İş yerimdeki kişi

Biri olsada besbekar onu hayal etsem yaa coh yokluktayım ama kmsenin kocasını hayal edecek kadar değil cok şükür
Söylentiye göre besbekarların hepsi kapılmış.

Konu sahibi de yazmış ya o adamı boş bırakırlar mi hic diye. Icerliyor bi de kadın adamla evlendi diye. Degisik kafalar vallahi. Kadinin biri gelsin kocanla evlisin diye sana icerlesin. Senin dunyadan haberin olmasin

Ayy herkes kocasına sevdiğine sahip cıksın

Umarim trollsunuzdur. Evli barkli adamlara goz dikerken coluk cocugunuzdan utanin bari.. Soylenecek cok sey var da neyse..

Kız ben eski kocamı hayal edemiyorum ayıp geliyo
Senin için karşıma çıktı yazayım dedim.
Dişil enerjinin eksik olduğunu gösteren şeyler
Duygusal olarak kapalı ve mesafeli davranırlar
Kendi ihtiyaçlarına yeterince dikkat etmezler
Yaratıcılıklarını ifade etmekte zorlanırlar
Empati yapmakta zorlanırlar
Esnek değillerdir değişikliklere adapte olamazlar ve kendi fikirlerine sıkı sıkı bağlıdırlar.

Empati yapabildiğimi düşünüyorum ama geriye kalan hersey dogru bence unutmamıssın yaa nasıl boğazına yapıstysam o gün dişil enerjide enerji diye aadff

Dişil enerji nasıl yükseltilir.
Kendine bakma, sağlıklı beslenme, egzersiz
Kendine güvenme yeni beceriler edinme
Empati yapmak
Kendine zaman ayırmak
Kendini sevmek takdir etmek.
Doğada vakit geçirmek
Resim müzik yazı gibi yaratıcı faaliyetlerde bulunmak
Gülme kız senin için emek harcıyoz burda.

Off cici bebe.. insanız beşeriz şaşarız kimse çok görmesin, gönlüne kim hakim olabilir ki. normalleştirdiğim için söylemedim bu sebepten söyledim. Nasıl boşatırım diye akıl alması tabi ki yanlış

Sizin kocanızla böyle bir münasebet kurulursa siz beşer şaşar diyip kadına destek olabilirsiniz. Bana göre bu aymazlık :)

Size muhalif olarak yazılan her mesaji beğenmekten yoruldum . Yazayım en iyisi dedim ben de. Hakkaten bu konu gerçekse cok korkunç. Size zaten kızdım ama adama da ayrı kızdım. Ne demek eşinle sorununu elin kadınına anlatmak. Kadin ve erkek birbiriyle samimi ve aşırı kibar olmamalı bence . Demiyorum herkes niyeti hemen bozar. Ama bozabilme ihtimali hep var . Kimler kimler sonradan niyeti bozuyor. Adam büyük hatali . İş konusunda ciddiyetini korumalı, laubalilik tarzında bir davranış bakışma görürse ters davranmalı bence. Kendi de profesyonellik dışında nezaket gostermemeliydi . Ama konu sahibinin kendi hüsnü kurutucu mu ondan da emin değilim. Belki kendi her şeyi kafasına göre yoruyor. Yazık çok yazık. Tek diyeceğim bu . Çünkü çok çirkin bir durum. Allah ıslah etsin . Böylelerinden korusun bizi.

sizin konular fake trollüyorsunuz. eger gercekse dünyada bekar adam kıtlıgı mı var? ne hissederseniz hissedin belli etmemelisiniz. siz adamı bosanmaya tesvik etmissinix yuh

midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…