- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.264
- 798
- Konu Sahibi sekerrpare
-
Adam sana ne anlattı da evliliklerinin bittiğine karar verdin? Adam da dangoz niye bunları konusuyo ki senle?evlilik geçirmiş biri olarak söylüyorum sizin evlilik kutsallığı olan bir şey değil veya dokunulmaz. Eğer öyle olsaydı insanlar boşanmazdı. Evlilik sadece bir resmiyettir. evliliği değerli yapan şey iki kişi güzel ilişkisi. ortada bu kalmamışsa savunulacak bir şeyde yok
Biz ona dangoz demiyoruz da neyseAdam sana ne anlattı da evliliklerinin bittiğine karar verdin? Adam da dangoz niye bunları konusuyo ki senle?
Ne diyim kiz, Mune'ye zorla atmosfere mi firlattirayim kendimi hchchxhBiz ona dangoz demiyoruz da neyse
Yav... diyoruz, bakisiyorlarmis, dogruysa tabi o daNe diyim kiz, Mune'ye zorla atmosfere mi firlattirayim kendimi hchchxh
Bi ihtimal şekerpare bakiyodur, adam da manyah mi la bu niye habire bana bakiyo diye bakiyodur, şekerpare de bakistiklarini saniyodur bxbxhxhYav... diyoruz, bakisiyorlarmis, dogruysa tabi o da
Hayal dünyası olma ihtimali var epey.Yav... diyoruz, bakisiyorlarmis, dogruysa tabi o da
Nezaketi yanlis anlayan erkekler olur genelde ama, adamin kibarligindan bile pay cikarmis. Adam is ogretiyor napsin tepelesin miBi ihtimal şekerpare bakiyodur, adam da manyah mi la bu niye habire bana bakiyo diye bakiyodur, şekerpare de bakistiklarini saniyodur bxbxhxh
Adamda boşanmaz bence. Karısını aldatıpta boşanan kimseyi görmedim. Bunu kullanıp atar. Buda hayaliyle kalır. Kıt aklıyla akıl veriyo bide adamaBoşanmasınlar diyen yok. Konu sahibi adamın karşısında gözünden kalpler çıka çıka akıl veriyor adama, bu komik sadece ahahahshsh. Bi de demiyor ki ben hikayeyi tek taraftan dinliyorum, belki hiç bildiğim gibi değildir. Kalpler bi dağılsın onu da görür.
Sizin ona olan ilginizi çakmış şu aptalı yatağa atayım derdinde hangi yoldan kısa yoldan karımla sorunlarım var ahaha hep aynı numaraHerkese merhaba daha önceki konularımda eşimle yaşadığım zorlu süreçlerden bahsetmiştim. Geçtiğimiz aylarda ondan kurtulmayı başardım ve çocuklarımı da alıp yaşamaya başladım. İşe girdim . Alışma evresini geride bıraktım tabii bunda birinin rolü çok büyük.
Bugün size danışmak istediğim şey ise şirketteki biri hakkında. İşe adaptasyonumda bana çok yardımcı olmuştu. Asla bana kötü gözle baktığını yaklaştığını görmedim. İlk başlarda ben de onu o şekilde görmüyordum ancak işi öğrendikten sonra haliyle yanımdan biraz uzaklaştı. Onun gitmesiyle çalışırken içimde bir boşluk hissetmeye başladım. Şirket içerisinde gözlerim sürekli onu arar oldu. Çalışırken yanımda olmasından o kadar keyif alıyordum ki saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyordum bile çabucak akşam oluyordu benim için. Beni etkileyen şey ise insanlara yaklaşımı, kibarlığı, zarifliği, sürdüğü hoş koku. Yanlış yaptığım zaman asla bana kızmadı ben neden seninle uğraşıyorum der gibi bakmadı. Hep öğretmeye çalıştı, sabırlıydı. Bugün işimde keyif alarak çalışıyorsam üzerimde emeği çok büyük. Eski kocamla karşılaştırıyorum ister istemez ve neden öyle bir öküzde en güzel senelerimi heba etmişim diye kızıyorum kendime. Keşke ilk senelerimizde aynı hataları tekrarladıktan sonra boşansaymışım diye düşünüyorum.
