İŞ HAYATIMI GÖZÜMDE ÇOK MU BÜYÜYORUM SİZCE ?

canım demişsin ya beni çok egolandırdılar kendimi aileden gördüm filan diye, buna bağlı olarak farketmeden yanlış birşey yapmış olabilir misin? son zamanda yaşananları bir gözden geçirsen?

canım demişsin ya beni çok egolandırdılar kendimi aileden gördüm filan diye, buna bağlı olarak farketmeden yanlış birşey yapmış olabilir misin? son zamanda yaşananları bir gözden geçirsen?

hmmm diyorsunn mantıklı tamam canım olabilir bak o yapmış ta olabilirim bilemiyorum düşüneyim farklı bakış açısı

işten çıkarmak istiyor olabilirler.
onlar değilde sen çık böylece tazminat ödemeyelim diye düşünüyor olabilirler. Ama ne olursa olsun onlar senin ailen değil.Duygusal bağ kurma üzülen sen olursun. ne iyi ol ne de kötü. orta kararda kal. çok takma boşver.

hmmm diyorsunn mantıklı tamam canım olabilir bak o yapmış ta olabilirim bilemiyorum düşüneyim farklı bakış açısı
bende bir aile şirketinde çalışıyorum, idari kadrodaki tek kadındım 2 yıl evveline kadar, haliyle tüm işlere hakimdim, herkesten şunu duyardım"sen olmasan yandı burası zor toparlar, her iş birbirine girer, sen burayı çekip çeviriyorsun" vb. cümleler, biraz egom tavan yapmıştı yani, çalışan bir abiyle tartışma yaşadım, sözleriyle kendime geldim, biraz ukala ve bilmiş tavırlar sergilemeye başlamıştım, zaten yapı olarak çok çabuk parlayan sinirlenen bir insanım,herkese atar gider yapıyordum, çekidüzen verdim sonra kendime..

Cok yakin davrandigin icin sana gore normal ama onlara gore ters birsey yapmissin.Belki de yanlis anlasildi dedikodu olmustur onlar da duymustur.Soguk ve mesafeli durmalari bunu dusundurttu bana.Suan bu konuyu acman bile cok yakin davrandigini ve cok icsellestirdigini gosteriyor.Ordaki konumunuzu bilemem lakin suyunuz isinmis gibi kendinize yeni is bakmaya baslayin.Son olarak sunu diyim.Eger farkli bir sorun olsaydi size soylerlerdi ama benimdedigim gibi bir durum olmussa size bunu direkt soyleyemezler.Yerinizi bilin derler mi hic ?

o orta kararda kalmak o kadar zor ki benim için yapamıyorum yani yapı gereği ya tam samimi ya da tam soğuk oluyorum

ay bir an kendim sandım diyebilirim çok mantıklı evet peki şimdi nasıl davranıyorsunuz ? örnek verebilrmisiniz eskiden nasıl davranırdınız şimdi nasıl

demezler tabi doğru biraz dilime ve tavırlarıma hakim olmalıyım o zaman havalanmış olabilrişm :)))))))))

25 yıllık iş hayatımda “ biz bir aileyiz, sen de ailedensin “ cümlesi en içi boş yalandır. 1 yuldan fazladır da kendi işimi yapıyorum. Yalan aynı yalan. Şubaralar piyasa kötü. Sizin bilmediğiniz can sıkıcı durumlar vardır. İşinizi yapın gerisini düşünmeyin. Varsa sıkıntı tazminatınızı ödeyip yolllasınlar..

ay bir an kendim sandım diyebilirim çok mantıklı evet peki şimdi nasıl davranıyorsunuz ? örnek verebilrmisiniz eskiden nasıl davranırdınız şimdi nasıl
ben olmasam buralar batmaz gibi davranıyorum artık bizim patronlarımızda çok ailedenmişiz gibi hissettirirler ama benim senden ayrılan yanım ben onları hiç ailem gibi yada ben onların ailesindenmişim gibi hissetmedim.. çalışanız sonuçta, bu "sen ailemizden sayılırsın" lafları iş yerindeki verimliliğimizi, buraya bağlanmamızı sağlamak amaçlı bence. ben artık daha mesafeli duruyorum hem onlara hem çalışma ortamına, işimi yapıyorum geçiyorum. mümkün olduğunca sinirlenmiyorum, beni sinirlendirecek birşey olduğunda derin nefes alıyorum ve SUSUYORUM. tez canlılığı bırakmaya çalışıyorum, ben kurtarmıcam burayı sonuçta. ilk krizde belki de kapının önünde bulacağız kendimizi, işler ben telaş yapsam da yapmasamda ilerliyor. yani babamın yeri mi mantığındayım artık, işimi elimden geldiğince düzgün yaparak sabah gelip akşam gidiyorum kimseden bir samimiyet beklemiyorum.

değil mi varsa sıkıntı kendileri çözsün napayım yani ben sadece hal ve hareketimi gözden geçirip yoluma bakmalıyımm

ne güzel kendinizi düzenlemişsiniz bende bu iradeyi kendimde bulabilsem aaahhh

Onlar sana yakın davransa da sen kendini aileden görmemelisin.Örneğin patron şöforüne,"Ali,oğlum " dese,şoför "söyle x abi" diyebilmeli mi,bence "Buyurun"demeli,mesafeyi korumalı.

Patronun oğlu mu var yoksa:)

Hani bir fıkra var ya
"-Patron ben kendine rakip gördü işten çıkardı
-Nasıl rakip gördü?
Ben de ellerim arkadan bağlayıp tezgahların arasında geziyordum,çekemedi,işten attı.
Böyle birşey mi yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…