Engellemişler , yani doğru düzgün kimseyle konuşamadım bile öyle söyliyim . hadi diyelim ikisinin bir derdi var diğerlei niye böyle yaptı , demekki hakkımda bir sey dönüyor patronda eşyalrımı almama bile izin vermedi gündüz vakti kimseyle konuşmamı yüz yüze gelmemi istemiyr akşam aldım .ve ben hakkımda ne olduğunu bilmeden kurbanlık koyun gibi bekliyorum öyle
merhaba arkadaşlar ..
daha öncesinde hiç bir sorun yaşamadığım takım arkadaşım birden bana cephe aldı iş yerinden bir kişi ile .. nedenini o kadar sormama rağmen cvp alamadım . istifa etmeye kalktı sonra vazgeçti yani öyle bir duruma getirdi ki sessizce ya sen gidiceksin ya ben demek istedi sanki ikisi birden cephe alıp resmen bana karşı durdurlar , sebebini hala bilmiyorum çok düşündüm acaba ne yapmış olabilirim diye ama bir türlü bulamadım patrona sordum neden böyle yapıyor diye oda konuşmadım bilmiyorum dedi . yani şöyle bir durum var ben bilerek bir şey yapmış olsam bu kadar peşine düşüp öğrenmeye çalışmazdım .. neyse iş yerinde 3 günü dar ettiler bende en sonunda çıldırdım nedir bu böyle diye sinir krizi geçirdim hastanelik oldum , sonrası daha enteresan ben hastanelik olmuşken yani berbat durumdayken hadi o ikisi ile sorun var onu anladım iş yerindeki diğer insanlar bile cephe almış benimle konuşmuyorlar . ve kimseden bir şey öğrenemiyorum , bir şey var ama çözemiyorum , patron benim oradan kimse ile konuşmamı istemiyor çözüm olarak da benim oradan alıp beni başka bir yerde çalıştırmaya karar verdi ,, bu sürgün mü yok iyi bir sey mi inanın anlamadım
Allah allah çok ama çok garip. Hayır kötü bir şey yapmış olsanız hani bu kadar kimsenin konuşmayacağı patronunuz da işten çıkartırdı sanki. Yani büyük bir ihtimal bir şeye alındı takım arkadaşınız ve bunu bine bin katarak anlatıp sizi herkese kötü yaptı. Şimdi farklı bir yerde mi çalışacaksınız yoksa aynı bina farklı bölüm mü?
Madem bir şey yapmadığınızdan eminsiniz ne diye gereksiz adamların peşine düşüp durumu öğrenmeye çalışıyorsunuz.
İsteyen küssün isteyen darılsın. Üstlerine düştükçe nimetten sayarlar kendilerini.
Oralı olmayın bence.
üzerinize iftira atılmış olabileceği geldi aklıma. bilemedim çok tuhaf durum... patronun da her şeyden haberdar olduğunu düşünüyorum.
Nekadar tuhaf. Gercekten cok sasirdim okurken. Profesyonelligin p'si bile yok yani calistiginiz sirkette.
Herneyse. Sevinmelisiniz uzaklastiginiz icin o ortamdan. Lakin anlamadigim bir konu var, neden sinir krizi geciriyor ve hastanelik oluyorsunuz? Cok cok tuhaf. Gerci Turkiyede bu sinir krizleri gecirip hastaneye kaldirilmalar cok meshur.
Kendinizi kaybedecek kadar sinirlenmemenizi tavsiye ederim. Alti ustu is. Kendi sagliginizdan daha mi onemli canim. Uc bes kurus az kazanir basimi agritmayan bir yerde calismayi tercih ederim piskolojimi bozan bir yerde calismak yerine.
bende öyle düşünüyorum ama patronun bunu benimle paylaşmamasını anlamıyorum demek ki duyduğumda çok büyük tepki verebileceğim veya olayların büyüyebileceği bi şeyki paylaşmıyor aklıma bu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?