iş gezisine eşin gelmesi

Erkeklerin empati yeteneği kadınlara göre daha az.

Vaktim varsa eşimle gidiyordum pandemi öncesinde ama eşimin seyahatleri yurtdışı olduğu için gidiyordum. Hem iş,hem tatil yapıyorduk. O haftayı haftasonu ile birleştirip tatil yaratıyorduk kendimize. Benim teklifimle değil genelde eşimin teklifiyle oluyordu. Elazığ’a gitse,gitmem. Yurtiçi organizasyonları oluyor yılda 1-2 kere tatil amaçlı,hiç gitmedim.

Sanırım Elazığ'da kayak merkezleri var. Bana olabilir gibi geldi eğer eşiniz gündüzlerini kayarak kendi kendine geçirecek bir adamsa. İş gezisine eşiyle gelen bir arkadaşım olsa ben ne kıskanç eşi var diye düşünmezdim.

Tek sorun sizin konaklamanız vs ödenekten karşılanıyordur. Odanızı çift kişiliğe çevirmeniz muhtemelen sıkıntı oluşturur. Eşiniz cumadan gelsin daha iyi bir otele geçip haftasonu kar tatili yapın derim ben.

İş yerinizin ayarladığı gezi değil ki bu. Sahada iş demek teftiş. Aradaki farkı anlatın eşinize. İş yerinizde gelip yanınıza bir sandalye atıp tüm gün sizinle oturması ne kadar normal dışı ise bu da o kadar normal dışı. Yeni olduğunuz için hiç olmaz bence. Şöyle ki yıllardır teftişlere giden, ekibinizin sizi tanıyıp bildiği bir insan olsaydınız bu defa eşim de gelecek, bu ili merak ediyormuş diyebilirdiniz. Tolere edilebilirdi mantık olarak belki. Ama ilk il dışı teftişinize eşle gitmek annesinin eteğine saklanan ilkokul çocuğu intibası uyandırır iş ortamınızda. Bunu sevecen ama kararlı bir şekilde anlatın eşinize. Bu konuda ısrar etmesine de kararlı bir şekilde tepki göstermelisiniz ki her il dışı işinizde aynı ısrarla yaklaşmasın

Eşinin gelmesi biraz komik olabilir bence böyle durucağını anlat her zaman haber verirsin içi rahat olsun ama gelmesini bilemedim bende istemezdim açıkcası

Yani Elazığ gideceğiniz yer. Ben bir kere eşimle gittim ama Antalya’ya gittik. O bütün gün işle ilgilenirken ben keyfime baktım, yakın bir arkadaşım orda yaşıyordu onunla görüşüm. Eşim için değil kendim için gittim aslında. Eşimde tekti eğer kalabalık bir ekip olsaydı peşine takılır gibi olacağını düşünür gitmezdim. Elazığ’da ne yapacak ki eşiniz? Sizi kontrole geliyor gibi durabilir bence bu da pek hoş durmaz sanki, bilemedim. Üstelik ilk gezinizmiş bu. Sanki velinizle geziyorsunuz izlenimi oluşabilir

neyse sorun hallolmuş eşiniz h.sonu gelecekmiş iyi bari. en azından iş arkadaşlarınızın yanında sizi komik duruma düşürmeyecek, buna da şükür.

Eşiniz çalışmıyor mu nasil gelecek? Ben istemem ne öyle veli gibi başımda

ya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldum
Kendi giderken siz birşey demiyorsanız o da sesini kesip evde bekleyecek. Ters bir şey derse siz iş gezisi diye gidince neler yapıyorsunuzda sen benim peşime takılma ihtiyacı hissediyorsun dersiniz.

Ben gel derdim. Bana da farklılık olur. Herkes odasında akşam tekken ben kocisimle olurum ohh miss :)) sanki her iş gezisine mi gelecek... Bizim millette ki pasif görme mantığını da anlamıyorum. Bir ilgi alaka da kuramıyorum. Yeni evliyim ve eşimle gitmek istedim. Benim için bu kadar yani :))

Eşim de ben de il dışı-yurtdışı iş-eğitimlere birlikte gideriz genelde. Ben onunkine o benimkine. Hatta otel ücretleri listesi gelirken,eşli de gönderirler merkez kurumumuzdan, tahmin ederler eşlerin de gelebilecegini. Bundan daha doğal bir şey yok ki, kamu kurumundayız bu arada özel de değil.

Gelsin ne olacak ki başkasının dediğini umursamayin önemli olan siz istiyor musunuz? Ben kongreye gitsem eşim de gelsin isterim mesela vakit kaldıkça birlikte gezeriz eğlenceli olur ya da o iş seyahatine da gitse bende giderim kıskançlıkla alakası yok.

Ay ne var gelsin millet ne demiş ne önemi var.
Ben gittiğimde eşime sürpriz yapıp otel ayarlamıştım benimle gelsin diye mis gibi de oldu.tavsiye ederim

Ben olsam gel canım derdim ne olacak ki

benım aklıma hanı bız bırlıkte gıdelım mesaın bıttıkten sonra gezer alısverıs yaparız anlamında demıs gıbı geldı esınız kı gayet normal

hanı sensız naparım benı de gotur anlamında dememıs kı sızı sıkıntıya sokacak bırsey yok kı ne guzel ıste mesaı bıttıkten sonra kocanızla gezersınız
hatta arac falan kıralarsınız antep adanaya urfaya da ugrarsınız ?

esımın ankaraya gıtmesı gerekmıstı 2 sene once iş ıcın , ankarada teyzem dayım var benı de goturdu orada kaldık ben onlarla hasret gıderdım gezdım esım ısıne bakmıstı cok guzel olmustu bunu degerlendırebılırsınız

Erkek arkadaşım devlette öğretmen, ben de aynı branştan mezunum. Geçen yıl onunla birlikte aday öğretmen seminerlerine gitmek istemiştim, o aklıma geldi Her hafta soruyordum konusu ne vs. Ben de atanmak istiyorum, atanırsam ben de bunları yaşayacağım için meraklıyım, ileride sıkıntı olmasın her şeyi bileyim gibi bir düşünce var bende . Sıkıcı seminerler için bunu dediysem sanırım iş gezisi durumu olsa ona da gidesim gelirdi benim .

ya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldum
İş dışında şehirde birlikte vakit geçirmek için söylemiştir.

çok kötü bir görüntü.
Bu konuda eşini kırabilirsin bence.
Ben olsam ilk söylediğinde aşırı tepki verirdim daha da ağzını açamazdı.
Benim de şehir dışı yurt dışı görevlerim oldu zamanında gebelik öncesi artık gitmem tabi de. Asla böyle bir şey söz konusu olmadı.

yalnız eşimin uzun 6 aylık bir görevinde ben ziyaretine gittim. Ama eşim 2-3 günlüğüne otel değiştirdi. İş yerindekilerle muhattap olmadık.

Şuan pandemi dönemi, ama bazı şehirlere ben de eşimi götürüyordum Farklı şehirleri görmüş olsun diye. Bence kötü karşılanmaz. Bu arada Elazığ'dayım yardımcı olacağım konu varsa yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…