- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
benimki de biz sevgiliyken ukraynaya kübaya rusyaya hep gitti. Hiç demedim ben de gidicem diye halbuki gayet gezilesi yerlerdi, eski sevgilisi ukraynalı olduğunu bildiğim halde bi kez trip yapmadım. Az düşünse demezdi böyle.
İş yerinizin ayarladığı gezi değil ki bu. Sahada iş demek teftiş. Aradaki farkı anlatın eşinize. İş yerinizde gelip yanınıza bir sandalye atıp tüm gün sizinle oturması ne kadar normal dışı ise bu da o kadar normal dışı. Yeni olduğunuz için hiç olmaz bence. Şöyle ki yıllardır teftişlere giden, ekibinizin sizi tanıyıp bildiği bir insan olsaydınız bu defa eşim de gelecek, bu ili merak ediyormuş diyebilirdiniz. Tolere edilebilirdi mantık olarak belki. Ama ilk il dışı teftişinize eşle gitmek annesinin eteğine saklanan ilkokul çocuğu intibası uyandırır iş ortamınızda. Bunu sevecen ama kararlı bir şekilde anlatın eşinize. Bu konuda ısrar etmesine de kararlı bir şekilde tepki göstermelisiniz ki her il dışı işinizde aynı ısrarla yaklaşmasınMerhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.
Eşinin gelmesi biraz komik olabilir bence böyle durucağını anlat her zaman haber verirsin içi rahat olsun ama gelmesini bilemedim bende istemezdim açıkcasıMerhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Kendi giderken siz birşey demiyorsanız o da sesini kesip evde bekleyecek. Ters bir şey derse siz iş gezisi diye gidince neler yapıyorsunuzda sen benim peşime takılma ihtiyacı hissediyorsun dersiniz.ya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldum
Eşim de ben de il dışı-yurtdışı iş-eğitimlere birlikte gideriz genelde. Ben onunkine o benimkine. Hatta otel ücretleri listesi gelirken,eşli de gönderirler merkez kurumumuzdan, tahmin ederler eşlerin de gelebilecegini. Bundan daha doğal bir şey yok ki, kamu kurumundayız bu arada özel de değil.Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Ben olsam gel canım derdim ne olacak kiMerhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Erkek arkadaşım devlette öğretmen, ben de aynı branştan mezunum. Geçen yıl onunla birlikte aday öğretmen seminerlerine gitmek istemiştim, o aklıma geldikonuda teftişe gidiliyor sapa bir yer
bir hafta kalınacak eş geliyor
yani şöyle düşün
ısısız bir Yatılı Bölge Okulu
okulda yolsuzluk yapılmış, ekmek ihalesinde sıkıntılar olmuş taaa bakanlıktan, Ankara dan müfettişler gelmiş
işte konu sahibi o müfettiş kadın, yanında da bir kaç iş arkadaşı
eşi de gelecek
o nedenle sordum nerede kalacaksınız diye
verdiğim örnekte ilçedeki öğretmen evinde kalınır muhtemelen eşi nerede kalacak
ya da Bayındırlık Bakanlığı ise çalıştığı onların misafirhanesi var
mesela barajı denetime gidecekse en yakın DSİ misafirhanesinde kalınır gibi
benim örnekteki özel sektörde az motivasyon, az eğitim ve bolca vergiden düşme etkinliği idi :)))
İş dışında şehirde birlikte vakit geçirmek için söylemiştir.ya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldum
Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Şuan pandemi dönemi, ama bazı şehirlere ben de eşimi götürüyordum Farklı şehirleri görmüş olsun diye. Bence kötü karşılanmaz. Bu arada Elazığ'dayım yardımcı olacağım konu varsa yardımcı olabilirimMerhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?