Yaşadığım problem ise o kişinin evli olması tabii ki de böyle bir adamı bırakmazlardı. Onun sürekli yanımda olmasını istiyorum. Bazen hesaplarda bilerek yanlışlık yapıp yanına gidiyorum şuna bir bakar mısınız diyerek. Hala ilk günkü gibi davranıyor bana bir kez bile of demedi bu süreç boyunca. Geceleri onunla olduğumun hayalini kuruyorum bunun yanlış olduğunu biliyorum ancak kendime hakim olamıyorum. Beni cesaretlendiren şey ise evliliğinin sorunlu olması. Birkaç kez anlattı eşiyle yaşadığı kavgaları aralarındaki saygının bittiğini anladım. O da tıpkı benim gibiydi bu kadar sene oldu bırakamam diye düşünüyor. Ben bunu başardım bıraktım ve şuan çok ferahlamış hissediyorum. Ona da anlattım bunu ben de senin gibiydim korkuyordum cesaret gösterip yaparsam ne gibi sonuçlar doğurur diye kafamda elli farklı senaryo kuruyordum ama boşandıktan sonra bunun en azından benim için ne kadar boş olduğunu görmüş oldum halbuki ne kadar da kolaymış. Sabah işe geldiğinde akşam kavga etmiş olduğu o kadar belli oluyor ki o güler güzlü kibar insan gitmiş yüzünden düşen bin parça içine kapanık bir adam geliyor. Son iki haftalık süreç içerisinde bana ilgisinin arttığının farkındayım. Şirket içerisindeki benim ona olan bakışlarım karşılıklı bakışmalara döndü. Ne yapmam gerektiği bilmiyorum. Umarım verdiğim karar beni tekrardan bir acıya sürüklemez.
Yani yuva yıkan kadın sıfatını kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz.Herkese merhaba daha önceki konularımda eşimle yaşadığım zorlu süreçlerden bahsetmiştim. Geçtiğimiz aylarda ondan kurtulmayı başardım ve çocuklarımı da alıp yaşamaya başladım. İşe girdim . Alışma evresini geride bıraktım tabii bunda birinin rolü çok büyük.
Bugün size danışmak istediğim şey ise şirketteki biri hakkında. İşe adaptasyonumda bana çok yardımcı olmuştu. Asla bana kötü gözle baktığını yaklaştığını görmedim. İlk başlarda ben de onu o şekilde görmüyordum ancak işi öğrendikten sonra haliyle yanımdan biraz uzaklaştı. Onun gitmesiyle çalışırken içimde bir boşluk hissetmeye başladım. Şirket içerisinde gözlerim sürekli onu arar oldu. Çalışırken yanımda olmasından o kadar keyif alıyordum ki saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyordum bile çabucak akşam oluyordu benim için. Beni etkileyen şey ise insanlara yaklaşımı, kibarlığı, zarifliği, sürdüğü hoş koku. Yanlış yaptığım zaman asla bana kızmadı ben neden seninle uğraşıyorum der gibi bakmadı. Hep öğretmeye çalıştı, sabırlıydı. Bugün işimde keyif alarak çalışıyorsam üzerimde emeği çok büyük. Eski kocamla karşılaştırıyorum ister istemez ve neden öyle bir öküzde en güzel senelerimi heba etmişim diye kızıyorum kendime. Keşke ilk senelerimizde aynı hataları tekrarladıktan sonra boşansaymışım diye düşünüyorum.
