iş hayatı acımasız :( şaşkınım

birbirinizin müşterisi ya da projesiyle ilgiki birşey yaptıysanız ya da çok atak bir insansanız yanlış anlaşılmaya yol açılmış olunabilinir,
arkadaş hırslıysa ensesinde hissetiyse sizi, bok atmış olabilir;
cidden bir yanlış anlaşılma olabilir;
dedikoduyu kim çıkarttysa bir gönül kayması varsa ve bir kıskançlık durumu olmuşsa size cephe aldırtmış olabilir;
müşterilerden biri ortalığı kızıştırıp fayat miyat artık nerede çalışyırosanız aşağı çekmek için bir laf atmıştır ortaya şu bana şöyle dedi diye boş atmış dolu tutmuştur kıyamet kopmuştur...
kocabaşlardan birinin ayağına başmışsınızdır, patron ondan vaz geçemediği için şimdilik böyle bir çözüm bulmuş olabilir..
bilemedim ... bilenmeyin kimseye de... böyle tepkiler genelde uzun birikmişliklerin eseridir yanlız genelde her zaman demiyorum....yazın ama ne oluyorsa çok tuhaf

öğrenirsem kesin paylaşacağım. ama bana öyle geliyor ki saklanmaya çalışılıyor patron bile konuşmadım deyip geçiştiriyor

evet oralı olmamak konusunda doğrusunuz fakat istifa etmeye kalktı sonra vazgeçti bi şeyler yaptı çözemedim ne oluyor neler oluyor dönüyor demeye başladım haliyle

Kolaydı öyle.
Etsin bakalım nasıl ediyormuş ekmek aslanın midesinde.
Merakınıza yenilmişsiniz.
İş yerinde en güzeli 3 maymunu oynamak.

yani patron benden vazgeçtiği için mi benim başka bir yerde çalışmamı uygun gördü
demekki patronu da yönlendirdi o zaman

Banada gonul isleri gibi geldi. O kisi patronla iliskisi olabilir mi... sizi ondan kiskanip hakkinizda onunla ilgili dedikodu cikarmis olabilir7

kimse bir şey söylemedi , çıkacak elbet ne deyim

Bence büyuk bi iftira attilar patronda ögrenip islerin buyumesini huzursuluk cikmasini istemiyor ama öğrenmek hakkiniz o cephe alanardan en nayif en sakinine mesaj atsaniz

Bence büyuk bi iftira attilar patronda ögrenip islerin buyumesini huzursuluk cikmasini istemiyor ama öğrenmek hakkiniz o cephe alanardan en nayif en sakinine mesaj atsaniz

konuşabilecekleri bu konuyu 4 kişi falan var diğerleri ile hayatta paylaşmazlar o 4 kişi benimle konuşmuyor diğerleride dediğim gibi bilmiyordur adım kadar eminim

yani patron benden vazgeçtiği için mi benim başka bir yerde çalışmamı uygun gördü
demekki patronu da yönlendirdi o zaman
bilmiyorum bende de oldu böyle durumlar burada patron sizden tamamen vazgeçmez dur bakalım der... ya da her kimse o... ya da değer verir dursun o iş yapıyor der ... mutlaka yazın ne olmuş çok tuhaf genelde koca başlar olur o isyanda birilerinin ayaklarına basmışsınızdır yaa.. atak mısınızdır iş yerinde ?

başka bir yerde çalışmamı istemesi ceza mı sürgün mü yoksa olaylar büyümesin diye mi offf çözemedim ki

yani patron iyiliğim için mi başka yerde çalışmamı uygun gördü ?
kusura bakmayın bıraya yeni katıldım cvp yazma olayını yeni çözdüm

Diger kisilerin seninle konusmamasina sebep arkadasin. Ne anlatti bilinmez ama arkadasin samirim seni epey kiskaniyor. Bu arada bu yapilanlar mobing. Birsey yaomana gerek yok. Kendini yirtsan da soylemezler. Bzrn sessizlik en guzelidir. Ne varsa gercek elbet ortaya cikar. Hicbirsey gizli kalmaz cunku. Kendini insanlara anlatmaya calisma. Genelde haksiz insanlar oyle yaparlar cunku. Sen isini yap. Sabirli ol. Zaman seni hakli cikaracaktir emin ol. Ve bir gun o arkadasinin sana bu yaptoklarini kendinin yasauacagi gunu de goreceksin. Cunku kimse yasattigini yasamadan olmezmis....

yani patron iyiliğim için mi başka yerde çalışmamı uygun gördü ?
kusura bakmayın bıraya yeni katıldım cvp yazma olayını yeni çözdüm

yani kaç mesajdır bunu sorup duruyorsun, biz nerden bilelim patronun ne amaçla böyle davrandığını?
insanlar birkaç tahminde bulunmuş zaten olayların büyümemesi içindir filan diye..
ayrıca iş yerinde durduk yere herkesin sana cephe alması ve zinhar sana duyurmaması gibi garip olaylar varken patronun niyetini merak etmen daha ilginç

çünkü haksızlığa uğradığıma ve arkamdan bir iş döndüğüne eminim
o yüzden partron kendi isteği ile değilde onun lafıyla veya arkamdan dönen şey ile ilgili benim başka bir yerde çalışmamı uygun gördüyse işte bu benim için önemli

belli ki patronunla samimisin, bu soruyu ona sordun mu peki?

bende o günü bekliyor olacağım
çok zoruma gitti çünkü başka bir yere gönderilmek parmağı var çünkü biliyorum

belli ki patronunla samimisin, bu soruyu ona sordun mu peki?

neden başka bir yere gönderildiğimi sordum patrona aynı iş yeri ile aynı ilçede oturuyorsun ve sorun yaşamayacağın şekilde çalışırsın dedi
yani mantıklı gelmedi tam cvp değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…