İş yerinde birinden hoşlanıyorum :/

Ahahhaahahah keşke kişisel olmasa 😂😂😂😂

Ben adım atmazdım bu arada. Çekingenlik falan da değil ama atmam bilemiyorum. Attığım zamanlarda pek hayır gelmedi :deli: ben beklerdim, çünkü bir erkek beğendiği zaman muhakkak ama muhakkak şansını deniyor. Öyle çekinme falan da kalmıyor. Çok gördüm; normalde çok içine kapanık, sessiz sakin, utangaç olup birine bir şey hissedince aslan kesilen arkadaşlarımı :KK53:
Canım bizim sıkıntı bu çocuğun hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyoruz ben bekledim o da gelmedi ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi, olmasın diye bütün bu çabalar😂

Canım bizim sıkıntı bu çocuğun hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyoruz ben bekledim o da gelmedi ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi, olmasın diye bütün bu çabalar😂
İşte çok da kafanı yorma diye söylüyorum. Bekle sadece :deli: sen zaten hoşlanıyor olma ihtimaline karşı kelebeğin karnında bekleyeceksin, bu da yeter anladın mı :KK53: bak benim o da yok böyle düşün :KK53: Sen sadece çözmeye çalış, veri biriktir gel bize çıtlat. Ama harekete geçme. Yani bence :KK8:

Gunayyydinn ben bugun konuştum(zafer marsini hazirlayin) normal odaisna gittim yanindaki arkadasla konusuyordum o da sohbete girdi baya baya konustuk konusmus oldukkkkk😍😍 bir de özellikle de güzel giyindim bugün. İltifat aldım da yani cok guzel olmussun diye arkadaşlardan neyse iste gayet verimli bir gündü seytanin bacagininkirdim 😂☺(yakindan daha yakisikliymis hergele)
Ay ben kaçırmışım burayı 😂 neden günaydın öpücüğü şıklatmadın madem yakından :rolleyes: Bence yarın bi konuşma daha gelirrrrr, ondan hem de öyle dedi içimden bir sessssss :KK8:

İş yerinde ilk gördüğüm andan itibaren dikkatimi çeken biri var. İkimiz ayri birimlerdeyiz fazla beraber olmuyoruz ara ara görüyorum sadece.Haliyle bir muhabbet ortamamiz da pek olmuyor. Ama arada karşılaştığımızda birbirimize mi bilmiyorum ben bakarken onunla göz göze geliyoruz ve ikimiz de çekmiyoruz gözlerimizi. Bazen giriş çıkışlarda yan yana denk geliyoruz ama benolsun bakamıyorum konusamiyorum utanıyorum çok. Biraz dada istiyorum ki o kendisi gelsin ben bir sey yapmayayim. Ama acaba onda bir seyler var mi yok mu nasıl anlarim, ve nasıl bir yol izlemek gerek?
Bence bürosundan birisiyle arkadaşlık kurup çay kahve içmeye git
Böylece muhabbetiniz belki olur

İşte çok da kafanı yorma diye söylüyorum. Bekle sadece :deli: sen zaten hoşlanıyor olma ihtimaline karşı kelebeğin karnında bekleyeceksin, bu da yeter anladın mı :KK53: bak benim o da yok böyle düşün :KK53: Sen sadece çözmeye çalış, veri biriktir gel bize çıtlat. Ama harekete geçme. Yani bence :KK8:
Ya bende öyle düşünüyorum zaten nasıl biri bilmiyorum çok da yukselmeye gerek yok. Bu hafta ama iş yerinde iftar olacakmış simdiden düşününce karnıma ağrılar giriyor😂 daha o gun için kombin yapmam lazimmm

Ya bende öyle düşünüyorum zaten nasıl biri bilmiyorum çok da yukselmeye gerek yok. Bu hafta ama iş yerinde iftar olacakmış simdiden düşününce karnıma ağrılar giriyor😂 daha o gun için kombin yapmam lazimmm
İşte baaak bu heyecanıı çookkk seviyorummmmmm ❤️

Buydu bahsettiğim. Ne kadar sürerse o kadar kârdır.

Hahaha söyle bakalımm neler var kombin seçeneklerin arasında:) konuşma oldu mu bugün?

