- 28 Mayıs 2021
- 2.045
- 915
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Küçük yer olunca hayatımızın bir kısmını görüyorlar ve yorum yapıyorlar saçma sapanIs yerinizdekiler arkadasiniz değil, isinizi yapin, girgirinizi da yapin ve sonra eve gidin
Hayatinizi bilmezlerse, dedikodu da yapamazlar.
Örnek?Çok saçma dedikodular
Neyinizi goruyolar meselaKüçük yer olunca hayatımızın bir kısmını görüyorlar ve yorum yapıyorlar saçma sapan
Onunla ilgisi yok ben zaten çoğu kişiye söyledim artık. Dedikodu evli erkek müsveddelerinin x eşinden ayrılıyormuş galiba diye müdür yardımcısına gidip sormaları, ağzını aramaları. Bu evliliğin de önceden okulda taa ilk yılda birisi saçma sapan iftirada bulunmuştu benim için onun inadına, üzüntümden dolayı evlenmişim vs.Hayallerdeyim dedikodunun yapılmasını kendin istedin,
Kocanla boşandığında boşandım demedin herkes seni evli bildi saçma şekilde sakladın bunu
Bu sırada bir erkekle biraz yazıştın.
Bir de sen biraz abartıyorsun boşandığımı söyleyemem, eyvah nolcak söylersem diye diye insanlar senin boşanmandan değil "garip" davranışlarından dolayı dedikodunu yapıyor bence
Onunla ilgisi yok ben zaten çoğu kişiye söyledim artık. Dedikodu evli erkek müsveddelerinin x eşinden ayrılıyormuş galiba diye müdür yardımcısına gidip sormaları, ağzını aramaları. Bu evliliğin de önceden okulda taa ilk yılda birisi saçma sapan iftirada bulunmuştu benim için onun inadına, üzüntümden dolayı evlenmişim vs.
İş yerindeki hiç kimse maalesef ki arkadaşımız değil ben de bunu yakın zamanda anladım. İş yerindeki bazı kişiler çok mesafeli duruyorlardı tavırlarına anlam veremiyordum sonradan anladım. Fazla samimiyet insanların haddini aşmasına sebep oluyor. Bu nedenle kimseyle samimi olmayın. Konuşun, yemeğe gidin, kahve için ama asla hayatınızdaki olumlu ve olumsuz hiç bir şeyi anlatmayın. Dedikodu kısmında da insanların ağzı torba değil ki büzelim boşverin konuşsunlar.Kızlar iş yerinde malum hep dedikodular oluyor ama benimle ilgili çok dedikodu duyuyorum umursamıyorum ama yine de takılıyorum. Kimse gelip bir şey demiyor ama arkamdan konuşuluyor iş yerinde arkadaşlarım dısında mesafeliyim. Siz nasıl aşıyorsunuz? Niye ben diyorum bazen
Bu herkese yürüyen birisiydi ben de herkesle güleryüzlü konuşuyordum etraftaki evli erkek müsveddeleri dedikodu çıkarmış. O pislikte bana aşıktı x reddettim demiş vs demiş onu okuldan gönderdim iftira attı yani saçma sapanNeden böyle bir iftira attı ki?
Hiç iletişiminiz yokken mi dedi yoksa flörtleşiyor muydunuz?
Çalışma hayatının başında ben çok güleryüzlüydümm geldiğim yerde çok geri kafalıların olduğu yerİş yerindeki hiç kimse maalesef ki arkadaşımız değil ben de bunu yakın zamanda anladım. İş yerindeki bazı kişiler çok mesafeli duruyorlardı tavırlarına anlam veremiyordum sonradan anladım. Fazla samimiyet insanların haddini aşmasına sebep oluyor. Bu nedenle kimseyle samimi olmayın. Konuşun, yemeğe gidin, kahve için ama asla hayatınızdaki olumlu ve olumsuz hiç bir şeyi anlatmayın. Dedikodu kısmında da insanların ağzı torba değil ki büzelim boşverin konuşsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?