Evet iş hayatı acımasız. patronun dediği yerde çalışın. Eski yerde mobbinge uğrar ve yaşlanırsınız.merhaba arkadaşlar ..
daha öncesinde hiç bir sorun yaşamadığım takım arkadaşım birden bana cephe aldı iş yerinden bir kişi ile .. nedenini o kadar sormama rağmen cvp alamadım . istifa etmeye kalktı sonra vazgeçti yani öyle bir duruma getirdi ki sessizce ya sen gidiceksin ya ben demek istedi sanki ikisi birden cephe alıp resmen bana karşı durdurlar , sebebini hala bilmiyorum çok düşündüm acaba ne yapmış olabilirim diye ama bir türlü bulamadım patrona sordum neden böyle yapıyor diye oda konuşmadım bilmiyorum dedi . yani şöyle bir durum var ben bilerek bir şey yapmış olsam bu kadar peşine düşüp öğrenmeye çalışmazdım .. neyse iş yerinde 3 günü dar ettiler bende en sonunda çıldırdım nedir bu böyle diye sinir krizi geçirdim hastanelik oldum , sonrası daha enteresan ben hastanelik olmuşken yani berbat durumdayken hadi o ikisi ile sorun var onu anladım iş yerindeki diğer insanlar bile cephe almış benimle konuşmuyorlar . ve kimseden bir şey öğrenemiyorum , bir şey var ama çözemiyorum , patron benim oradan kimse ile konuşmamı istemiyor çözüm olarak da benim oradan alıp beni başka bir yerde çalıştırmaya karar verdi ,, bu sürgün mü yok iyi bir sey mi inanın anlamadım
Evet iş hayatı acımasız. patronun dediği yerde çalışın. Eski yerde mobbinge uğrar ve yaşlanırsınız.
Bence bu daha iyi olacak. Vardır bunda göremediğiniz bir hayır.dediğiniz gibi çalışacağım yeni yerde teklifi kabul ettim çünkü çalışmak zorundayım bildiğim bir iş . yani gurur yapıp işten çıkıp yeni bir iş aramak yeni yere kendini tanıtmak güven vs böyle bir lüksüm yok
bilgi istiyorsan da mail yoluyla iste arkadaşın dediği gibi mobbing kapsamına giren şeyleri ispatlamanın tek yolu dışalnma davranışınındefalarca tekrarlandığını yazılı olarak sunabilmendir. birşey soracaksan patronun dahil mail işle sor yarın bir gün işine yarar.. ayrıca evet bilemiyoruz seni ne amaçla gönderdiklerini işini iyi yapıyorsan şimdilik rahat ol
Bence bu daha iyi olacak. Vardır bunda göremediğiniz bir hayır.
Arkaya bakmak yerine öne bakın, her ne yaptılarsa sizi ordan uçurdular. Şimdi orda turşu olsunlar. Onları düşündükçe bunalırsınız,depresyon başlar. yeni poziyonun keyifli yönlerini keşfetmeye çalışın.aynen ilk zamanlar çok isyan ettim ama sonradan böyle düşünmeye çalışmaya başladım , fakat yinede soru işaretleri çok kurcalıyor işte çünkü ben çalışmaktan başka bir şey yapmadım ama iyiliğim için mi yoksa dönen dolap yüüznden mi başka bir yerde çalışmak zorunda bırakıldım bu canımı sıkıyor
Uzulme. Kardesim de ayni seyleri yasadi hem de en sevdigi arkadasi tarafindan. Ayni ortmda calismak cok yipratici diyor. Sabrediyor. Ama insanlar yavas yavas kimin ne oldugunu anladi. O arkadasi da hala mobinge devam ediyor. Aslinda kizin kendi problemleri var. Kardesim de hala sebebini bilmiyor. Ama inan bana insanlar er ya da gec bazi seyleri farkediyor. Zor biliyorum. Bu da senin sinavin. Sabret. Zaman gercekleri su yuzune cikarir.bende o günü bekliyor olacağım
çok zoruma gitti çünkü başka bir yere gönderilmek parmağı var çünkü biliyorum
Cok meraklandim ve sinir oldum. Sebep ne acaba . Sanki size iftira atmislar gibi geldi. Kimsenin hos karsilamayacagi bir sey. Patronunuz da biliyor bence durum nedir ve sizi uzak tutuyor. Bosverin kalitesiz insanlarmis demek ki. Hic peslerine dusmeyin.Siz yeni isyerinizde guzel guzel calisin.
