gerçekten yaşadığım gibi korkunc bi yer mi beni bekleyen bu mu? Nasıl aşabilirim bu korkuyu? nolur yardımcı olun.