İş hastası eş..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Eşim araba alıp satıyor. Zaten sabah gidip akşam 8 e doğru geliyor eve. Haftasonu bile çalışıyo cumartesi ya da pazar günü bi gün tatil. Kendi işimiz. Eve gelince de yatana kadar elinde telefon araba arıyor. ( tmm araba sattığı zaman yerini doldurmak için yenisini bulmak zorunda) ama yeterince araba olduğunda alması gerekmediği zamanda da araba bakıyor. Aylardır böle ama son zamanlarda hiç aralıksız elinde telefon sürekli araba bakıyor. Konuşunca da biraz sus diyo. Sabahtan akşama kadar zaten yalnızım çalışmıyorum bazen dışarı çıkıyorum spor salonuna gidiyorum hergün. Anneme gidiyorum bazen. Annemin orda arkadaşlarım var bazen onlarla takılıyorum ama genelde evde tekim. Ee akşm da konuşamayacaksam kimle konuşucam ben. Bıktım şu telefon dan artık. Resmen birbirimizin yüzüne dahi bakmıyoruz bütün gün elde telefon. onun elinden zaten düşmüyor kafayı yedi arabalar ile. Bişey anlatıyorum beni dinlemiyor ben anlatırken ortasında bu arabanında şurası şöle filan diye soruyor. Diyorum ki suratın sürekli asık hayırdır? Araba düşünüyorum diyo. Şuanda yine elinde telefon araba arıyor kendisi. Buna bi çözüm bulunamaz mı acaba? Çok sıkıldım artık çok sıkılıyorum. bana laf sokuyor bütün gün evde otursam ben ölsem daha iyi gibisinden konuşuyo. İş bakıyorum ona girme bunu yapma şu iş olmaz diyo ee diyorum geriye nasıl bi iş kaldı? Haftasonu oluyo bi gün tatil. Diyorum bak bugün konser varmış ya da tiyatro ya da vs hiç birine gitmek istemiyor hiçbiri ilgisini çekmiyormuş. Anca gidelim teyzesinde oturalım her hafta akrabaları ile oturuyoruz tmm ben de seviyorum akrabaları ile sohbet muhabbet ama her hafta da bunaldım. Denize gidiyoruz iki haftada bir iki kişi zevkli değil diyo. Nebiliyim evde film açalım izleyelim diyorum izlemek istemiyo. Hiç bişey yapmak istemiyor hiçbişey ilgisini çekmiyor. Yaşlı gibi anca evde otursun 80 yaşında nineler gibi yaşlılar bile daha iyidir eminim. Geziyoruz her hafta tmm ama ne konser ne tiyatro ne film ilgisini çekmiyor anca denize gidip akrabaları ile mi oturcaz bz? Kafayı yedi işle... Sürekli iş düşünüyor benimle hiç ilgilenmiyo.

Duzelmez. Müptela olmuş . Ne yapsa neyle vakit geçirse aklı işte olacak. Allah yardımcınız olsun
Ben şimdi sana bi mektup yaz dicem güzelce her şeyi ifade et dicem ama karşı taraf of pof diyerek okuyacaksa boşver yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…