is hayati beni yipratti :((

tarasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
118
4
38
İstanbul
Hemsireyim va hastanede çalışmak beni mahfetti...ortam dedikodu insanlar...nefes anlamıyorum ve çalışmak istemiyorum..ama hayat şartları mecburum;((is yerinde olanları işyerinde bırakan ve hic takmayan varmı aranızda.. (

Mümkün mü? İnsanız sonuçta. Bazen benim de kafama takılan şeyler oluyor ama çocukları mi düşünüp kendimi üzmemeye çalışıyorum. Çok şükür öğretmenim. 1 temmuzda tatil başlıyor. 2 ay dinleniyoruz. Sen de izne ayril olmazsa.

Hastehane ortamlarını iyi bilirim.
İş yerinde sizin canınızı sıkanları robot olarak düşünün yani orda iş yapan robotlar gibi.Onlar sadece iş yapmak için ordalar onun dışında söyledikleri,yaptıkları...vb. sizin için önemli olmasın,eğer değer vermezseniz kafaya takmazsınız ve kafaya takmadığınız şey sizi üzemez.
Hemşireliği sadece para için yapan sıkıntılarına katlanmakta zorlanır ama insanlara yerdım ettiğini düşünen işinden zevk alır diye düşünüyorum.

İsimi seviyorum aslında fakat nefes alanmiyorum orda..insanlarda çok farklı çıkarcı..

İsimi seviyorum aslında fakat nefes alanmiyorum orda..insanlarda çok farklı çıkarcı..

ahh canım yaa emin ol daha iş hayatına yeni başladığın için oluyor bunlar
bende ilk çalışmaya başladım ve öğretmenlerden nefret etmiştim
ama daha sonra kimin sana iyi yoksa kötü niyetle yaklaştığını anlıyorsun
iş ortamlarında her zaman olur böyle dedikodu falan
sen karakterini ortaya koy ve pes etme ilerde alışacaksın

Ben ogretmenim bizim de is yerinde cok cikarci insanlar oluyor ama ben hayatta takmam hic umrumda bile degil onemli olan ev huzurum ve cocuklarim gerisi bos dis kapinin mandali

Ben ogretmenim bizim de is yerinde cok cikarci insanlar oluyor ama ben hayatta takmam hic umrumda bile degil onemli olan ev huzurum ve cocuklarim gerisi bos dis kapinin mandali
Ahhh ahhhh bu dedginiz o kadar çok yapmak isterdimki..işyerinde olanları takmamayi..inaninki eşim bile bilgi benim işyerinden..ve stresten çocukta olmuyor..nasil basariyosunuz gerçekten bende bunu yapmak istiyorum..

Dört sene geçti hala Alışamadım..her gecen gün daha da bunaliyorum..;((ve fitraten kavgacı bi yapım olmadığı için hep eziliyorum.

Benim stresten çocuğunda olmuyorki onu dusuneyim;((mesela şuan rahatsizim doktor rapor verdi hastanede kavga çıktı..ne yapayım yani hasta halimlemi çalışayım..nefes anlamıyorum yaa yaz donemi izinler de sırayla gidiliyor izne gidene kadar cildirmazsam iyi..

Benim annem de hemşire, hastanesinin ortamı kötü, herkes kendi çıkarında, samimiyet yalan. Annemin canı sıkılınca bize de yansıyor, biz de mutsuz oluyoruz. Bu yüzden, senin de , eşinin de huzuru için canını sıkmamaya çalış. Evet burdan demesi kolay ama, kafaya takmamaya çalışman en iyisi. Çünkü üzüntünü sevdiğin insanlara da yansıtacaksın, sevdiklerinle mutsuz olacaksınız ama o sinir olduğun 'insanlar' sendeki mutsuzluğu farkedip de mutlu olacaklar. En azından, kafana takmadan edemiyosan da, iş ortamında onlar yüzünden mutsuz olduğunu belli etme. İşte, zor da olsa, hepsine inadına gülümse, yaptıklarının canını zerre gram üzmediğini görsünler, böylece uğraşmayı da bırakırlar. Hem ayrıca, raporlu diye kavga çıkarmak nedir? Ki sağlıkçı insanlarsınız?! Boşver, yaptıkları ayıp tam da onlara layık, inadına gülümse, zaten insan zar zor yada isteyerek de olsa, gülümsedikçe iyice mutlu olur. Umarım her şey düzelir:) hayırlısı canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım her iş ortamı böyle
ben de öğretmenim
bizim ortamda da var böyle uyuz tipler
napacan kurtuluş yok

Merhaba, bende ebeyim mezun olunca özelde çalışmaya başladım.2 hastane değiştirdim 2 sinde de böyle insanlarla karşılaştım ve psikolojim çok bozulmuştu.Eve gelip ağlıyordum sürekli eşim işten ayrılmamı istiyordu değiştin sen böyle değildin diye.Ama maddiyat yüzünden ayrılamadım.Yaptığım işi seviyordum hastalarla diyaloğum çok iyiydi ama iş tecrübem yoktu bu yüzden sessiz kalıyordum öğrenmek için.Başımda bi sorumlu vardı sürekli azarlıyordu.Bi iyi bi kötü davranıyodu.Şuan da sağlık evinde tek çalışıyorum ve rahatım ama tekrar kalabalık ortama giricem ve çok korkuyorum tekrar bunları yaşamaktan.Biraz çirkef olmamız gerekiyor sanırm ama bu da karakter meselesi..

Kesinlikle haklsin cirkef olmak ve tamkmamak gerek ama yapamiyorum maalesef ..;((keşke bende tek çalışsaydım kalabalık bir ortamda olmak ve uyuz is arkadaşlarıyla çalışmak çok kotu..sağlıkçı olmak ne zorms yaa

Aynen bende eşime yansitiyorum is yaşamını adam bunaldi..isi is yerinde birakabilsem keşke..ama olmuyor..inadına gülümseme fikri güzel inş yapabilirim..

Ben öğretmenliğe geçmek istiyorum uzaktan bana bayan için en ideal meslek gibi geliyor sizin sıkıntılarını nedir acaba?

sıkıntılar okuldan okula değişir
ama hepsinde sabit olan sıkıntı hadsiz seviyesiz insanlar
heryerde illaki varlar

Doğru her yerde var öyle insanlar..ama öğretmenlik gerçekten evli bayanlar için en ideal meslek bence

Anlatman ogretmen gereken bir konu var. Karsinda asla ogrenmek istemeyen 30-40 tane genc. Zorlasan olmaz yuzlerine gulsen tepene cikarlar. Hastaneye gore kolaydir calusma saatleri fln belli en azindan ama bayan icin rahat meslek degil her zaman. Idare kotu olur ugrasir durur. Bence insanla ugrasmak her turlu zor. Kendi isini sana yaptiran ogretmenler olur hakkini aramayi bilmezsen her yerde ezen bulunuyor yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben iş stresinden tam 8 ay adet olmadım sonra işi bıraktım hayatım düzene girdi üç kutu hapın sonunda adet olmaya başladım

Şu an hala çalışmıyorum evlendim çevre baskı yapıyor eşim etkileniyor çalışmak istemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…