Yaşadığım problem ise o kişinin evli olması tabii ki de böyle bir adamı bırakmazlardı. Onun sürekli yanımda olmasını istiyorum. Bazen hesaplarda bilerek yanlışlık yapıp yanına gidiyorum şuna bir bakar mısınız diyerek. Hala ilk günkü gibi davranıyor bana bir kez bile of demedi bu süreç boyunca. Geceleri onunla olduğumun hayalini kuruyorum bunun yanlış olduğunu biliyorum ancak kendime hakim olamıyorum. Beni cesaretlendiren şey ise evliliğinin sorunlu olması. Birkaç kez anlattı eşiyle yaşadığı kavgaları aralarındaki saygının bittiğini anladım. O da tıpkı benim gibiydi bu kadar sene oldu bırakamam diye düşünüyor. Ben bunu başardım bıraktım ve şuan çok ferahlamış hissediyorum. Ona da anlattım bunu ben de senin gibiydim korkuyordum cesaret gösterip yaparsam ne gibi sonuçlar doğurur diye kafamda elli farklı senaryo kuruyordum ama boşandıktan sonra bunun en azından benim için ne kadar boş olduğunu görmüş oldum halbuki ne kadar da kolaymış. Sabah işe geldiğinde akşam kavga etmiş olduğu o kadar belli oluyor ki o güler güzlü kibar insan gitmiş yüzünden düşen bin parça içine kapanık bir adam geliyor. Son iki haftalık süreç içerisinde bana ilgisinin arttığının farkındayım. Şirket içerisindeki benim ona olan bakışlarım karşılıklı bakışmalara döndü. Ne yapmam gerektiği bilmiyorum. Umarım verdiğim karar beni tekrardan bir acıya sürüklemez.
Bide yazmışsınız boşandım kurtuldum. Belki eski eşiniz sizden kurtulduğu için rahat bir nefes almıştır. Evli adama göz koyan yuva yıkmak bir kadından her şeyi beklerim.Herkese merhaba daha önceki konularımda eşimle yaşadığım zorlu süreçlerden bahsetmiştim. Geçtiğimiz aylarda ondan kurtulmayı başardım ve çocuklarımı da alıp yaşamaya başladım. İşe girdim . Alışma evresini geride bıraktım tabii bunda birinin rolü çok büyük.
Fazla mı üstüne gitmişiz? Dua etsin mune geldi de bayram ziyaretleri konularına dağıldık. Afsfafa şimdiye 200 sayfa olmuştu konu.Adamın evli olması sana bir şey hissetmeme yasağı getirmiyor, boşluktasın hissedebilirsin fazla ustune gelmisler diye yorumladim. Ama sonuç olarak evli… ve aklını çelip yuvasını yıkma adamin bosanirsa ve yine seninle ilgilenirse o zaman sende adım atabilirsin. kibar yaklasmasi da senden hoşlandigi anlamına gelmiyor
Mune kimmmFazla mı üstüne gitmişiz? Dua etsin mune geldi de bayram ziyaretleri konularına dağıldık. Afsfafa şimdiye 200 sayfa olmuştu konu.
Yaşadığım minnacık bir problem var ya adam evliHerkese merhaba daha önceki konularımda eşimle yaşadığım zorlu süreçlerden bahsetmiştim. Geçtiğimiz aylarda ondan kurtulmayı başardım ve çocuklarımı da alıp yaşamaya başladım. İşe girdim . Alışma evresini geride bıraktım tabii bunda birinin rolü çok büyük.
İnsan böyle bi şeyi hissetse bile BDV'ye konu açıp, yüzlü yüzlü fantezi anlatıp, adamı nasıl boşatırım diye akıl almaya çalışacağına; ben napıyorum başkasının kocasına göz dikiyorum diye kendini terbiye eder. Bunu nasıl normalleştirebildiniz, pes.Adamın evli olması sana bir şey hissetmeme yasağı getirmiyor, boşluktasın hissedebilirsin fazla ustune gelmisler diye yorumladim. Ama sonuç olarak evli… ve aklını çelip yuvasını yıkma adamin bosanirsa ve yine seninle ilgilenirse o zaman sende adım atabilirsin. kibar yaklasmasi da senden hoşlandigi anlamına gelmiyor
Kız ben eski kocamı hayal edemiyorum ayıp geliyoİnsan böyle bi şeyi hissetse bile BDV'ye konu açıp, yüzlü yüzlü fantezi anlatıp, adamı nasıl boşatırım diye akıl almaya çalışacağına; ben napıyorum başkasının kocasına göz dikiyorum diye kendini terbiye eder. Bunu nasıl normalleştirebildiniz, pes.
Hanımefendi bi de geceleri hayal ediyormuş elalemin kocasını. Ay canım ya boşluktadır ama ;(((
Forumda adaleti sağlayan,sanırım 1,50 boylarında oldugu rivayet edilen,koç burcu,rockerMune kimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?