iş hayatı acımasız :( şaşkınım

polar16

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
113
19
13
merhaba arkadaşlar ..
daha öncesinde hiç bir sorun yaşamadığım takım arkadaşım birden bana cephe aldı iş yerinden bir kişi ile .. nedenini o kadar sormama rağmen cvp alamadım . istifa etmeye kalktı sonra vazgeçti yani öyle bir duruma getirdi ki sessizce ya sen gidiceksin ya ben demek istedi sanki ikisi birden cephe alıp resmen bana karşı durdurlar , sebebini hala bilmiyorum çok düşündüm acaba ne yapmış olabilirim diye ama bir türlü bulamadım patrona sordum neden böyle yapıyor diye oda konuşmadım bilmiyorum dedi . yani şöyle bir durum var ben bilerek bir şey yapmış olsam bu kadar peşine düşüp öğrenmeye çalışmazdım .. neyse iş yerinde 3 günü dar ettiler bende en sonunda çıldırdım nedir bu böyle diye sinir krizi geçirdim hastanelik oldum , sonrası daha enteresan ben hastanelik olmuşken yani berbat durumdayken hadi o ikisi ile sorun var onu anladım iş yerindeki diğer insanlar bile cephe almış benimle konuşmuyorlar . ve kimseden bir şey öğrenemiyorum , bir şey var ama çözemiyorum , patron benim oradan kimse ile konuşmamı istemiyor çözüm olarak da benim oradan alıp beni başka bir yerde çalıştırmaya karar verdi ,, bu sürgün mü yok iyi bir sey mi inanın anlamadım

Allah allha okadr kisiden ogrenemedinizmi sebebi, yada nasil anlatmazlar madem hepsi cephe almis ne olabilrki ilginc bukadr tepki gostermeleri patronda seni uzaklastircak o demesi lazim aslinda ne oldugunu,ya birileri yalan yalnis birseyler anlatilmis bence baskada insanin aklina ne gelirki,eger senin yaptigin bir sey olsayidi derlerdi kesin birseyler duyulup rahtsiz olunmus bence konusun onlarla

hayır öğrenemedim kimsenin ağznı bıçak açmıyor .. patronda konuşmadım dedi ama ben inanmıyorum bence konuşmuşlardır .. bir şey var ama çıkmıyor işte ortaya bir türlü ,, patronunda beni başka yerde çalıştırmak istemsi üstüne cabası , oda kimseyle muhatap olma yazma arama diyor , nasıl ortaya çıkacak bilmiyorum

Takım arkadaşınıza ne oldu diye sorduğunuzda ne cevap veriyor peki?

Engellemişler , yani doğru düzgün kimseyle konuşamadım bile öyle söyliyim . hadi diyelim ikisinin bir derdi var diğerlei niye böyle yaptı , demekki hakkımda bir sey dönüyor patronda eşyalrımı almama bile izin vermedi gündüz vakti kimseyle konuşmamı yüz yüze gelmemi istemiyr akşam aldım .ve ben hakkımda ne olduğunu bilmeden kurbanlık koyun gibi bekliyorum öyle

Allah allah çok ama çok garip. Hayır kötü bir şey yapmış olsanız hani bu kadar kimsenin konuşmayacağı patronunuz da işten çıkartırdı sanki. Yani büyük bir ihtimal bir şeye alındı takım arkadaşınız ve bunu bine bin katarak anlatıp sizi herkese kötü yaptı. Şimdi farklı bir yerde mi çalışacaksınız yoksa aynı bina farklı bölüm mü?

Takim arkadasin degil patronunun prim vermeyip seni iyiligin icin uzaklastirmis olmasi bence. Yine sansliymissin isten uzaklastirmaya kadar gidememis olay. Ordan uzak kalman senin icin daha iyi bence. Madem seninle sorunlarini soylemeden uzaklasacak kadar aciz insanlar, senin ogrenmek icin ugrasmana da degmez.

yani patron iyiliğim için mi başka yerde çalışmamı istedi ? haklisin değmez ama insan kendi hakkında olup biteni öğrenmeye çalışıyor işte

Madem bir şey yapmadığınızdan eminsiniz ne diye gereksiz adamların peşine düşüp durumu öğrenmeye çalışıyorsunuz.
İsteyen küssün isteyen darılsın. Üstlerine düştükçe nimetten sayarlar kendilerini.
Oralı olmayın bence.

üzerinize iftira atılmış olabileceği geldi aklıma. bilemedim çok tuhaf durum... patronun da her şeyden haberdar olduğunu düşünüyorum.

farklı bir ilçede başka bir yer açma planları vardı orada çalışacaksın dedi.
diyorum ya işte ben bile isteyerek kimseye bi şey yapmam zaten kasıtlı yapıyor olsam bu kadar peşine düşüp öğrenmeye çalışmazdım .. ama iş nasıl bunoktaya geldi getirildi anlamadım

evet oralı olmamak konusunda doğrusunuz fakat istifa etmeye kalktı sonra vazgeçti bi şeyler yaptı çözemedim ne oluyor neler oluyor dönüyor demeye başladım haliyle

Nekadar tuhaf. Gercekten cok sasirdim okurken. Profesyonelligin p'si bile yok yani calistiginiz sirkette.
Herneyse. Sevinmelisiniz uzaklastiginiz icin o ortamdan. Lakin anlamadigim bir konu var, neden sinir krizi geciriyor ve hastanelik oluyorsunuz? Cok cok tuhaf. Gerci Turkiyede bu sinir krizleri gecirip hastaneye kaldirilmalar cok meshur.
Kendinizi kaybedecek kadar sinirlenmemenizi tavsiye ederim. Alti ustu is. Kendi sagliginizdan daha mi onemli canim. Uc bes kurus az kazanir basimi agritmayan bir yerde calismayi tercih ederim piskolojimi bozan bir yerde calismak yerine.

üzerinize iftira atılmış olabileceği geldi aklıma. bilemedim çok tuhaf durum... patronun da her şeyden haberdar olduğunu düşünüyorum.

bende öyle düşünüyorum ama patronun bunu benimle paylaşmamasını anlamıyorum demek ki duyduğumda çok büyük tepki verebileceğim veya olayların büyüyebileceği bi şeyki paylaşmıyor aklıma bu geliyor

Allah allah ya kimse söylemedi mi hepsi birden nolmus böyle ögrenirseniz söyleyin cok merak ettim cidden bence cok yanlıs anlasılmıs bisey vardr ortada sizde bisey yapmadıgınıza eminken:S en azından psikolojiniz rahat olur yer degismeniz iyi gibigeldi bana

orası öyle aynen katılıyorum .
sinir krizi patlama noktasıydı belki bilemiyorum

olayın büyümesini ve daha fazla yüz göz olunmasını istememiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…