Ay ben kaçırmışım burayı 😂 neden günaydın öpücüğü şıklatmadın madem yakından :rolleyes: Bence yarın bi konuşma daha gelirrrrr, ondan hem de öyle dedi içimden bir sessssss :KK8:
Ya ya ama goz goze cok az geldik ya o aklıma takıldı diger kızlarla rahat konuştu bende pek goz goze gelmedi. Ama tanismamiza ragmen adimi biliyordu. Oyle istee 😍 henuz tekrar konusamadik nasip kismet artikk

İşte baaak bu heyecanıı çookkk seviyorummmmmm ❤️

Buydu bahsettiğim. Ne kadar sürerse o kadar kârdır.

Hahaha söyle bakalımm neler var kombin seçeneklerin arasında:) konuşma oldu mu bugün?
Havalar biraz curcunali yağmurlu yeni bi peluş bej renkli ust almıştım imm ceket gibi yani spor biraz(bizim is yeri klasige pek uygun degil) onu giyerim diye düşünüyorum. Onu giymeyeyim o yemekten önce 😂 ben hemen alir almaz giyerdim ama bekleriz mecbur. İmm kapaliyim şal da boyle bana en yakisanlardan secmem lazım bakicam ne nasil oluyor kuafore gitmem de lazım bayrama kaşa gidecektim ama cocuk beklemez ciks😂

Havalar biraz curcunali yağmurlu yeni bi peluş bej renkli ust almıştım imm ceket gibi yani spor biraz(bizim is yeri klasige pek uygun degil) onu giyerim diye düşünüyorum. Onu giymeyeyim o yemekten önce 😂 ben hemen alir almaz giyerdim ama bekleriz mecbur. İmm kapaliyim şal da boyle bana en yakisanlardan secmem lazım bakicam ne nasil oluyor kuafore gitmem de lazım bayrama kaşa gidecektim ama cocuk beklemez ciks😂
Ahahahahah ay canım benim içimi kıpır kıpır etti heyecanın :-)

İftara gelmiyormuş beyefendi.. ben de gitmeyeceğim böylece benimle ilgilenmediğini de anlamış olduk.ilgilense firsat diye görürdü 😔
Belki bir işi vardır ya da ailesi ile iftar seviyordur.
Ayrıca niye gitmiyorsun aaaaa. Sen git, işyerinde bağlantıların sağlam olsun. Yarın öbür gün farklı şirkete geçerler orda bir bağlantın olur referans olurlar, ya da sen geçersin onlar referans olur. Bölümler arası geçişte bile referans vermeleri çok önemli. Sen git profesyonel düşün o kim de o gelmiyor diye gitmiyorsun.

Bu sefer ben gelmedim diye gitmemiş cepte bu benden hoşlanıyor diyecek. Bırak o da ikilemde kalsın renk verme.

Belki bir işi vardır ya da ailesi ile iftar seviyordur.
Ayrıca niye gitmiyorsun aaaaa. Sen git, işyerinde bağlantıların sağlam olsun. Yarın öbür gün farklı şirkete geçerler orda bir bağlantın olur referans olurlar, ya da sen geçersin onlar referans olur. Bölümler arası geçişte bile referans vermeleri çok önemli. Sen git profesyonel düşün o kim de o gelmiyor diye gitmiyorsun.

Bu sefer ben gelmedim diye gitmemiş cepte bu benden hoşlanıyor diyecek. Bırak o da ikilemde kalsın renk verme.
Burası kamu pek bağlantıya gerek yok açıkçası. Sadece su var evi uzak olanlar gelmemis sadece o değil benim de evim uzak ve uzaklardan kimse gitmiyorsa ben de gitmem dedim zaten.gelis gidis sıkıntılı çünkü. Ama dur ne oldu bugun ben odamda camdan yakin yerde geziyordum, onun odasi da cami bizim odaya dönük o da o anda cama geçti.ama gozum iyi görmüyor uzağı bakmak icin mi geçti denk.mi geldi bilmiyorum baktiysa da gormedimbi😂

Aramiz yok ki bozulsun bir ikincisi yaşlanımiz ciddindusunmeye musait
Aranız olmadan uyarmak için yazıyorum zaten hanımefendi. Aranız olsun diye yazmışsınız. Ben de emin misiniz diyorum.

Yani burda bi konu daha açıp iş yerinde unutamadığım eski sevgilim başkasıyla flörtleşiyor diye yakındığınızı görür gibiyim. Bu bir risk tabii. Size çok iyi anlasacaginizi ve ters gitmeyeceğini düşündüren ne mesela? Giderse hayatınıza kaldığı yerden devam edebilecek misiniz?

Back
X