Pardon da siz niye patronuzun eşiyle konuşmalarından kendinize anlam çıkarıyorsunuz?
Bu şekilde asla verimli ve profesyonel çalışmazsınız ki.
Sizin patronunuz olsam ve bunu farketsem asla sizinle çalışmak istemezdim.
ay yok yanlış anlaşılma olmasın kendime asla pay çıkarma gibi bir durum söz konusu değil eşiyle muhabbeti beni ilgilendirmez asla ben zaten telefonla konuşcağı zaman kalkarım masadan ya da ayrılırım oradan hemen o çağırıp böyle birşey yapınca eşinin sesi telefondan geliyorduu bende gerildim saddece.. siz öyle bir durum olabilir dediğiniz için dikkatimi çekti acaba mı diye ?
Aileniz değil işvereniniz onlar,öncelikle bunu kabullenin ve öyle davranın.
Sizi neden çekemesinler onu da anlamış değilim, istemiyorlarsa,memnun değillerse yollarını ayırırlar zaten.
Işinizi yapin,gerisine boşverin,başka bir sorunları vardır belkide sizden bağımsız, kendinizi bu denli önemsemeyin.
İşyerini aile ortamına çevirenlere sinir olurum. Oraya çalışılmaya gidiliyor. Gidip patronla samimiyet kurmaya çalışanlara da sinir olurum. Profesyonel olmak gerek
işi iş kendi aileni de aile olarak görürsen problem çözülür. Bir yerde samimyetlerini kötüye kullandığını arada mesafe bırakmadığın fark edip sana öyle tavır almış olabilirler. Mesafe koyun yerinizi bilin iş iştir nihayetinde gidin kendi öğlen yemeğinizi de kendiniz yiyin.
İşyerini aile ortamına çevirenlere sinir olurum. Oraya çalışılmaya gidiliyor. Gidip patronla samimiyet kurmaya çalışanlara da sinir olurum. Profesyonel olmak gerek
profesyonellikte böyle samimiyetler yoktur çok doğru söylüyorsunuz ama işe alırken samimi aile ortamı olarak işe alıp o şekilde davranıp sonradan profesyonellik beklemek çok saçma ! haksızmıyım neyse rengi en başta belli edicen bir öyle bir böyle olmuyor
işi iş kendi aileni de aile olarak görürsen problem çözülür. Bir yerde samimyetlerini kötüye kullandığını arada mesafe bırakmadığın fark edip sana öyle tavır almış olabilirler. Mesafe koyun yerinizi bilin iş iştir nihayetinde gidin kendi öğlen yemeğinizi de kendiniz yiyin.
artık öyle yapıyorum ne kadar zoruma gitsede bu tavırlar o şekilde kendimi alıştırıyorum ama bu tek taraflı değil emin olun onlar bunu bana sağladı beni bu şekilde içlerine soktu ben dünden meraklısı değildim çünkü ama alıştırıp sonradan aaa şimdi profesyonel olalım olmuyor kimse kusura bakmasın o kadar zoruma gidiyor ki bu tavırlar öyle üzülüyorum ki başta böyle olmasaydı diyorum ben o şekilde olmayıda bilirdim
bu yazılardan sonra kendimi geri çektim eskisi gibi değil ben biraz duygusal biriyim değer çok veririm eşyalara bile düzenim bozulduğunda hayal kırıklığı yaşarım biraz zor atlatıyorum delimisiniz diyebilirsiniz ama çöküş yaşamıyorum sadece üzülüyorumm bu duruma da alışıcam zor geçiyor böyle davranmak ama alışıcam
O lafın gelişi. Hepimiz çok çalışalım beraber çok kazanalım anlamına geliyor. Bana abi deyin anlamına gelmiyor :) patronuna bey deseydin daha doğru olurdu
O lafın gelişi. Hepimiz çok çalışalım beraber çok kazanalım anlamına geliyor. Bana abi deyin anlamına gelmiyor :) patronuna bey deseydin daha doğru olurdu