Siz ne is yapiyorsunuz orada? Yonetici misiniz, patron musunuz nesiniz? Bunlarfan biriyseniz gidin direk uyarin yok degilse size noluyor? Yok payronun odasina bakip duruyormus, yok kazik yemisler. Baska iş bak ozaman. Ayrica gercekten basarili olursan illaki farkedilirsin. Mini giyen onune gecemez yani oyle. Isinize odaklanin bence.
Ben insan kaynakları müdüruyum kıyafet yonetmeligi ile ilgili ne yazio o sozlesmelerde banada anlatırmisiniz :))size bir şey söyleyeyim mi O sözleşmelerde öyle şeyler yazıyor ki anlamadığımız , o konu başlı başına bir konu !
Size ne oluyor mu ?
Yani yönetici değilim diye fikir almak için yazamam öyle mi ?
Fikirlerinizi merak ediyorum dedim . size ne oluyor tarzında eziklenmeyi değil
neyse ...
Ben insan kaynakları müdüruyum kıyafet yonetmeligi ile ilgili ne yazio o sozlesmelerde banada anlatırmisiniz :))
Bak aslinda bi yönüyle haklisiniz..bende kıyafetiyle bi yere geken insandan hazetmem hatta nefret ederim ama kendinizi ifade edememissiniz burda eksik bilgileriniz var.. Bugün bunu uyarirsin yarin vikar gider baskasi gelir..patronun kafasi degisecek.. O patron osekilde eleman almaya devam ediyorsa patronda var sıkıntı..patronu uyarin siz yada çıkın gidin.. şahıslara takilmayin
Valla biz ünvde de öyle gördük ne kızlar vardı giyimi kuşamıyla notları havada kapardı biz çalış didin yine kal dersten vssiz önceki yaşananları bilseydiniz böyle yaklaşmazdınız
Siz bir yere 4 yıl emek verip sırf biri bir tarafını açıyor diye haklı olursa ne düşünür ne tepki verirsiniz olaya bakışınız ne olur
4 yıl emek muhabbeti benim en hassas olduğum konu
ben dişiliğimi ön plana çıkararak bir şeyler kazanmadım
işte en istemediğim konuya getirildi
Yahu ne giyerse giysin kimse demiyor şunu giyme bunu giyme giyemezsin saçını şöyle yap ruj sürme falan filan
konu ne siz ne yazıyorsunuz
Valla biz ünvde de öyle gördük ne kızlar vardı giyimi kuşamıyla notları havada kapardı biz çalış didin yine kal dersten vs
Ama bu kişilerin kendisiyle alakalı yani kıyafete karışarak çözülmez adaletli olunması yönünde başka çıkar yol bulmaya çalışın.Çünkü herkes istediğini giyebilir diye düşünen bir firmaysa sizi ne ilgilendirir
Kadınını dekoltesinden dolayı uyaralım mı diye sormadınız mı? Yazdıklarınızı okumak gibi bir huyunuz yok sanırım.
O iş yerine isterseniz 50 yılınızı verin ,çalışansınız işveren değil.doğal olarak diğer çalışanları uyarmak size düşmez. Gidin patronu uyarın ,dekolteye uçkur çözmeyin deyin de görün dört senelik emeğinizi!!!
Cok sorun yasandiysa zamaninda yeni gelen arkadasa anlatabilirsiniz uslubuyla, eski arkadasin bu yuzden isini kaybettiginden bahsedebilirsiniz.
Kendiniz için emek verin işinizi iyi yapıyorsanız iyisinizdir takdire ihtiyaç duymayın, kendinizi yeterince geliştirdiğinizi düşündüğünüzde de çıkın o işten bence kimse adaletsizliği haketmezevet yaa orası öyle işte
sizin verdiğiniz emek hiç oluyor buda can sıkıcı
4 yıl emek muhabbeti benim en hassas olduğum konu
ben dişiliğimi ön plana çıkararak bir şeyler kazanmadım
işte en istemediğim konuya getirildi
Yahu ne giyerse giysin kimse demiyor şunu giyme bunu giyme giyemezsin saçını şöyle yap ruj sürme falan filan
konu ne siz ne yazıyorsunuz
Kendiniz için emek verin işinizi iyi yapıyorsanız iyisinizdir takdire ihtiyaç duymayın, kendinizi yeterince geliştirdiğinizi düşündüğünüzde de çıkın o işten bence kimse adaletsizliği haketmez
ruj sürmek yasak yani öyle mi? ilk okul mu orası
Size ne ya, milletin dekoltesinden eteğinden.
Siz bana daha baya geldiğiniz şu an.
Size ne ya, milletin dekoltesinden eteğinden.
Siz bana daha baya geldiğiniz şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?