İş sorunu yaşıyoruz.

Başka işin garantisi yok demişsiniz de, asıl bu işin garantisi yokmuş. Daha genç, nitelikliyse iş bulur inşallah en kısa zamanda.
Yani bu işin hiç yok biliyorum çünkü kısa zamanda belki 6 yılda her yıl iş mevzusu geldi önümüze o yüzden istemiyorum devam etmesini ama bir yandan ya iş bulamazsa diyor insan işte çevresi olan sevilen birisidir ama işte nebilim

Eee siz de issizsiniz o zaman. Esiniz de hemen panik yapsın. Aile kuruyorsunuz daha bir gün bile olmamışken hemen esim issiz calışmıyor psikolojisine girmissiniz. İssiz de olsa destek olmak varken köstek olmussunuz

Eee siz de issizsiniz o zaman. Esiniz de hemen panik yapsın. Aile kuruyorsunuz daha bir gün bile olmamışken hemen esim issiz calışmıyor psikolojisine girmissiniz. İssiz de olsa destek olmak varken köstek olmussunuz
Ona bunu belli etmiyorum içimden gelecek kaygısı yaşıyorum iki bebeğim var sorumluluk başka bir duygu onlar için elimden gelenin hep fazlasını yapmaya çalıştım eşimde öylr şimdi böyle olunca üzülüyorum. Bir günde olsa duyduğu an üzülüyor insan ona tabiki destek oldum olacağım ama içimde farklı duygular var. Kim böyle bir durumda kendi kendine 8lsun ya vs der ki

işten ayrıldığında eniştesi direk tamam mı diyor ? yoksa ablanla olan sorun başka bu iş başka mı diyor?

Elimizde nakit paramız yok eşimin sadece mal varlığı var arazi vs satıp bir şeyler yapabilir manasında belirttim onu. İki bebeğimiz var normalde olsa sorun etmem daha önce birkaç kez yaşandı bu sorun o zaman kızlarım yoktu ve hatta ben gitme başka iş bul kafanı dinle dedim ama doğum izninde olduğum için faal çalışmıyorum çek ders veriyorum sadece bu yüzden birisinin çalışması lazım işsiz eş vs diye düşünüp rahatsız olmuyorum ben rahatsız olduğum ilerisi ne olur nasıl olur iş bulabilir mi belkş bulur çevresi var ama bizim için nasıl olur endişesi

Elinizde para yoksa sıkıntı. Sabırlı olun ama bulur illaki mesleği olan adam. İşsizlik maaşı alabiliyor mu şimdi?

Elinizde para yoksa sıkıntı. Sabırlı olun ama bulur illaki mesleği olan adam. İşsizlik maaşı alabiliyor mu şimdi?
Yani bir mesleği var güzel bir çevresi de var. İşsizlik maaşı alır sanırım yıllardır aynı yerde çalışıyordu birde eşim hiç bir girişimde bulunmuyor şuan sadece bekliyor üzülüyor anlam veremedim

Bekleyin bakalim olay biraz sogusun. Bir kapi kapaninca baska kapi acilir derler. Belki ayrildigi icin mutlu olursunuz. Su anda bi gecim sıkıntınız da yokmus

Bekleyin bakalim olay biraz sogusun. Bir kapi kapaninca baska kapi acilir derler. Belki ayrildigi icin mutlu olursunuz. Su anda bi gecim sıkıntınız da yokmus
Maddi olarak sıkıntıdayız eşimin uzun vadede mal mülk ile iş kurabilme durumu var ama şuan nakitimiz yok. Bende birkaç saattir öyle düşünüyprum bir kapı kapanır bir kapı açılır inşallah

Back
X