İş hayatı sorunlarım

Tek bir yerde tek bir ekiple olsa tamam diycem, ama önceki işyerindende aynı yorumları alıyorsam ben kendimi bir sorgularım. Herkes mi kusurlu ben sütten çıkmış ak kaşığım diye

Tek bir yerde tek bir ekiple olsa tamam diycem, ama önceki işyerindende aynı yorumları alıyorsam ben kendimi bir sorgularım. Herkes mi kusurlu ben sütten çıkmış ak kaşığım diye
Ben sadece enerjisinin düsük olduğunu düşünüyorum.

Yok ben onu kastetmedim yükselmek gibi bir girişimim veya beklentim olmayacağını söyledim çünkü bana öyle bir umut yada motivasyon bırakmadı

Yok ben onu kastetmedim yükselmek gibi bir girişimim veya beklentim olmayacağını söyledim çünkü bana öyle bir umut yada motivasyon bırakmadı
En ufak zorlukta hemen böyle pes edecekseniz bence bu iş yerinde çalışmak için uygun değilsiniz.

Ben sadece enerjisinin düsük olduğunu düşünüyorum.
Evet enerjim düşük yaptıklarımın görülmemesi ve sürekli memnuniyetsiz tavırlar beni işten ve yöneticimden soğutuyor motivasyonumu düşürüyor bugün de çok verimli çalıştım kimsenin farketmediği şeyleri düzelttim hatta fotoğraflayıp gösterdim ama yeterli görmek istemiyor işte beni

En ufak zorlukta hemen böyle pes edecekseniz bence bu iş yerinde çalışmak için uygun değilsiniz.
En ufak zorluk değil çalışanların %90ı mutsuz zor bir işte çalışıyoruz ücret ve şartlar olarak da tatmin etmiyor üstüne bir de her şeye kulp bulunuyor zaten son dönemde çok istifa eden oldu on üç yıllık çalışanlar bile bıraktı gitti

En son cümlenize kadar yöneticinizin emeklerinizi görmemiş olabileceğini düşündüm fakat 'motivasyonum zaten yoktu şimdi iyice düştü' cümlenizle şunu düşünüyorum evet çalışıyorsunuzdur belki diğerlerinden de çok iş yapıyorsunuzdur ama yaptıklarınız üzerinizde bir mağdur psikolojisi, kimse beni görmüyor boşa çalışıyorum ruh hali yaratıyor, her şeyi ben yapıyorum diyerek fiziken ve mental olarak yoruluyorsunuz ve bu tavırlarınıza da yansıyor. Yöneticiyim, çok çalışan ve motivasyonu enerjisi iletişimi çok iyi olan çalışanlarım oldu ve performanslarını görmemek mümkün değil. Yine gerçekten gerekli işleri yapan ama hep bi keyifsiz hep bi of puf modunda olan çalışanlarım da oldu ve ben kendileri her ne kadar işleri sürdürüyor olsalarda performanslarının düşük olduğunu düşündüm. Performans bir bütündür ki bunları yazmama rağmen ben de şahsen motivasyonu hemen düşen bir sürü iş yapıp sonrada daha rahat olanlara karşı içinde bir öfke biriktiren biriyimdir ama yıllar içinde anlıyorum ki bu benim problemim dışardan kimseyi suçlayamam. Sizde diğer arkadaşları tabiri caizse yalakalık yapanları, yada yöneticinizi suçlamadan ben ne yapabilirim diye düşünün ki bir sonraki işinizde de benzer olayları yaşamayın. Hayat gerçekten bir sürü öğretiyle dolu muhtemelen bu durumda size bir şeyler öğretecektir.

Yorumunuz için teşekkürler… Motivasyonum bir önceki performans görüşmemde düşmüştü çünkü yine hiçbir takdir teşekkür yoktu bugün kendisine de söyledim bu görüşmede iyice düştü artık bir şeylerin düzeleceğinden umudum yok zaten o kadar emek verdim hiçe sayıldı bu saatten sonrada kendimi beğendirmeye çalışamam ki zaten beğenmeyecek

Malesef özelde böyle yerden kağıt alsan ben aldım diye tüm çalışanlara duyurmak gerekiyor sessiz sakin kendi halinde işini yapan biri olunca hakkını yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…