- Konu Sahibi eldevarhayat
-
İş hayatında biraz bencil olmak lazım sanırım. Terbiye kısmına katılmıyorum. Saflık terbiyeyle olmaz ki.Arkadaşlar belki saçma gelecek ama benim hayatımı artık çok fazla etkileyen bir dert. 2 buçuk yıldır çalışıyorum ve bugün şunu anladım ki ben iş hayatında gerçekten yapamıyorum... Olmuyor gerçekten.... Kendim için böyle konuşmam komik mi bilmiyorum ama fazla safım fazla iyiniyetliyim. Kurnazlığa asla kafam basmıyor. Biri ters birşey söyledi mi cevap veremiyorum kalıyorum öyle. Belki de ailemden yanlış terbiye almışım. Sürekli üzülen yıpranan ben oluyorum. Aman şu kırılmasın aman bu üzülmesin aman saygısızlık etmeyeyim... Sürekli böyleyim. Benim durumumda olan var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
Arkadaşlar belki saçma gelecek ama benim hayatımı artık çok fazla etkileyen bir dert. 2 buçuk yıldır çalışıyorum ve bugün şunu anladım ki ben iş hayatında gerçekten yapamıyorum... Olmuyor gerçekten.... Kendim için böyle konuşmam komik mi bilmiyorum ama fazla safım fazla iyiniyetliyim. Kurnazlığa asla kafam basmıyor. Biri ters birşey söyledi mi cevap veremiyorum kalıyorum öyle. Belki de ailemden yanlış terbiye almışım. Sürekli üzülen yıpranan ben oluyorum. Aman şu kırılmasın aman bu üzülmesin aman saygısızlık etmeyeyim... Sürekli böyleyim. Benim durumumda olan var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
Insanlarla daha az muhatap olup daha mesafeli muhabbet ederseniz goreceksiniz ki bu sorunlarin en az % 70 i gidecek. Tabi bahsettiginiz rahatsizlik is/mesai arkadaslarinizdan ise.Kamuda çalışıyorum
Sinsi çingene yırtık ve yalaka olmayı öğrenmeye başlamalısın.
Yoksa hele kamuda bi yere gelmen imkansız.
Al benden de o kadar. Aslında bu tipler çoğalmasın diye hemen yol vermeli.bu çingene tiplerden nefret ediyorum ama biraz çingeneysen vallahi herkes çekiniyor bu tiplerden.hatta kıdemli elemansa bazen patron bile...
he hiç sevilmiyorlar o ayrı.gerçi iş hayatında sevilsen ne olur sevilmesen ne olur.
2 buçuk yıl daha yolun başı şöyle 5 yıl falan sonra çıkıyor pençeler. Herkesin çaylak dönemlerini sor 3 aşşağı 5 yukarı aynı. Arkadaşa güvenip yarı yolda kalır. Bu kisi benim seviyor diye düşünür en büyük kazığı yer. Ve zamanla anlar iş arkadaşı ile öyle okul arkadaşı gibi bağ kurulmasz.Arkadaşlar belki saçma gelecek ama benim hayatımı artık çok fazla etkileyen bir dert. 2 buçuk yıldır çalışıyorum ve bugün şunu anladım ki ben iş hayatında gerçekten yapamıyorum... Olmuyor gerçekten.... Kendim için böyle konuşmam komik mi bilmiyorum ama fazla safım fazla iyiniyetliyim. Kurnazlığa asla kafam basmıyor. Biri ters birşey söyledi mi cevap veremiyorum kalıyorum öyle. Belki de ailemden yanlış terbiye almışım. Sürekli üzülen yıpranan ben oluyorum. Aman şu kırılmasın aman bu üzülmesin aman saygısızlık etmeyeyim... Sürekli böyleyim. Benim durumumda olan var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
Arkadaşlar belki saçma gelecek ama benim hayatımı artık çok fazla etkileyen bir dert. 2 buçuk yıldır çalışıyorum ve bugün şunu anladım ki ben iş hayatında gerçekten yapamıyorum... Olmuyor gerçekten.... Kendim için böyle konuşmam komik mi bilmiyorum ama fazla safım fazla iyiniyetliyim. Kurnazlığa asla kafam basmıyor. Biri ters birşey söyledi mi cevap veremiyorum kalıyorum öyle. Belki de ailemden yanlış terbiye almışım. Sürekli üzülen yıpranan ben oluyorum. Aman şu kırılmasın aman bu üzülmesin aman saygısızlık etmeyeyim... Sürekli böyleyim. Benim durumumda olan var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?