İş yerimdeki kişi

Adam sana ne anlattı da evliliklerinin bittiğine karar verdin? Adam da dangoz niye bunları konusuyo ki senle?

Bi ihtimal şekerpare bakiyodur, adam da manyah mi la bu niye habire bana bakiyo diye bakiyodur, şekerpare de bakistiklarini saniyodur bxbxhxh
Nezaketi yanlis anlayan erkekler olur genelde ama, adamin kibarligindan bile pay cikarmis. Adam is ogretiyor napsin tepelesin mi

Adamda boşanmaz bence. Karısını aldatıpta boşanan kimseyi görmedim. Bunu kullanıp atar. Buda hayaliyle kalır. Kıt aklıyla akıl veriyo bide adama

Sizin ona olan ilginizi çakmış şu aptalı yatağa atayım derdinde hangi yoldan kısa yoldan karımla sorunlarım var ahaha hep aynı numara

Siz ise kişiliksiz ve karaktersiz bir insansınız hayatta karşınıza hep sizin gibiler çıksın bakınız çıkmış bile .

Adamın evli olması sana bir şey hissetmeme yasağı getirmiyor, boşluktasın hissedebilirsin fazla ustune gelmisler diye yorumladim. Ama sonuç olarak evli… ve aklını çelip yuvasını yıkma adamin bosanirsa ve yine seninle ilgilenirse o zaman sende adım atabilirsin. kibar yaklasmasi da senden hoşlandigi anlamına gelmiyor

Yani yuva yıkan kadın sıfatını kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz.

Bide yazmışsınız boşandım kurtuldum. Belki eski eşiniz sizden kurtulduğu için rahat bir nefes almıştır. Evli adama göz koyan yuva yıkmak bir kadından her şeyi beklerim.

Fazla mı üstüne gitmişiz? Dua etsin mune geldi de bayram ziyaretleri konularına dağıldık. Afsfafa şimdiye 200 sayfa olmuştu konu.

Yaşadığım minnacık bir problem var ya adam evli
Vallahi güldürdünüz
Senaryolar:
-Adam sizinle insan gibi dertleşti belki ama evliliğinden vazgeçmedi hatta arasını düzeltti. Çocuk falan yaptı mutlu mesut takılıyor.
-Adam gerçekten mutsuzuz biz ayrılmalıyız dedi eşinden ayrıldı. Gitti başkasını buldu yine mutlu mesut takılıyor.
-Adam gazınıza geldi. Eşinden ayrıldı. Bir süre sizinle birlikte oldu. Sonra ne kadar güven vermeyen biri olduğunuzu farketti. Size hakaretler ederek sizden de ayrıldı. Sonra normal birini buldu mutlu mesut takılıyor.
Ben başka seçenek göremiyorum.

İnsan böyle bi şeyi hissetse bile BDV'ye konu açıp, yüzlü yüzlü fantezi anlatıp, adamı nasıl boşatırım diye akıl almaya çalışacağına; ben napıyorum başkasının kocasına göz dikiyorum diye kendini terbiye eder. Bunu nasıl normalleştirebildiniz, pes.

Hanımefendi bi de geceleri hayal ediyormuş elalemin kocasını. Ay canım ya boşluktadır ama ;(((

Kız ben eski kocamı hayal edemiyorum ayıp geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…