İŞ HAYATIMI GÖZÜMDE ÇOK MU BÜYÜYORUM SİZCE ?

Ben o sözün sadece iltifat olduğunu düşünüyorum,sana değer veriyoruz,ona göre davran anlamında.

İş ortamını aile ortamı olarak benimsemek zamanla ilişkileri lackalastiriyor bence. Ki muhtemelen yemeydi icmeydi herşeyi beraber yapıyorduk şimdi noldu diyorsan soylıyım patronlarının eşleri yada sevgilileri durumdan haz etmedikleri için güzel bir cingar çıkarmışlar :)

TutumunuZu hiç profesyonel bulmadım. Mesafe her zaman iyidir.
Ben de 6 yıldır aynı yerde çalışıyorum ama bırakın müdürü, iş arkadaşlarımla bile bu derece bağ kurmadım, çünkü gereksiz

çok haklısınız ama huy itibariyle böyle bir insan hiç olamadım olması gereken bu aslında ama yapamadım

eşleriyle alakalı bir durum yok ortada çünkü eş lerinin yanlış anlayacağı kızacağı bir durum söz konusu değil

eşleriyle alakalı bir durum yok ortada çünkü eş lerinin yanlış anlayacağı kızacağı bir durum söz konusu değil

Belki senin için sorun olacak bir durum yoktur ama karşı taraf öyle düşünmeye bilir. Misal ben atiyorum esimin iş arkadaşının ismi Mine olsun. Ne zaman öğle tatillerinde arasam Mine ile yemek yiyoruz cay içiyoruz yok bugün mineyle şunları yaptık sürekli herşeyin içinde Mine olsa artık Mineye karşı bir gıcıklığım olur ve eşimi ona karşı mesafeli davranması için uyaririm.

yani şunu demek istedim eşleri telefon da bile biz yemek yiyoruz biz şunu yapıyoruz diye anlatmazlar eşleri de sormaz ki yaşça benden çok büyükler Allah korusun öyle bişr duruma düşmek istemem ve düşmemek için elimden geleni yaparım o kadar mesafem var yanii

Eger tavirlarda bir değişim varsa vardir bir acıklaması...
Acaba bir konuda yanlış anlaşılma gibi bir durum olmuş mudur? Belki siz farketmeden bir sey oldu yanlış degerlendirdiler. Veya laflar oldu...
Ikincisi isten çıkarma gibi bir durum olabilir mi? Çok kapanan firma var Allah korusun.

Anladım. Nedensiz bir sekilde iş arkadaşlarım benden uzaklaştı deyince bende bu ihtimali düşündüm :) o zaman diğer ihtimalleri değerlendir derim.

peki çok teşekkür ederim .. dün bir şey e şahit oldum siz öyle deyince dün 1 saatlik mesai yaptık az işimiz vardı yani bitirip çıkalım diye eşi aradı konuştular patronum okuyucuu şu işi yapsana diye söyledi telefon esnasında eşi de oradan birşey söyledi patronum da yok artık demek öyle diye kahkaha ya verdi kendi sanırım eşi mesaide benimle olduğundan birşey söyledi o da benim yanımda bozuntuya vermedi çok rahatsız oldum. ben olsam eşinin yanında bende hayıflanırdım.. ki ben patronuma demişimdir hep böyle durumlar söz konusu olursa ben iş yerinde durmam diye

Patronları aileden nasıl görüyorsunuz ya onu bize de öğretinBen benimkilerle aynı ortam da yemek bile yiyemiyorm.Sinir geliyor.3,5 senedir calısıyorm iyiler falan ama patron egoları illaki varAllah başka dert vermesin bacım,patron beni düşünmedi halimi hatrımı sormadı diye trip yapılcak zaman değil.Yap isini al maaşını:)

Bence bu sizin iş ortamının resmi olması gerektiğini öğrenmeniz için bir fırsat.Çünkü sizin anlattığınız gibi devam etseydi emin olun bir süre sonra saygı ve resmiyet bitecek laçka bir ortam olacaktı.Olması gereken zaten mesafeli durmanız ve onların da öyle durması..Daha iş ortamında iş arkadaşlarıyla çok samimi olup sıkıntı yaşamayan olmamıştır diye düşünüyorum.Mutlaka sıkıntı yaşanır..Hazır onlar uzaklaşmışken sizde ağırlığınızı koyun ortaya alınganlık filan yapmayın.Öylesi daha iyi

Pardon da siz niye patronuzun eşiyle konuşmalarından kendinize anlam çıkarıyorsunuz?
Bu şekilde asla verimli ve profesyonel çalışmazsınız ki.
Sizin patronunuz olsam ve bunu farketsem asla sizinle çalışmak istemezdim.

ben cok samimi olmadığım halde bile yaşıyorken samimi olup yaşamayanlar da var demek ki karakterlerin uyuşması lazım iyi-kötü hem de

Aileniz değil işvereniniz onlar,öncelikle bunu kabullenin ve öyle davranın.
Sizi neden çekemesinler onu da anlamış değilim, istemiyorlarsa,memnun değillerse yollarını ayırırlar zaten.
Işinizi yapin,gerisine boşverin,başka bir sorunları vardır belkide sizden bağımsız, kendinizi bu denli önemsemeyin.

aşkımm bizimkiler patron gibi değiller yani kahvaltıya gideriz sohbet kahve iş bile eğlenceli geçer o yüzden yadırgıyorum bu tarz durumlarıı

evet biraz daha kendimi toparlıyıp çok içlerine girmemem konulara burnumu sokmamam yerimi bbilmem gerek yoksa çok kendimi birşey sanıpta üzüleceğim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…