Pardon da siz niye patronuzun eşiyle konuşmalarından kendinize anlam çıkarıyorsunuz?
Bu şekilde asla verimli ve profesyonel çalışmazsınız ki.
Sizin patronunuz olsam ve bunu farketsem asla sizinle çalışmak istemezdim.
Aileniz değil işvereniniz onlar,öncelikle bunu kabullenin ve öyle davranın.
Sizi neden çekemesinler onu da anlamış değilim, istemiyorlarsa,memnun değillerse yollarını ayırırlar zaten.
Işinizi yapin,gerisine boşverin,başka bir sorunları vardır belkide sizden bağımsız, kendinizi bu denli önemsemeyin.
Ben de bazen calisanlarima boyle davranirim. Yemege falan genelde birlikte cikmam. Ozellikle saatleri farkli ayarlarim.
Yoksa isin ucu kaciyor. Biz bir aile degiliz.
Burasi isyeri. Kurallari ve duzeni olmali.
İşyerini aile ortamına çevirenlere sinir olurum. Oraya çalışılmaya gidiliyor. Gidip patronla samimiyet kurmaya çalışanlara da sinir olurum. Profesyonel olmak gerek
işi iş kendi aileni de aile olarak görürsen problem çözülür. Bir yerde samimyetlerini kötüye kullandığını arada mesafe bırakmadığın fark edip sana öyle tavır almış olabilirler. Mesafe koyun yerinizi bilin iş iştir nihayetinde gidin kendi öğlen yemeğinizi de kendiniz yiyin.
Sonsuza kadar hayatınızda kalmayacak şeylere bu kadar bağlanmayın. İş hayatı profesyonellik gerektirir yoksa çok üzülürsünüz.
Siz sadece kendi üstünüze düşen işi yapıp çıkın gidip açık açık sormuşsunuz gerisi onların bileceği bir sey sizde biraz kendinizi geri çekin derim
O lafın gelişi. Hepimiz çok çalışalım beraber çok kazanalım anlamına geliyor. Bana abi deyin anlamına gelmiyor :) patronuna bey deseydin daha doğru olurduo zaman biz bir aileyiz lafını söylemicek
O lafın gelişi. Hepimiz çok çalışalım beraber çok kazanalım anlamına geliyor. Bana abi deyin anlamına gelmiyor :) patronuna bey deseydin daha doğru olurdu
Hımm o zaman hitabın normal .kendi bana bey deme dedi patron kelimesini de sevmediğini söyledi o yüzden herkez abi der ona ama patron gibi davranır yani
Hımm o zaman hitabın normal .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?