iş hayatı acımasız :( şaşkınım

Evet iş hayatı acımasız. patronun dediği yerde çalışın. Eski yerde mobbinge uğrar ve yaşlanırsınız.

Cok meraklandim ve sinir oldum. Sebep ne acaba . Sanki size iftira atmislar gibi geldi. Kimsenin hos karsilamayacagi bir sey. Patronunuz da biliyor bence durum nedir ve sizi uzak tutuyor. Bosverin kalitesiz insanlarmis demek ki. Hic peslerine dusmeyin.Siz yeni isyerinizde guzel guzel calisin.

bilgi istiyorsan da mail yoluyla iste arkadaşın dediği gibi mobbing kapsamına giren şeyleri ispatlamanın tek yolu dışalnma davranışınındefalarca tekrarlandığını yazılı olarak sunabilmendir. birşey soracaksan patronun dahil mail işle sor yarın bir gün işine yarar.. ayrıca evet bilemiyoruz seni ne amaçla gönderdiklerini işini iyi yapıyorsan şimdilik rahat ol

Evet iş hayatı acımasız. patronun dediği yerde çalışın. Eski yerde mobbinge uğrar ve yaşlanırsınız.

dediğiniz gibi çalışacağım yeni yerde teklifi kabul ettim çünkü çalışmak zorundayım bildiğim bir iş . yani gurur yapıp işten çıkıp yeni bir iş aramak yeni yere kendini tanıtmak güven vs böyle bir lüksüm yok

Bence bu daha iyi olacak. Vardır bunda göremediğiniz bir hayır.

o yöntemi ilk gün olmadı , işimi iyi yaıyorum çalışkan bir insanım çünkü çalışmak zorunda olduğumun bilincide olduğum için mola süreme bile dikkat ederim hal böyleyken sonucun bu olması üzüyor beni

Bence bu daha iyi olacak. Vardır bunda göremediğiniz bir hayır.

aynen ilk zamanlar çok isyan ettim ama sonradan böyle düşünmeye çalışmaya başladım , fakat yinede soru işaretleri çok kurcalıyor işte çünkü ben çalışmaktan başka bir şey yapmadım ama iyiliğim için mi yoksa dönen dolap yüüznden mi başka bir yerde çalışmak zorunda bırakıldım bu canımı sıkıyor

Arkaya bakmak yerine öne bakın, her ne yaptılarsa sizi ordan uçurdular. Şimdi orda turşu olsunlar. Onları düşündükçe bunalırsınız,depresyon başlar. yeni poziyonun keyifli yönlerini keşfetmeye çalışın.

bende o günü bekliyor olacağım
çok zoruma gitti çünkü başka bir yere gönderilmek parmağı var çünkü biliyorum
Uzulme. Kardesim de ayni seyleri yasadi hem de en sevdigi arkadasi tarafindan. Ayni ortmda calismak cok yipratici diyor. Sabrediyor. Ama insanlar yavas yavas kimin ne oldugunu anladi. O arkadasi da hala mobinge devam ediyor. Aslinda kizin kendi problemleri var. Kardesim de hala sebebini bilmiyor. Ama inan bana insanlar er ya da gec bazi seyleri farkediyor. Zor biliyorum. Bu da senin sinavin. Sabret. Zaman gercekleri su yuzune cikarir.

evet aynen bilerek uzak tutuyor , bende artık ona sormuyorum çok üstüne gitmemek için ekmek yediğim kapı sonuçta birde söylemiyeceğini bildiğim için boşver diyorum

inşallah kardeşinin de durumu düzelir .. inşallah benim olayda açığa çıkar çok isityorum bunu

Günah almak istemiyorum ama ben patronunuzdan işkillendim açıkcası.
Yani bana hareketleri tuhaf geldi, hem sizi koruyor (başka bir iş yerine transfer ediyor) hem de hakkınızı aramanız için size fırsat vermediği gibi konuyu hemen kapatmanın peşinde...
İş arkadaşlarının ketum davranmaları da bu konuyla ilişkin bence, emir büyük yerden gelmiş gibi. ( kimse işinden olmak istemez)
Size de yeni iş ayarlamış zaten..

Dediğiniz gibi iyi yönden bakmaya çalışıyorum çünkü bu soru işareti saklanan şey beni çok yıprattı

biliyor musunuz bu benim düşündüğüm ikinci ihtimaldi ,
birincisi zaten bi yer açmayı planlıyordu bu olay oldu dolayısı ile bu yerde çalışmamı istedi belki olay büyümesin diye vs
ama benim kimseyle konuşturmaması arama mjs atma sorma vs demesi kendisinin anlatmaması ya öğrenirsem kötü şeyler olucak olay büyür diye yada benden saklanması gereken bi sey duyulmaması vs
yani sizin dediğinizde mantıklı
en nihayetinde kovabilirdi beni kovmadı çünkü bi suçum yok ama onlara ne yaptı ne tepki verdi , ne oldu ne bitti değişik bi durum işte böyle

inşallah kardeşinin de durumu düzelir .. inşallah benim olayda açığa çıkar çok isityorum bunu
Kardesimin durumu hala pek duzelmedi. O kisi hala ugrasiyor. Moninge devam. Ustelik kardesimin sefi oldu. Ama insanlar kimin ne oldugunu fark ettiler. Kizcagiz her gun ise olum gidiyor diyor. Yasadigim resmen psikolojik siddet ve cok yiprandim diyor. Bir kac kec konusmaya calisti ama sonuc vermedi. Hatta bir ara is degisyirmeyi dusundu ama olmadi. Paraya ihtiyacim olmasa bir dakika durmam diyor. Sabrediyor. Zor biliyorum ama boyle hasta ruhlu insanlar kendi mutsuzluklarinin acisini baskalarindan cikararak zevk aliyorlar bazen. O kisi kardesimin acigini ariyor surekli ve ayni mekandalar. Allahtan patronun durumun farkina varmis ve seni o ortamdan uzaklastirmaya calisiyor. Aksi halde daha cok yipranirsin ve calismak zulm gelir o zaman. Gozden uzak baska birimde calisnan senin icin daha iyi. Kardesimin oyle bir sansi yok maalesef.

çok üzüldüm kardeşin için , kardeşin bu durumu bir üst kişilerle veya patronuyla paylaştı mı

Acaba o takım arkadaşınız mı diğer tarafa geçmek istedi?

hayatta istemezdi çünkü onun oturduğu yer ile alakasız bir yer 3 vesait kullanması gerekiyor onun işine gelmez yani
bu yeni açılan yer fikirde oluşmuştu ama öylece kalmıştı bu olaydan sonra patron hızlandırmaya karar verdiğini ve oraya geççe gerektiğini söyledi yani sonradan gelişen bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…