İş Ortaklığı Mevzusu 🙄

Normal şartlarda ortak iş yapmamak taraftarıyım ama bu insanlarla asla yapmazdım.
Bir kere sözlerinde durmuyorlar ,haber vericez diyip 3 hafta ses çıkarmayan insanlara nasıl güvenilir ki.

Yatırım parasının yarısı, giderlerin ve gelirin bir kısmına ortak olacaklardı ama başlangıç için tabii hep birlikte hareket edecektik . Demek ki ciddi değillermiş onu anlamış oldum
ortaklık sadece paramı koyarım masraf karşılarım gerisine karışmam gibi bi durum değil ki
öyle olsa parası olan herkes ortak olurdu birileriyle
parayı vereyim hiçbir şeye karışmayayım her işi diğer ortak yapsın ben gelirden pay alayım gibi bi dünya yok
işin bütün kahrını başkasına yıkıp sadece para verir kazançtan payımı alıp geçerim niyetiyle olmuyor bu işler

onlar senin peşine düşmeli sen değil bırak hem para koyacağım hemde eşimi patron olarak görecek hadi oradan

Hepte böyleleri denk geldi

Birincisi ortak iş yapmayın kimseyle. İkincisi evet sizi önemsememişler dışlamıslar. Böyle bir hödükle zaten iş yapmayın.
Üçüncüzü neden direkt siz demiyorsunuz da eşiniz diyor. Son olarak ortak iş yapmayın kimseyle tekrar diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…