9. ayda 2 yıl olacak, ben hata yapmışım kabulüm ama bu şekilde tepki göstermek kabul edilemez, sanırsınız dövücek ama geri duruyor gibi hissediyorumKaç senelik çalışansınız ?
Kasa ve banka işleri pek hata kabul etmez
Biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederim
Ama patronun da eğer 1 seneden fazla kıdeminiz varsa tazminatsız kovmaya hakkı yok
çok teşekkür ederim cidden benzer şeyler yaşamayan anlayamaz pek, burayı bıraksam işsizlik, borç, birikim vs vs iki arada bir derede kalıyorum. en mantıklısı zaten burada ömürlük olmayacağım için sabır edip önüme bakmakben de muhasebeciyim 15 yılı aşkın süredir bu işi yapıyorum 14 yıldır da aynı kurumdayım
yöneticimiz değişti ve adamın bütün olayı hiçbir yaptığımız işi beğenmemek üzerine
14 yıldır yaptığım işleri yaparken bile elim ayağıma dolanıyor o yüzden esasında sizi çok iyi anlıyorum, sadece siz de kabul ettiğiniz için sık hata yapılıyorsa kendinizi tartın dedim
onun dışındaki tavrı asla kabul edilir değil
size naçizane tavsiyem dik durun, kendinize güvenin, evet sıkıntılı ve hata götürmeyen bi iş yaptığımız iş ama siz elinizden geleni yapın hata tabii ki olacak
ve eğer dediğiniz gibi bir karşılık verecek olmasından korkmayın, tahminim yaşınız benden genç ki 14 senelik emeğim olmasına rağmen tazminatımı alabilecek olsam ve daha önemlisi yaşım gereği iş bulabileceğimi bilsem arkama bakmadan ayrılacağım kim ne derse desin benden önemli değil hiçbir şey
sürekli bu muameleye maruz bırakmayın yazıktır size, iş arayın, iş işte daha kolay bulunuyor. inanın 1 senelik emeğim 2 senelik emeğim derken bakmışsınız yıllar geçmiş
daha geç olmadan onların sizi çıkarmasını beklemeden iş bulup ayrılın
sabredin ama kendinizi geliştirmeye odaklanıp bu arada yeni bir iş arayın. kendinizi harcamayınçok teşekkür ederim cidden benzer şeyler yaşamayan anlayamaz pek, burayı bıraksam işsizlik, borç, birikim vs vs iki arada bir derede kalıyorum. en mantıklısı zaten burada ömürlük olmayacağım için sabır edip önüme bakmak
baktım şimdi koymamışım tam tersi sen koymuşsun bana hak veren cevaplara, vermeyenlere de onay vermişsin hatta ağlayan gülücük atmışsın, bu konuyu yazdığımdan beri başka bir konuya girmedim like veya dislike atmadım seri diyorsun üyeleri mi karıştırdın acaba@Mune, konu sahibi cevabima dislike koydu ama sinirini yenememis, birkac baska konudaki cevabima da seri dislike koymus :) bu yasak degil mi :)
evet arıyorum bir yandan, yıllık iznimde olursa gidip görüşürüm, atarsa da atsın atmazsa da olumlu bir geri dönüş alırsam gider orada başlarımsabredin ama kendinizi geliştirmeye odaklanıp bu arada yeni bir iş arayın. kendinizi harcamayın
Ozur dilerim evet baskasiyla karistirmisim @Munebaktım şimdi koymamışım tam tersi sen koymuşsun bana hak veren cevaplara, vermeyenlere de onay vermişsin hatta ağlayan gülücük atmışsın, bu konuyu yazdığımdan beri başka bir konuya girmedim like veya dislike atmadım seri diyorsun üyeleri mi karıştırdın acaba
Yuh artik. Ya isini ne kadar kotu yaparsan yap kimse sana bu sekilde davranamaz. Begenmiyosa kovsun, koymuyosa insan gibi davranmak zorunda. Musterilerin yaninda bagiriyo filan yazmissin bi yerde de. Buna ragmen seni suclayan yorumlari asla anlamiyorum. Gercekten isini cok kotu yapsan seni cikarirdi diye dusunuyorum. Sadece azarlamak ve o azarladikca senin hata yapman hosuna gidiyor manyak herifin. Boyle piskopatlar cok var is dunyasinda. Evlenmene daha 1 yil varsa ben olsam baska is arardim. 1 yil degil 1 haftada bile insanin psikolojisi bozulur boyle ortamda. Gencecik yasinda kimsenin stres topu olmak zorunda degilsin.en basiti az önce geldi 320 001 yaz dedi ben gittim 321 ile başladım sen iyi misin bizim öyle bi hesabımız var mı hemen bu şekilde ve dibimde ister istemez elim ayağım titriyor. kendisiyle gündelik sohbet ederken kızını dövmeyen dizini döver sana dayak lazım baban seni dövmemiş cümlelerini sıklıkla kullanır bende ezik olduğum için susarım
yanı dalgınlık tekrar işlenebilir bende muhasebeciyim ne hatalar yapıyorum bı bilsen gönderecekse göndersin aman bulursun muhasebecilik hızlı bulunan bı meslek çok takılma he hu de geç daha dikkatli olursun extrelerını kontrol etmiyor musun ?merhaba direkt konuya gireceğim.
