Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımında yatağında saç oluyor buna takılmıyorum ama taaaa eşimin iş kıyafetinin içinde çıkınca doğal olarak merak ettim, iş kıyafeti yani üstelik yeleğini çıkarmadığı halde yeleğin altında ki tişörte nasıl gelmiş, sizinde mantığınız alıyor muYa Hu!
Saç bu her yerden çıkar.
Çarşafı ve altındaki alezi geçip yatağa yapışan saçlarımı topluyorum her Cuma akşamı.
Bunun için üstelik çoçuğun yanında kavga etmek çok değişik geldi bana.
Evet saçım aynen tarif ettiğiniz gibi, eşimin iş kıyafeti koyu renk olduğu için görünüyorSaç tipinizi anladım. Kardeşimin de saçları öyle. İncecik tüy gibi. Sarı olduğu için de gözle hemen görülmüyor. Ayağa takılınca anlaşılıyor..
Bence sizin saçınız. Çamaşır makinesindeyken falan da dolaşıp yapışıp kalmıştır.
Siyah ve kalın telli olsa çamaşır asarken bile görünür. Benim öyle mesela..
Eşim ters çıkarmaz, birde daha akşam baktım üstelik, 1 haftadır bakmasam tamam ama daha yeni baktım nerden geldi bu saç anlamıyorum kiSiz bakarken sizden düşmüş olmasın? Ayrıca kıyafetini çıkardıktan sonra nereye bırakıyor? Kirli sepetine atıyorsa sepetteki diğer çamaşırlardan yapışmış olabilir. Çıkardığı yerde yapışmış olabilir. Ters çıkardıysa içine bulaşması da normal, ben genelde ters çıkarırım mesela.
Kazağın içine nasıl giriyor işte anlamıyorumBacımeşimin kazağının içinden Bi ara çınar yaprağı çıkmıştı. Hemen senaryoyu kurdum kafamda. (o ara pazarcılık yapıyordu) sessizce takibe başladım ara ara satış yaptığı yerlere gittim baktım 1-2 yerde çınar ağacı var
![]()
Şu ara başımda olan bir şeyi söylüyorum. Mutfak tezgahım yerler hep kısa saç (saçlarım kısa değil ve günde 2 3 kez ev süpürürüm) evden çıkmasam eşim eve kadın getiriyor derim.Adamın günahını alma.
![]()
Canım saçlar iğne gibi yürür. Her yerdeler yahu çok şüpheleniyorsan. Sessizce takip et bakalım hareketlerini telini.Kazağın içine nasıl giriyor işte anlamıyorum
Hadi sizin ağaçtan gelmiş o gün, bizim daha akşam baktım birşey yoktu ama şimdi neden var ben bunu anlamıyorum, gün içerisinde nasıl gelmiş üstelik yeleğini çıkarmadan tişörtün içine
Akşam yatıyor yataktan kalkınca bizim saçımız desem ee tişörtün altında kaç kat daha kazak var neden yani aradaki tişörtün altında
Yorumlarımı tam okumadınız sanırımBurda kork tane yorum yapılmış hala mantıcınız alıyor mu diyorsun? Sen burda fazla aldatılma hikayesi okumuşsun bence. Erkeklerin işi de zor gerçekten gereksiz trip atan kadınlarla uğraşmak zorunda kalmak... telefonunu iste veriyorsa aprın yoktur. Vermiyor şifreliyse şüphelen . Kıldan tüyden bir şey çıkmaz. Adam yeleğini çıkarıp bir yere koymuştur gelmiştir kıl . Tişörtün içimde olsa ne olacak her yerden kol gelebilir. Ayrıca çocuğunuzun yanında kavga edip onun psikolojisini bozuk o vebame girecek hiç bir şey yok ortada . Günah yani. Madem çoksa evet ediyorsun yatak odasına falan çağır açıkça sor eşine.
Yine de anlayamam ki kızımın saçları da açık renk sarı gibiSacini aiyaha boyat ve her yeri temizle madem.hala sari sac xikiyosa aldatiliyoaun
Mantığınız alıyor mu diye sordum zatensac dışında bir supheniz olduğu Bu belirtmemissiniz .sadece saca bakarak buradan yorum beklemissiniz adamın günahına girip kesin bir sey var ya da yol nasıl diyelim....
İşyerinde giydiği formayı eve getiriyor muEşim is yerine gidince forma giyiyor, çiçek kiz formada bile senin saçın var diyoronun saçlarıda benim kiyafetlerde oluyor. Normal yani bana tuhaf gelmedi
Aynı yerde topluyorum da toplayalı 1 hafta oldu. Hani yeni makineden çıkarsam tamam dicem ama daha akşam bakmıştım yoktu ama gündüz işten gelince yine vardı bende bunu anlamıyorumDiğer çamaşırlardan geçmiş olabilir aynı yerde toplamıyor mu sun çamaşırları senin saçın büyük ihtimal
Hafta içi her akşam baktım. Bir akşam çoktu yeleğin de vardı pantolonun iç kısmında vardı,tişörtünde vardı. Hepsini temizledimNe desem bilemedim bence bişey demeden telaşlanmadan biraz takipte kalın bi kere çıktıysa bi daha çıkar sizin saçınızda olabilir tekrar tekrar çıkarsa elbette birinde olmazsa birinde anlarsınız
Ben odaklanmadım, neden durduk yere huzumu kaçıtauım üstelik kızımın önünde, ben kavga çıkarmak istiyormuşu gibi muamele yapmayınValla size laf anlatılmaz. Kavga etmeye ve eşinizin sizi aldattığına o kadar odaklanmışsınız ki ne diyeyim . Allah kolaylık versin. Ancak eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye de bir tabir vardır. Ki en çok aldatma vakaları evdeki huzursuzluk yüzünden çıkar. Empati kurmaya çalışın yapmadığınız bir şeyle suçlamıyor olsanız siz kendinizi nasıl hissedersiniz. Eşinizde tam olarak kendini böyle hissediyorsa şu an? Herkes yol göstermiş bende dahil onla olmaz telefonunu veriyor öu adam ona bak diye? Ona bak bence kıldan tüyden sebeple iş olmaz.. ya da kendini yer bitirirsin. İnsan ne yaparsa kendine yapar!!
Çok komik:):)kedidir o kedi![]()