Önce bi sorunu çözün diyorum bende,dereyi görmeden paçayı sıvamak sizinki. İlişkiye girebildiğiniz zaman çocukmu iş mi bla bla mı diye düşünürsünüz rahat rahat. Şuanda düşünmeniz gereken daha önemli bi konu var,farkına varırsanız çözüm daha kolay olabilir.Hanımefendi ortada ilişki olup olmadığı benim problemim. Ben sorunumu aştığım zaman çocuk istediğimden bahsediyorum. Sorunumu da ne zaman aşacağımı bilmediğim için o ihtimali değerlendirerek karar vermek zorundayım.
Istemekle olmuyor ki .. Zaten en iyi ihtimal sorunu yenmek ve hamilelik Süreci 1-2 seneyi bulur . Yani yalan söylememiş olursunuz .Aslında ilk hedefim sorunumu aşmak, ama ne kadar sürede halledeceğimi bilemediğim için kendimi sıkıyorum. Biraz daha çalışıp para biriktirmem gerekiyor. Hem de çalışırsam doktora tedavi olabilirim.
Görüşmelerimde 1-2 yıl çocuk düşünmüyorum diye de yalan söylemek huzursuz ediyor beni. Çünkü eğer başarırsam ve kısa sürede de hamile kalabilirsem hem çalıştığım yeri yarı yolda bırakmış olacağım hem de “iş görüşmesinde farklı anlatmıştın” diyecekler. Biraz vicdan yaptım. Dediğiniz gibi doğmamış çocuğa don biçtim.
Hanımefendi ortada ilişki olup olmadığı benim problemim. Ben sorunumu aştığım zaman çocuk istediğimden bahsediyorum. Sorunumu da ne zaman aşacağımı bilmediğim için o ihtimali değerlendirerek karar vermek zorundayım.
Arkadaşlar merhaba. 5 aylık evliyim.
3 aydır da işsizim. çalışmam lazım. Deli gibi iş arıyorum, fakat büyük kurumsal yerler genellikle yeni evlileri tercih etmiyor. 2-3 sene çocuk düşünmeyen birisini istiyorlar. Çünkü hamile kalıp ya işi bırakıyorlar ya da doğum iznine çıkıp geri dönmüyorlar. İstisnalar hariç tabi.
Gelelim problemime...ben delicesine çocuk istiyorum! Ama vajinismus olduğum için çocuk sahibi olabilmem mümkün değil. kendi kendime vajinismusu yenmeye çalışıyorum ama ne kadar sürer bilmiyorum. Sorunumu aştığımda hemen hamile kalmak istiyorum.
Görüştüğüm şirketlere mecburen 1 yıl çocuk düşünmediğimizi belirtiyorum. 1 yıl sonrasında da eğer hamile kalırsam Doğum izninden sonra geri geleceğimi söylüyorum. Fakat ne 1 yıl sonra çocuk düşüncem var, ne de izinden sonra geri gelme düşüncem... bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. Anneanne ve babaannesinin değil, annesinin yetiştirdiği bir evlat olsun istiyorum.
İki arada bir deredeyim. Vajinismus sürecim belki 2 ay, belki 2 yıl sürer bilemiyorum gerçekten. Ama bebek sahibi olana kadar çalışmak istiyorum. Çalışabilmem için de çocuk yapmamam lazım. Ben ne yapacağım, ne yapmalıyım bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?