küçük bir firmada ön muhasebeciyim.
kasa, para olarak elimi sürmüyorum ödemelerle patron ilgileniyor, ben sadece mikro ya yani sisteme işliyorum.
geçen sene bir firmaya atıyorum 1000 tutarında ödeme yapmışız . ben bunu işlemişim sonra tekrar işlemişim.
patronum bunu gördü geldi biz çoktan defteri bağladık napıcaz şimdi söyle senin bir problemin mi var söyle bu son uyarım artık bu son şansın dedi.
çoğu zaman değil her zaman bu şekilde son şansın artık sınırları zorluyorsun şeklinde uyarıda bulunur ama bende insanım benimde bu şekilde azar işitmeye sabrım yok.
bu adam bana tazminatımı verip mi çıkarır yoksa bir yolunu bulur mu? giriş çıkışlar normal saatinde veyahut 5-10 dk erken girip çıkma durumu oluyor.
Evet öyle diyeceksin. Az dişini göster. Performansından memnun olmayabilir ama bunun karşılığı onur kırıcı davranış değildir. Ancak siz de şu noktada haksızsınız, sürekli hata yapıyorsanız telefon müzik gibi dikkat dağıtıcı etkenlere bakmamalısınız. Ama yine de kimse sizi azarlayamaz o başka. Şimdi gördüm birkaç mesajda sesini duymuyorum bile yazmışsınız, sesini duymadığınız müziği kapatmak yerine bu lafları mı duymayı tercih ediyorsunuz? Gerçekten sizi anlayamadım.ben sıklıkla hata yaptığımı ve belki de bu işin bana uygun olmadığını yer yer kabul ediyorum. ama dediğiniz gibi bu yaklaşımı kabul etmiyorum. bir daha bu tarz bir olay yaşanırsa beğenmiyorsanız tazminatımı verip çıkarabilirsiniz bu şekilde olmaya benimde tahammülüm yok derim fakat daha önce ki çalışan da birebir bu tarz cümleler kurdu vaay öyle mi gibi karşılık verdi
Azar degil ki bu. Sen de isini duzgun yap. Seninle ayni parayi kabul edip isi hatasiz (insanlik hali nadiren hatali) yapacak bir suru insan var her gun nasil is bulacagim diye kafa patlatan kendi icinde. Ise girmissin bi zahmet odaklan. Soruna cevap: performans dusuklugunden cikarir, o zaman da tazminat vermek zorunda.
Sen muhasebede calisiyorum, hak ettigimi alamiyorum diye uyesin. O zaman da demistim. Basit bir is yapiyorsun tek olayi dikkat, e o da her iste var. Piyasada onun karsiligi MMALESEF o aldigin asgariye yakin para. Sen bir de surekli dikkatsizliginden dem vurulan biriymissin hala yok cayci su kadar aliyor bilmem ne.