Uzulme. Kardesim de ayni seyleri yasadi hem de en sevdigi arkadasi tarafindan. Ayni ortmda calismak cok yipratici diyor. Sabrediyor. Ama insanlar yavas yavas kimin ne oldugunu anladi. O arkadasi da hala mobinge devam ediyor. Aslinda kizin kendi problemleri var. Kardesim de hala sebebini bilmiyor. Ama inan bana insanlar er ya da gec bazi seyleri farkediyor. Zor biliyorum. Bu da senin sinavin. Sabret. Zaman gercekleri su yuzune cikarir.
Arkaya bakmak yerine öne bakın, her ne yaptılarsa sizi ordan uçurdular. Şimdi orda turşu olsunlar. Onları düşündükçe bunalırsınız,depresyon başlar. yeni poziyonun keyifli yönlerini keşfetmeye çalışın.
Günah almak istemiyorum ama ben patronunuzdan işkillendim açıkcası.
Yani bana hareketleri tuhaf geldi, hem sizi koruyor (başka bir iş yerine transfer ediyor) hem de hakkınızı aramanız için size fırsat vermediği gibi konuyu hemen kapatmanın peşinde...
İş arkadaşlarının ketum davranmaları da bu konuyla ilişkin bence, emir büyük yerden gelmiş gibi. ( kimse işinden olmak istemez)
Size de yeni iş ayarlamış zaten..
Kardesimin durumu hala pek duzelmedi. O kisi hala ugrasiyor. Moninge devam. Ustelik kardesimin sefi oldu. Ama insanlar kimin ne oldugunu fark ettiler. Kizcagiz her gun ise olum gidiyor diyor. Yasadigim resmen psikolojik siddet ve cok yiprandim diyor. Bir kac kec konusmaya calisti ama sonuc vermedi. Hatta bir ara is degisyirmeyi dusundu ama olmadi. Paraya ihtiyacim olmasa bir dakika durmam diyor. Sabrediyor. Zor biliyorum ama boyle hasta ruhlu insanlar kendi mutsuzluklarinin acisini baskalarindan cikararak zevk aliyorlar bazen. O kisi kardesimin acigini ariyor surekli ve ayni mekandalar. Allahtan patronun durumun farkina varmis ve seni o ortamdan uzaklastirmaya calisiyor. Aksi halde daha cok yipranirsin ve calismak zulm gelir o zaman. Gozden uzak baska birimde calisnan senin icin daha iyi. Kardesimin oyle bir sansi yok maalesef.inşallah kardeşinin de durumu düzelir .. inşallah benim olayda açığa çıkar çok isityorum bunu
Bana da patronun oyunu gibi geliyor.
Kardesimin durumu hala pek duzelmedi. O kisi hala ugrasiyor. Moninge devam. Ustelik kardesimin sefi oldu. Ama insanlar kimin ne oldugunu fark ettiler. Kizcagiz her gun ise olum gidiyor diyor. Yasadigim resmen psikolojik siddet ve cok yiprandim diyor. Bir kac kec konusmaya calisti ama sonuc vermedi. Hatta bir ara is degisyirmeyi dusundu ama olmadi. Paraya ihtiyacim olmasa bir dakika durmam diyor. Sabrediyor. Zor biliyorum ama boyle hasta ruhlu insanlar kendi mutsuzluklarinin acisini baskalarindan cikararak zevk aliyorlar bazen. O kisi kardesimin acigini ariyor surekli ve ayni mekandalar. Allahtan patronun durumun farkina varmis ve seni o ortamdan uzaklastirmaya calisiyor. Aksi halde daha cok yipranirsin ve calismak zulm gelir o zaman. Gozden uzak baska birimde calisnan senin icin daha iyi. Kardesimin oyle bir sansi yok maalesef.
Acaba o takım arkadaşınız mı diğer tarafa geçmek istedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?