İş hayatı = Depresyon

inanın artık lokasyona bakmıyorum. avrupa yakasında oturuyorum şartları iyi olursa karşıda bile başlarım ama korkuyorum bulamamaktan ondan çıkamıyorum. zorda değilim ama şuan maaşım bana kalıyor büyük kısmınıda biriktirmeye çalışıyorum azcık anneme veriyorum. ailemleyim onlardan para istemek zorunda kalacağım, istediğim gibi harcamak gibi durumlarım ortaadan kalkıcak. aslında o kuş kadar para yüzünden psikolojimi bozuyorum.

kemal sunalin bir filminde memur ve bakiyor fiyati nerdeyse 1 aylik maasi ..diyor ki bir ev kadar degerimiz yok... aynen kuş kadar para icin ne rezillikler cekiyoruz sirf yasamak icin ...

Haklısın ama bu şartlar işsiz kalmandan daha kötü daha ağır herkes kendi penceresinden bakiyor o nedenle yanlış yönlendirmek istemem benim için 1 sene yada daha fazla işsiz kalmak sorun olmayabiliyor o nedenle rahat istifa ediyorum ama inanın bana bu şartlarınızdan daha kötüsü sadece parasız kalmaniz olur akıl ruh beden sağlığınız için devam etmeyin daha fazla

Başlığı ay aynen ya diye açtım kendi işimden bazı konularda şikayetçi olduğum için.Ama senin şartların kabul edilecek gibi değil.Bence üç kuruş için bu kötülüğü kendine yapma zaten ailenin yanındasın.İş araman daha kolay olur mesela ben şuanda cv gönderdiğim yerden geri dönüş bekliyorum ama işten izin alıp görüşmeye nasıl giderim diye düşünüyorum kara kara.Bilmiyorum ya yarınımız kesin değil.Değer mi?

Merhaba.bence kendi işinin dışında yönetici asistanlığı veya ofis kordinatörlüğü gibi işlere de başvurabilirsin.Kesinlikle küçümseme.İngilizcen var mı bilmiyorum yönetici asistanliğindan daha fazla para kazanabilirsin.

Maddi anlamda biraz birikim yapmaya calisin..yeni bir is bulana kadar sizi idare edecek kadar...
Sonrada ayrilin isinizden...
Hem kendinizi dinler hemde yeni alternatiflere bakarsiniz bu arada
Olmaz mi :)

Sorumluluklar agir bastigindan istifa edemiyorum ama bende isimi sevmiyorum.

Kesinlikle basvurulara devam edin. Ayni isi baska bi yerde yapmayi deneyin

Grafikerlik biraz zor iş buluyor öncelikle onu söyleyeyim

Ama şikayet edebilirsiniz yada bimere çalışma ortamınin dolayı bir şekilde açık yakalıyorlar çünkü. İSG almak zorunda İSG de ki uzmanlar ne iş yapıyor ben çok merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…