Hahah yorumum simdi butun tembeller, dikkatsizler tarafindan eksilenecek. Gelmis hemen biri : D
Arkadaslar maalesef gercekler acitir
oldu ki çıkardı anlaşamadık maaş vs tazminat için çıkardı desemNeden çıkarılmayı bekliyorsunuz bir sonraki işe girişinizi olumsuz etkiliyor malesef. Ben de çıkarıldım ve iş bulamıyorum iyi bir mesleğim olmasına rağmen çünkü malesef direkt olumsuz bakıyorlar. Çıkarılmayı beklemeyin. İş bulup kendiniz ayrılın derim ama iş bulmadan ayrılmayın iş bılmak çok zor çünkü
dün akşam 7.30 ta kafam yastığa değer değmez uyudum moralimin için edildiğindden, bugün bu şekilde bir şey yaparsa aynen karşılık vericem. dün bir avukatlakonuştum para olarak bir sınır söyledi o kadar zarar vermediğin, kavga, küfür, hırsızlık etmediğin sürece tazminatsız kovamaz boşa bağırıyor dediYuh artik. Ya isini ne kadar kotu yaparsan yap kimse sana bu sekilde davranamaz. Begenmiyosa kovsun, koymuyosa insan gibi davranmak zorunda. Musterilerin yaninda bagiriyo filan yazmissin bi yerde de. Buna ragmen seni suclayan yorumlari asla anlamiyorum. Gercekten isini cok kotu yapsan seni cikarirdi diye dusunuyorum. Sadece azarlamak ve o azarladikca senin hata yapman hosuna gidiyor manyak herifin. Boyle piskopatlar cok var is dunyasinda. Evlenmene daha 1 yil varsa ben olsam baska is arardim. 1 yil degil 1 haftada bile insanin psikolojisi bozulur boyle ortamda. Gencecik yasinda kimsenin stres topu olmak zorunda degilsin.
kontrol ediyorum ama bu yaptığım hatalar çoğu mail order, o da biliyorsunuz mutabakat yapılmadığı sürece gün sonu veya ay sonu farkedemem ki bütün hesapları ben kontrol etmiyorum. ona rağmen kızıyor binden fazla cari varyanı dalgınlık tekrar işlenebilir bende muhasebeciyim ne hatalar yapıyorum bı bilsen gönderecekse göndersin aman bulursun muhasebecilik hızlı bulunan bı meslek çok takılma he hu de geç daha dikkatli olursun extrelerını kontrol etmiyor musun ?
müzik genelde yanıma gelip chrome sekmesini görünce kızıyor tıkla ona diyor yotube music açık kapat dikkatini hiç bir şey dağıtmıycak diyorEvet öyle diyeceksin. Az dişini göster. Performansından memnun olmayabilir ama bunun karşılığı onur kırıcı davranış değildir. Ancak siz de şu noktada haksızsınız, sürekli hata yapıyorsanız telefon müzik gibi dikkat dağıtıcı etkenlere bakmamalısınız. Ama yine de kimse sizi azarlayamaz o başka. Şimdi gördüm birkaç mesajda sesini duymuyorum bile yazmışsınız, sesini duymadığınız müziği kapatmak yerine bu lafları mı duymayı tercih ediyorsunuz? Gerçekten sizi anlayamadım.
Adam haklı o konuda. Buna niye inat ediyorsun zaten dikkatin dağınık?müzik genelde yanıma gelip chrome sekmesini görünce kızıyor tıkla ona diyor yotube music açık kapat dikkatini hiç bir şey dağıtmıycak diyor
Tazminatsız çıkartsa bile dava açınca her türlü alırsın.merhaba direkt konuya gireceğim.
küçük bir firmada ön muhasebeciyim.
kasa, para olarak elimi sürmüyorum ödemelerle patron ilgileniyor, ben sadece mikro ya yani sisteme işliyorum.
geçen sene bir firmaya atıyorum 1000 tutarında ödeme yapmışız . ben bunu işlemişim sonra tekrar işlemişim.
patronum bunu gördü geldi biz çoktan defteri bağladık napıcaz şimdi söyle senin bir problemin mi var söyle bu son uyarım artık bu son şansın dedi.
çoğu zaman değil her zaman bu şekilde son şansın artık sınırları zorluyorsun şeklinde uyarıda bulunur ama bende insanım benimde bu şekilde azar işitmeye sabrım yok.
bu adam bana tazminatımı verip mi çıkarır yoksa bir yolunu bulur mu? giriş çıkışlar normal saatinde veyahut 5-10 dk erken girip çıkma durumu oluyor.
Şaka yapıyorsun heralde. Ben de ön muhasebeciyim benim de hatalarım olmuştur mutlaka. Hatasız kul olmaz. Ama kimse benimle bu şekilde konuşamaz. Ben tecrübem yokken de böyleydim tecrübem varken de böyleyim. Kendinizi önemseyin kimse sizinle böyle konuşamaz. O zaman kıymete binersinizen basiti az önce geldi 320 001 yaz dedi ben gittim 321 ile başladım sen iyi misin bizim öyle bi hesabımız var mı hemen bu şekilde ve dibimde ister istemez elim ayağım titriyor. kendisiyle gündelik sohbet ederken kızını dövmeyen dizini döver sana dayak lazım baban seni dövmemiş cümlelerini sıklıkla kullanır bende ezik olduğum için susarım