- Konu Sahibi sekerrpare
-
Yazık size ya boşluğa düşmüşsünüz nelerden ne anlam çıkaracağınızı şaşırmış,nelerden medet umar olmuşsunuz.hm algı düzeyi çok asgari üzüntü verici
Bi bitmediniz yaa. Uzak dur elin EVLİ adamından.Herkese merhaba daha önceki konularımda eşimle yaşadığım zorlu süreçlerden bahsetmiştim. Geçtiğimiz aylarda ondan kurtulmayı başardım ve çocuklarımı da alıp yaşamaya başladım. İşe girdim . Alışma evresini geride bıraktım tabii bunda birinin rolü çok büyük.
Bugün size danışmak istediğim şey ise şirketteki biri hakkında. İşe adaptasyonumda bana çok yardımcı olmuştu. Asla bana kötü gözle baktığını yaklaştığını görmedim. İlk başlarda ben de onu o şekilde görmüyordum ancak işi öğrendikten sonra haliyle yanımdan biraz uzaklaştı. Onun gitmesiyle çalışırken içimde bir boşluk hissetmeye başladım. Şirket içerisinde gözlerim sürekli onu arar oldu. Çalışırken yanımda olmasından o kadar keyif alıyordum ki saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyordum bile çabucak akşam oluyordu benim için. Beni etkileyen şey ise insanlara yaklaşımı, kibarlığı, zarifliği, sürdüğü hoş koku. Yanlış yaptığım zaman asla bana kızmadı ben neden seninle uğraşıyorum der gibi bakmadı. Hep öğretmeye çalıştı, sabırlıydı. Bugün işimde keyif alarak çalışıyorsam üzerimde emeği çok büyük. Eski kocamla karşılaştırıyorum ister istemez ve neden öyle bir öküzde en güzel senelerimi heba etmişim diye kızıyorum kendime. Keşke ilk senelerimizde aynı hataları tekrarladıktan sonra boşansaymışım diye düşünüyorum.
Yaşadığım problem ise o kişinin evli olması tabii ki de böyle bir adamı bırakmazlardı. Onun sürekli yanımda olmasını istiyorum. Bazen hesaplarda bilerek yanlışlık yapıp yanına gidiyorum şuna bir bakar mısınız diyerek. Hala ilk günkü gibi davranıyor bana bir kez bile of demedi bu süreç boyunca. Geceleri onunla olduğumun hayalini kuruyorum bunun yanlış olduğunu biliyorum ancak kendime hakim olamıyorum. Beni cesaretlendiren şey ise evliliğinin sorunlu olması. Birkaç kez anlattı eşiyle yaşadığı kavgaları aralarındaki saygının bittiğini anladım. O da tıpkı benim gibiydi bu kadar sene oldu bırakamam diye düşünüyor. Ben bunu başardım bıraktım ve şuan çok ferahlamış hissediyorum. Ona da anlattım bunu ben de senin gibiydim korkuyordum cesaret gösterip yaparsam ne gibi sonuçlar doğurur diye kafamda elli farklı senaryo kuruyordum ama boşandıktan sonra bunun en azından benim için ne kadar boş olduğunu görmüş oldum halbuki ne kadar da kolaymış. Sabah işe geldiğinde akşam kavga etmiş olduğu o kadar belli oluyor ki o güler güzlü kibar insan gitmiş yüzünden düşen bin parça içine kapanık bir adam geliyor. Son iki haftalık süreç içerisinde bana ilgisinin arttığının farkındayım. Şirket içerisindeki benim ona olan bakışlarım karşılıklı bakışmalara döndü. Ne yapmam gerektiği bilmiyorum. Umarım verdiğim karar beni tekrardan bir acıya sürüklemez.
Konu sahibi geceleri yalnız başına hayal aleminde gezerken adamın karısı gerçekleri yaşıyor hey yavrum heeyyEvli adamı gece hayal etmek ne
Size mi düştü? Bırakın insanlar kendi karar versin evlilikleri kutsal mı değil mi. Bi de çok bakmayın laf olur. Dar ederler size o işyerini. Başınıza iş almayın.evlilik geçirmiş biri olarak söylüyorum sizin evlilik kutsallığı olan bir şey değil veya dokunulmaz. Eğer öyle olsaydı insanlar boşanmazdı. Evlilik sadece bir resmiyettir. evliliği değerli yapan şey iki kişi güzel ilişkisi. ortada bu kalmamışsa savunulacak bir şeyde yok
Yazık bide evliyken ona ışık yakan adamdan hayır geleceğini zannediyor adam eğer konu sahibine karşılık verirse karaktersizdir ve eski kocasından bir farkı yoktur. Karşılık vermezse de rezil olduğuyla kalacak.Konu sahibi geceleri yalnız başına hayal aleminde gezerken adamın karısı gerçekleri yaşıyor hey yavrum heeyy
Boşanmasınlar diyen yok. Konu sahibi adamın karşısında gözünden kalpler çıka çıka akıl veriyor adama, bu komik sadece ahahahshsh. Bi de demiyor ki ben hikayeyi tek taraftan dinliyorum, belki hiç bildiğim gibi değildir. Kalpler bi dağılsın onu da görür.Ellemeyin ya boşansınlar da bunlar evlenip bi heveslerini alsınlar. Sonra kedi köpek gibi yerler zaten birbirlerini
Yaaa desene biz senelerdir bu metreslere (kadın erkek farketmez) boşuna yükleniyormuşuz ben şimdi aydınlandım. Aldatma falan hiç haysiyetsizce bir davranış değilmiş halbuki!evlilik geçirmiş biri olarak söylüyorum sizin evlilik kutsallığı olan bir şey değil veya dokunulmaz. Eğer öyle olsaydı insanlar boşanmazdı. Evlilik sadece bir resmiyettir. evliliği değerli yapan şey iki kişi güzel ilişkisi. ortada bu kalmamışsa savunulacak bir şeyde yok
Sanane. Senin evliliğin bitti mutsuzluktan ölüyosun diye elin adamının evliliğinden sanane. Tek başına öl.evlilik geçirmiş biri olarak söylüyorum sizin evlilik kutsallığı olan bir şey değil veya dokunulmaz. Eğer öyle olsaydı insanlar boşanmazdı. Evlilik sadece bir resmiyettir. evliliği değerli yapan şey iki kişi güzel ilişkisi. ortada bu kalmamışsa savunulacak bir şeyde yok
Ben dedim. Buraya yazamasam da arkasından çok güzel iltifatlar ettim. Siz de diyin rahatlayın.İşte asıl mesele o diyemediklerimizde djdjdfjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?