İŞ HAYATIMI GÖZÜMDE ÇOK MU BÜYÜYORUM SİZCE ?

Patronunuzu aileden görmemekle işe başlayın bence. İşten çıkartabilirler sizi de soğuma oldu mu boş yere olmuyor genelde...

evet soğuyunca biraz zor oluyor katlanmak ama ne olmuş olabilir birden bire diyorum yani ben ne olduğunu sorduğum halde yok birşey diyip hal ve tavır neden değişirrr

evet soğuyunca biraz zor oluyor katlanmak ama ne olmuş olabilir birden bire diyorum yani ben ne olduğunu sorduğum halde yok birşey diyip hal ve tavır neden değişirrr
Dediğim gibi sizi çıkartmayı düşünüyor olabilir patronunuz piyasadan dolayı...

Seni anlayabiliyorum, şirketi ve patronlarını çok fazla benimsediğinden dolayı böyle oluyor. Bende de aynı durum. Aile deniliyor ama aile içinde olmuyosun.
Biraz kendini geri çekmelisin. Sonuçta onların kendi aileleri var. Sen ne olursa olsun yabancısın. Bunu unutma. Sana göre durum farklı ama onlara göre böyle. İş hayatı sonuçta. Babanın oğulları değil. Mesafen olmalı.
Zaman değişiyor insanlar değişiyor. Çalıştığın firma ile duygusal bağ kurma. Üzülen sen olursun.

çok teşekkür ederim güzel yorumun için güzel anlattınız evet çok çok çok haklsıınız hepinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…